Muslera mı? Ruffier mi?

Cevap: Muslera mı? Ruffier mi?

Şu forumda birçok kişi sırf oynadığı oyunlardan ötürü kendini futbol uzmanı olarak görüyor herhalde... Futbolcu ismi saymak artık bu forumda pek revaçta olan bir durum da değil, millet artık kıçıyla gülüyor aksine diretenlere...

O değil de şu forumda her transfer döneminde çoğunluk her zaman yanılmıştır. Kim gelirse gelsin başta yerden yere vurulurken, sonradan kral ilan ediliyor. Melo gelirken de böyleydi; millet bidon bidon deyip duruyordu, şimdi o bidonla beraber kayboldular, iç içe geçmiş olabilirler.

La olm millet(ben dahil) ruffier musleradan çok daha iyi kaleci olduğundan değil,muslera 15m gibi bir ücrete gelecekken ruffier 2-3 m gibi cüzi bir paraya geleceği için ve kalecilik,yaş vs aralarında o kadar çok fark olmadığı için ruffieri istiyordu.Aynı fiyat olsa çoğu kişi muslera derdi.

Kıvırma mode off :D

Kusura bakma, leş gibi cehalet kokuyor.

Evet, entel değilim en azından. Ruffier'miş. Adam n'apıyor anlatsana bana bi. Boş boş konuşmayın arkadaş, bir yıllık performansıyla övmüşsünüz adamı onu da videolarda izlemişsinizdir.

Anlatmayın bana, Ruffier şöyle adından söz ettirsin bi', ondan sonra gelip anlatın şöyleydi böyleydi diye. Ha, o zaman ben de överim. Muslera'nın bilinirliliğinin yüzde 1'i yok, zaten kalite olarak da bence Muslera'nın sıçmığı olamaz.

Şu forumda birçok kişi sırf oynadığı oyunlardan ötürü kendini futbol uzmanı olarak görüyor herhalde... Futbolcu ismi saymak artık bu forumda pek revaçta olan bir durum da değil, millet artık kıçıyla gülüyor aksine diretenlere...

O değil de şu forumda her transfer döneminde çoğunluk her zaman yanılmıştır. Kim gelirse gelsin başta yerden yere vurulurken, sonradan kral ilan ediliyor. Melo gelirken de böyleydi; millet bidon bidon deyip duruyordu, şimdi o bidonla beraber kayboldular, iç içe geçmiş olabilirler.

Katılıyorum, uyuz oluyorum bu duruma.

Azıcık adam olun lan, yüzüm kara çıktı deyin. Melo konusunda en çok sallayan bendim, geldiği gün ne lanet etmiştim belli değil, beğenmiyordum lan, zorla değil ya. Açıkça da söylüyorum bunu. Utanacak neyim var. Herkes futbol uzmanı anasını satayım, hiç kabullenme yok, kendi dedikleri kral, aslan parçası.

Ujfalusi´ye Servet´in Çek versiyonu diyenler vardı:D

evet fifa da muslre 77 ruffier 79 .. ea sportstan daha mı iyi bileceksnizde futbol uleması mete kardeşimize laf ediyorsunuz. ayıp , biraz saygı . .

ben oy vermemisim cunku tahmin edeceginiz uzere lazio ve monaco maclarini takip eden bir sapik degilim

Evet, entel değilim en azından. Ruffier'miş. Adam n'apıyor anlatsana bana bi. Boş boş konuşmayın arkadaş, bir yıllık performansıyla övmüşsünüz adamı onu da videolarda izlemişsinizdir.

Anlatmayın bana, Ruffier şöyle adından söz ettirsin bi', ondan sonra gelip anlatın şöyleydi böyleydi diye. Ha, o zaman ben de överim. Muslera'nın bilinirliliğinin yüzde 1'i yok, zaten kalite olarak da bence Muslera'nın sıçmığı olamaz.

Ne yani, koca bir sezonun bir kalecinin kalitesini anlamak icin yetesiz oldugunu mu ima ediyosun? Ya mantik hatasi yapiyosun, yada anlayamama sorunu sende.

Dedigim gibi yorum leş gibi cehalet kokuyor. Severim seni Sertac ama durum bu.

Muslera demenin haklı gururunu yaşıyorum :bayrak:

Ruffier buyuk bir takima eninde sonunda gidecektir. Bu alayli yorumlari o zamanda gormek isterim.

Katılıyorum, uyuz oluyorum bu duruma.

