- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
Fifa oynuyordum, konuyu okumamla kalemde iki gol gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru tespit. 6 değil 8 oynamalı.Taylanda dun birsey dikkatimi cekti forvete yakin oynadigi zaman verimi artiyor
direkt gole sebep olan hatadan bahsediyoruz.Orta sahada yaptığımız top kayıplarının baş müsebbibi olan sene başından beri sıvayan berkan isimli arkadaşa peki niye kimse toz konduramıyo
Taylanın son 2 senelik performansına değinmiş de adam geçen sene az daha şampiyon yapıyodu bizi bence fazla olmuş muslera konusunda ise aldığı maaş yüzünden ben de tavırlıyım evet fakat bu koşmaktan başka bişe bilmeyen arkadaş varken muslera ve taylanın gömülmesi saçma bence
Şu cümle o kadar çok futbolcumuz için geçerli kigs'nin bu durumlarda olmasının 1 numaralı sebebi taylan antalyalı denen şahıstır.
yıllar sonra kendi kariyerine bakıp ben gs gibi bir takımda nasıl oynadım diye kendine sorup şaşıracaktır.
allah başımıza musallat edeni kahretsin.
Muslera gerçekten efsaneydi ama artık zarar vermeye başladı.
Üstelik aldığı ücret artık ödenmesi çok çok zor bir rakam
Söylentiler doğruysa eğer her şeye de karışmaya başlamış.
Efsane de olsa bir kulüp çok uzun süre aynı oyuncu ile oynamamalı özellikle de bizim gibi kutuplaşmaya müsait kulüplerde para edeni hemen satıp yerini altyapı veya daha uygun maliyetli ile dolduracaksin.
Taylan ise yeteneksizin önde gideni bu olanlardan kendisi de çok zarar görüyor
Kendine göre bir kulüp bulup gitmesi onun adına daha hayırlı olur