Muslera, Konyasporlu Sehic'in Galatasaraylı Taraftarlara 'Icardi' Hareketinden Sonra Sert Tepki Gösterdi

bu anadolu takımlarının kalecilerinin bizimle ne alıp veremediği var hepsi kaliteli p...ç
p....ç listesi aşağıdaki gibidir.

1-sehiç
2-günay
3-ertaç
4-ali şaşal

videoyu şimdi gördüm aslanım muslera. diğerleri de izlesin

Adamlar lideri namağlup bir takımı yendiler kızıyoruz ama çoşkulari normal

videoyu şimdi gördüm aslanım muslera. diğerleri de izlesin

Diğer oyuncuların ruhsuz ruhsuz takılması çok büyük sıkıntı.nefret ediyorum bu pısırıklıktan.kırmızı pozisyonunda kimsenin umrumda değil…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diğer oyuncuların ruhsuz ruhsuz takılması çok büyük sıkıntı.nefret ediyorum bu pısırıklıktan.kırmızı pozisyonunda kimsenin umrumda değil…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
oyuncularda bi rehavet olduğu kesin. uzun süreli galibiyet serisi araya da depremin girmesiyle birlikte bizi geriye götürdü. deprem öncesi iyi ivme yakalamıştı takım. + mertensin sakatlığı da bitirdi bizi. midsjö de buna geçerli. dün kadroda olsa toreira yerine midsjö girerdi oyuna. hasta olduğu söylenen geçen maçta da performans alamadığımız bir adamı sarı kart etkeninden oyuna sürmek zorunda kalındı. kalındı diyorum emini alıp önüne kaanı alsa toreira yedek kalır mı yeaa tepkileri olacaktı. o yüzden olasılıklar üzeirnden birsüsü bahane veyahut güzelleme yapılır. hiç problem görmeden bir sonraki maça son derece hazır bir takım görürüz umarım.

bu anadolu takımlarının kalecilerinin bizimle ne alıp veremediği var hepsi kaliteli p...ç
p....ç listesi aşağıdaki gibidir.

1-sehiç
2-günay
3-ertaç
4-ali şaşal

iyi mamalanıyolardır maçtan önce. yaşanan sevinç galibiyetten ziyade gelen mamayadır. futbolcu milleti parayı sever.

kocadağ'a koca dağlar kadar sövdüm ama bu ülkede başarılı olmak istiyosan bunun gibi g.tlere g.t demek mecburiyetindesin. çünkü sen isviçre'de top oynuyomuş gibi susup oturursan onlar şampiyonluğunu çalmakla kalmaz, sen 2 senede billong'un adını 1 kez bile ağzına almazken onlar ali koç'un takımları sinmiş dişlerini muslera gibi adamı karalamak için kullanırlar.

Sie lan Emre Kocadağ sen önce Başakşehir maçı VAR kayıtlarını bir ortaya dök, sonra konuş.

Bu utanç Icardi'ye bir ömür yeter de artar. Sen gidip maç boyunca ayağında top tutamazsan maç sonunda Allah'ın Sehic ismindeki Konyaspor kalecisi seninle dalga geçer işte böyle. Normal ayak golü atmadığı her hafta iş daha da kötüye gidecek. Olay Icardi'ye top gitmemesi falan değil bu arada. Gomis nasıl atıyor maça girdikten sonra. Gomis demek ki Icardi'ye göre kendisine daha iyi boş alan açan bir forvet. Adamı fox in the box diye aldık ama adam önceden yapamadığı şeyleri yapıyor yaptığı şeylere yabancılaştı. Düzeltmek gerek bunu.

Son düzenleme:
Tepki gösterirsin de böyle bodoslama, rakibe şiddetli darbeye yaklaşan harekette bulunmazsın be kaptan!..Kaç yaşına gelmiş adam hareketlerine dikkat etmeli. Ülkemize bu kadar uyum göstermeseydi keşke. Popülist davranan herkesin yandaşları tarafından baş tacı ediliyor olmasinı hunharca kullanmak yakışmıyor...

ulan yavşak itiş kakışa kırmızı mı istion kafa atmaya tokat atmaya hakeme itmeye sarı çıkan klüpsün sus z..... kafalı seni
konuşmanın devamında da rakibimiz 17 deplasman oynadı biz 19 oynadık, o puanları da istiyoruz demiş.

şerefsizliğin %70 default geldiği bir ülkede yaşıyoruz.

Ulan 20dkda kirmizi verilse musleranin pozisyonu olmaz.Ülkede herkes cakal olmuş.Anadolu kluplerinin bize karsi ayri nefreti var.

Geri
Üst Alt