Azıcık adam olun lan, yüzüm kara çıktı deyin. Melo konusunda en çok sallayan bendim, geldiği gün ne lanet etmiştim belli değil, beğenmiyordum lan, zorla değil ya. Açıkça da söylüyorum bunu. Utanacak neyim var. Herkes futbol uzmanı anasını satayım, hiç kabullenme yok, kendi dedikleri kral, aslan parçası.

ben de mesela elmander "bonservisi olmadigi icin yapilan transfer" diyip duruyordum.

simdi en cok sevdigim topculardan, hayran kaliyorum admai izledikce.

melo transferine sevinmistim ama yerine kim kalström gelsin istemisimdir mesela.

urfa transferine birsey demedim ama urfanin yerine cok daha iyi stoper alinmali demisligim vardir.

musleraya gelince, ne buffon, nede muslera, bir ara reina haberleri cikti, cok istiyordum reinanin alinmasini.

sonr anladim ki reina haberleri bos, o zaman musleraya destek verdim.

muslerayi italya liginden tanimiyordum, seria a yi hic izlemem. ben muslerayi duny akupasindaki super performansiyla biliyordum, sonra bize transfer oldu, olacak derken amerika kupasini aldi, bu kaleci süper dedim.

ben de mesela elmander "bonservisi olmadigi icin yapilan transfer" diyip duruyordum.

simdi en cok sevdigim topculardan, hayran kaliyorum admai izledikce.

melo transferine sevinmistim ama yerine kim kalström gelsin istemisimdir mesela.

urfa transferine birsey demedim ama urfanin yerine cok daha iyi stoper alinmali demisligim vardir.

musleraya gelince, ne buffon, nede muslera, bir ara reina haberleri cikti, cok istiyordum reinanin alinmasini.

sonr anladim ki reina haberleri bos, o zaman musleraya destek verdim.

muslerayi italya liginden tanimiyordum, seria a yi hic izlemem. ben muslerayi duny akupasindaki super performansiyla biliyordum, sonra bize transfer oldu, olacak derken amerika kupasini aldi, bu kaleci süper dedim.

Ben hala öyle diyorum. Ki öyle de bence. Kötü demiyorum Elmander'e. Aksine çok iyi, takımın en önemli parçalarından. Ama beleş olmasa almazdı bizimkiler bence.

Ujfalusi´ye Servet´in Çek versiyonu diyenler vardı:D

Bu forumda olduğum dönemde çoğunluğun (performans konusunda) yanıldığı transferler şunlar olsa gerek;

1- Elano

2- Muslera

3- Melo

4- Ujfalusi

5- Neill

6- Elmander (Çoğunluk iyi bir alternatif olacağını düşünüyordu)

7- Engin Baytar

8- Loric Cana

Şu an ilk başta aklıma gelenler bunlar, rezil bir tablo bence bu. Herkes şapkasını çıkarıp düşünmeli ve bu bilmişliği bırakmalı. Sonuçta futbol sandığınız kadar basit bir şey değil, menajerlik oyunlarındaki gibi hiç değil. Top havadan uçan kuşa çarpıp gol de olabilir, o an şampiyonluğu kaybetmek üzere olan takımın şampiyon da olabilir. Ve bütün bu uç olasılıklar meydana geldiğinde yine çıkıp; "bu takımın şampiyon olacağını biliyordum" gibi ukalaca yorumlar yapacak mısınız acaba?

Ne yani, koca bir sezonun bir kalecinin kalitesini anlamak icin yetesiz oldugunu mu ima ediyosun? Ya mantik hatasi yapiyosun, yada anlayamama sorunu sende.

Dedigim gibi yorum leş gibi cehalet kokuyor. Severim seni Sertac ama durum bu.

Allah Allah, neden anlamamakta ısrarcısın? Diyorum ki kendini bi kanıtlasın önce. Orkun da koca bir sezon efsane oynadı bu takımda, ne goller çıkarıyordu, takım en az gol yediği sezonlardan birini geçirmişti. Takım savunması neyn deme bana şimdi, bu tip şeyleri önüme sürecek son adam olman lazım.

Şimdi Orkun olağanüstü bir kaleci mi? Ya da Hakan Arıkan'ın BJK'deki ilk sezonu, herkes hayran hayran izlerdi. Ne oldu yani? Ben diyorum ki Ruffier ne yapıyor bu yıl? Var mı geçen seneki formu? Takip etmiyorum, eski formunu da bilmiyorum. Diyorum ki, bu adam adını nerede duyurdu da biz kaçırdık? TV'de falan adı geçti mi mesela? Şöyle bir kaleci var dikkat çekiyor diye. Ya da ne bileyim, biri çıkıp dedi mi 23 yaş altı milli şampiyonada göze battı falan. Adam gelmiş 26 yaşına lan, 25 yaşında bir anda çıkış gösteren -ki bu çıkışı ben görmedim, sizden duyduğum kadarıyla söylüyorum- bir adam hakkında ne biliyorsunuz da bu kadar savunuyorsunuz?

Benim yorum cehalet koktuğu kadar senin, altını çizeyim, bu konudaki​ yorumların ENTELLİK kokuyor.

Geri
Üst Alt