muslera taylan ikilisi

Orta sahada yaptığımız top kayıplarının baş müsebbibi olan sene başından beri sıvayan berkan isimli arkadaşa peki niye kimse toz konduramıyo

Taylanın son 2 senelik performansına değinmiş de adam geçen sene az daha şampiyon yapıyodu bizi bence fazla olmuş muslera konusunda ise aldığı maaş yüzünden ben de tavırlıyım evet fakat bu koşmaktan başka bişe bilmeyen arkadaş varken muslera ve taylanın gömülmesi saçma bence

Taylanda dun birsey dikkatimi cekti forvete yakin oynadigi zaman verimi artiyor

Orta sahada yaptığımız top kayıplarının baş müsebbibi olan sene başından beri sıvayan berkan isimli arkadaşa peki niye kimse toz konduramıyo

Taylanın son 2 senelik performansına değinmiş de adam geçen sene az daha şampiyon yapıyodu bizi bence fazla olmuş muslera konusunda ise aldığı maaş yüzünden ben de tavırlıyım evet fakat bu koşmaktan başka bişe bilmeyen arkadaş varken muslera ve taylanın gömülmesi saçma bence
direkt gole sebep olan hatadan bahsediyoruz.

konuyu okumuyorsan o konuya yazma.

git kendi takıntılarını başka başlıklarda tatmin et.

benim yazdıklarım yoruma açık değil zira durum tespiti, seninki ise subjektif yorum ve yeri burası değil.

Yaptıkları hatalarla ebemizi bellediklerini ifade edebiliriz. Saha içinde ve dışında bize nefes aldırmıyorlarken bu kadar hata yapma lüksün yok.

Taylan zaten çöptü eyvall ama muslera efsaneden kestaneye döndü. 20 puan yediler en az..

gs'nin bu durumlarda olmasının 1 numaralı sebebi taylan antalyalı denen şahıstır.

yıllar sonra kendi kariyerine bakıp ben gs gibi bir takımda nasıl oynadım diye kendine sorup şaşıracaktır.

allah başımıza musallat edeni kahretsin.
Şu cümle o kadar çok futbolcumuz için geçerli ki

Muslera gerçekten efsaneydi ama artık zarar vermeye başladı.
Üstelik aldığı ücret artık ödenmesi çok çok zor bir rakam
Söylentiler doğruysa eğer her şeye de karışmaya başlamış.
Efsane de olsa bir kulüp çok uzun süre aynı oyuncu ile oynamamalı özellikle de bizim gibi kutuplaşmaya müsait kulüplerde para edeni hemen satıp yerini altyapı veya daha uygun maliyetli ile dolduracaksin.

Taylan ise yeteneksizin önde gideni bu olanlardan kendisi de çok zarar görüyor
Kendine göre bir kulüp bulup gitmesi onun adına daha hayırlı olur

Nefret ettiğim ikilidir
Hiç geçmiş muslerayı gelip de anlatmayın,
En az son 2 yıldır bedavadan maaş alan bir sahtekara dönüştü MUSLERA!
Böyle efsane olunmaz, gelip efsane falan diye de kafa ütülemeyin!
Taylan için yorum bile yapmam, edilecek her kelime israf o herif için!

Yalan yok, Allah affetsin dun golu attiklarinda Busket basligi aklima gelince kahkaha attim 😁

Muslera gerçekten efsaneydi ama artık zarar vermeye başladı.
Üstelik aldığı ücret artık ödenmesi çok çok zor bir rakam
Söylentiler doğruysa eğer her şeye de karışmaya başlamış.
Efsane de olsa bir kulüp çok uzun süre aynı oyuncu ile oynamamalı özellikle de bizim gibi kutuplaşmaya müsait kulüplerde para edeni hemen satıp yerini altyapı veya daha uygun maliyetli ile dolduracaksin.

Taylan ise yeteneksizin önde gideni bu olanlardan kendisi de çok zarar görüyor
Kendine göre bir kulüp bulup gitmesi onun adına daha hayırlı olur

muslera maas indirimi teklif edilmeli. bunu diger konuya da yazmistim nacizane...
kiraya gonderdigimiz yerli kaleci - bu sezonki kalecilerimizin genel performansinin altinda olmazdi tahminim...

kontrat uzatmamiz muslera ile hem o donem baz'inda zamanlama cok kotu idi (durduk yere muslera ile toren yapildi basin toplantisi yapildi sozlesme uzatazagic minvalinde, zamanlama ve ucret dolayli dogru bulmamistim bu karari,., sozun ozu, geldigimiz noktada yasindan ve son 2 sezonluk performansindan dolayi ucretinin gereginden fazla olmasinin ~ haliyle kontrat sonuna kadar devam etmesi ~ kanimca genel toplamda yonetimsel hatadir...

taylan konusunda sahsen sezon oncesi basliklarinda ve sezon basi mac basliklarinda bir cok yonden bize uygun olmadigini vurgulamistim. en kisa yoldan, oynadigimiz kurguda tipoloji olarak ve futbol akli(fundamental) dogru isim olmadigini belirtmistim. anca yedek olur, sonradan ortayi kalabalik tutma adina girer,demistim...

hatta mesaji yazdigim donemlerde, bir onceki sezonda bireysel hatalar ile kaptirdigi toplar yuzunden yedigimiz goller ve puan kayiplarina vurgu yapmistim. bizim kalibremizde bir kac kulvarda oynayan buyuk takimlar icin bu bolge en kritik yer vurgusunu nacizane deginip , daha donanimli bir isim ve dogru tipolojiyi bulmamiz gerektigini yazmistim... bu sezon basladi ve bitecek - degisen bir durum yok taylan ozelinde.

isimler olarak(mus,taylan) konu disina cikiyorum fakat yine belirtmek istedim;
ayni sey babel, feg, omer hatta yeni katilan alpaslan icin de gecerli....
bu sezon babel,feg, omer(sozlesmesi garip sekilde uzatildi) ile devam etmemiz planlamadaki begenmedigim kararlardi... *alpaslan bizim seviyemizde bile degildi neden alindi... yeterli yetersizliginden bagimsiz sezon ilerlerken *lyund tu ka ka edildi... lyund mevcut oyun yapimiza uymuyorsa, alpaslan ve semih cok mu uyuyor bu yetersizlikleriyle diye soru gelse abes kacmaz.... direkt hatta yedek olarak bile girdikleri maci vasata indirgeyen performanslar sundular alpaslan ve son yakin ornek semih...

halen anlam veremiyorum.panikle eskiye donup semih'i cagirdik. daha da dibe indik mevkisel olarak.... birde nelsson,marcao satilsin deniliyor... bunlarin muadili,hatta yedegi alpaslan ,semih olacaksa bosa yazmayalim...

mevcut genel sezon bireysel performans degerlendirmesi minvalinde ~ sezon sonuna dogru aynen suan bulundugumuz donem gibi - zamanlama olarak acilan bu tur basliklari degerli ve verimli buluyorum yapilan nitelikli yorumlar baglaminda...

hedefsiz kaldigimiz gelinen mevcut sezonun bu son donemecinde - oyuncularin genel sezonluk performanslarinin arti eksi denkleminde yorumlara aktarilmasi - genel toplamda dogru tespitlerin ortaya cikacagini dusunuyorum,temenni ediyorum....

Geri
Üst Alt