- 6 Aralık 2009
- 14.446
- 818
- 1.738
Cevap: Muslera mı? Ruffier mi?
Hahaha.
mete yine karavana olmus gulucuk koyarak gecistiriyor... :ka19:
Hahaha.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mete yine karavana olmus gulucuk koyarak gecistiriyor... :ka19:
Muslera bize geldi diye mi anket sonucu fail oluyo? Ruffier'in kalitesini tartisan futbolla ilgilenmeye bi zahmet ara versin.
Açık ara Ruffier.
Bir çok kez tekrarladım, Ruffier > Muslera![]()
Musleranıın tipi kaleci olmaya müsait değil bi kere![]()
Ruffier, Muslera'yı ekmeksiz götürür...
Ruffier ismini ilk ortaya atan bendim galiba. Sonra baya izleyeni cikti masallah :ka25:
Ama bu yorum bomba :haha:
Hayri, ben burada Muslera'nin karambol toplarinda zaafi var dedikten bir kac gun sonra milli macta tam anlattigim zaafindan gol yemedi mi? Yedi. O zaman neredeydin tilki kardesim?
Muslera geldiginde ne yazmisim gidin okuyun. Her hatali macindan sonra ilk destek cikanlardandim.
Bos bos konusmayin.

Ruffier.
Hayır, aynı kişilere şimdi sor sonuç tam tersi Muslera lehine çıkar, o yüzden fail oluyor.
ruffier nasıl bilindikti abi? hepiniz oturup haftalık monaco maçı izliyordunuz sanki. dünya kupasında kendini göstermiş, en iyi kalecilerinden biri olan , amerika şampiyonasında performansı tavan yapan adamdan daha mı bilindikti yani?
uydurmayın lan, mete'yle umut'un koyduğu 3 videoyla yorum yapmış herkes. muslera'ya ben de çok aşırı güvenmiyordum, doğruya doğru ama bu performansı bana sürpriz olmadı.
saka yapiyorsun sanirim
dunya kupasindaki basarisi bile yeterdi musleranin bu yorumlarin yapilmamasi icin.
ruffier ne la?
sirt showman oldugu icin isteyenler bile vardir herhalde
Muslera bizde oldugu icin bende Muslera derim suan. Daha buyuk kulupte, daha buyuk hedef pesinde cok iyi ilerliyor. Ama bu Ruffier'in muthis bir kaleci oldugunu degistirmez.
he mete he, dünya'nın en iyi scout'usun ama epic fail kaleciler barındırıp avrupa'da top oynayan onlarca takım ruffier'i göremiyor, st. ettien görüyor. çok büyük kalite. kendini kanıtlamamış adamı savunma lütfen.
Yalnız bu ankete oy kullanmışım ama kime verdiğimi hatırlamıyorum yorum da yazmamışım oy kullananlar da görünmüyor merak ettim şimdi kime vermiştim acaba![]()