Muslera, Konyasporlu Sehic'in Galatasaraylı Taraftarlara 'Icardi' Hareketinden Sonra Sert Tepki Gösterdi

Emre Kocadag denen herif fark 11 e indi diye şampiyon olacağını mı sanıyor asıl suç bunları böyle konuşturanlarda sessiz kalmayacaksın çirkeflik yapana sen de çirkef olacaksın bu ülkenin düzeni böyle sessiz kalırsan üstüne binerler

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne var bunda her 2-3 maçta 1 oluyor oyuncuların arasında sarı kartla bitiyor. organize kötülük bundan bile birşey çıkarmaya çalışıyor. yönetimde kardeşimiz canımız ciğerimiz diye mıy mıy devam etsinler.

BJK ı sahasına gömersin, bir daha da sesleri solukları çikmaz, bu sezon adına...

Erden ve Dursun Başkanlar şahsen ekstra prim vermeliler, orada alınacak galibiyete. İmkanım olsaydı da ben de sağlam bir prim vaad edebilseydim keşke...

BJK ı sahasına gömersin, bir daha da sesleri solukları çikmaz, bu sezon adına...

Erden ve Dursun Başkanlar şahsen ekstra prim vermeliler, orada alınacak galibiyete. İmkanım olsaydı da ben de sağlam bir prim vaad edebilseydim keşke...
senelerdir yeniliyoruz bunlara dışarıda. çok ümidim yok o maçtan.
konya maçındaki yenilgiyi oraya yazıyordum. kötü oldu.

19 takımlı ligde 19 deplasmana nasıl gidiyolar acaba kendilerine de mi deplasmana gitmiş kodum çocukları

Bizim kulüp aynen bunu sorarak aciklama yapsin. Daha 1.siniftaki cocugun kolaylikla yapabilecegi toplama islemini yapamayan adam cikip böyle ithamlarda bulunuyor.

Geri
Üst Alt