Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

şu fabiano olayındakı kulüpten yapılan açıklama varmış bilgisi olan varmı beyler, nedir bu ya kimle görüşsek bir pürüz çıkıyor ya..

Ikiside gelir bence, iyi de olur.

Çağlar Cana'yı kaybetmek istemiyor.

şu fabiano olayındakı kulüpten yapılan açıklama varmış bilgisi olan varmı beyler, nedir bu ya kimle görüşsek bir pürüz çıkıyor ya..
SPK'ye bildirdik.Hem kulübü hemde oyuncu ile görüşmelere başlandı öyle yazmışlar.

Comcept

son nokta adam kendi ağzından ben kimseyle görüşmedim sağlığımla ilgileniyorum demiş.

Adam daha 30 yaşında tası tarağı toplamış ülkesine gitmiş. Biz ikna etmek için milyon eurolar verip, gel golcümüz ol diyeceğiz, + Adam Brezilya'lı. Karakterinden ne kadar eminiz ki buraya Jo gibi tatil yapmaya gelmeyeceğini düşünmüyoruz.. Bonservisine de 7-8 milyon euro'dan aşağı istemezler. Özetle Fabiano yanlış isim...

Ikisini toplasan 5 ile carpsan bir Alex etmez.

Bence lauro olayından dolayı ceza yememek için kapa bildirim yaptılar. Bu seferde Sao Poulo bizi Fifa ya şikayet ederse kötü olacak. Yani Fabiano bence yalan haber.

hayırlı olsun iyi oyuncu

Bukadar forveti ne yapacak terim?

Baroş,elmander,pino,battal,okan derici var hala biz durmaksızın forvet transferi ile uğraşıyoruz.Forvet transferine ihtiyacı yok galatasarayın.

Bir kaleci,ön libero,birde 10 numara alındınmı eksik felan kalmıyor..

Muslera gelsinde Fabianoyu istemez

Baroş,elmander,pino,battal,okan derici var hala biz durmaksızın forvet transferi ile uğraşıyoruz.Forvet transferine ihtiyacı yok galatasarayın.

Fazla mal göz çıkarmaz..Atletico Maçında forvetimiz yoktu :)

Abi hep bu kadar forveti ne yapacak lafı var şahsen Battal'a güvenmiyorum.Okan Derici kapalı kutu,Pino kanatta oynar forvette o kadar verimli değil.Elde kaldı Baros ve Elmander Fatih Hoca Elmander'i farklı bir şekilde değerlendirecek diye düşünüyorum.

Pino,Battal ve Okan forvette oynayabilecek kalibre de değiller an itibariyle.Baros'uda yarım olarak sayar isek,bir de taktiğimizin 4-4-2 olduğunu düşünür isek, Fatih Terim'in neden forvet transferi düşündüğünü daha iyi anlayabiliriz.

Avrupada mücadele etsek baroş,Elmander'e alternatif olsun diye alınır ama sadece türkiye ligi içinde üst düzey 3 tane yabancı golcunün takımda olmasıda fazla aşırıya kacmak bence.Yani alt yapıya önem vermek,yada gençleri kazanmak yerine hazıra konmak bana göre cokda hoş değil..

Anıl'ı kaybettik,battalı barı kazanalım..

Diğer bir konu bence 8+2+2 yabancı kontenjanının +4'ü kullanılmamalı.8 tane sağlam yabancı yeterli,fazlası galatasarayın kimyasına zarar..

Fabiano tehdidi!

G.Saray’ın transferdeki acemilikleri bitmek bilmiyor. Öğlen Fabiano ve Muslera borsaya bildirildi. Akşam Sao Paulo gözdağı verdi: Luis Fabiano satılık değil. Bizimle görüşmediniz. Suç işliyorsunuz, ceza alırsınız

Oysa ne güzel başlamıştı transfer dönemi... Bonservisi elinde olan Elmander alınmış, Süper Lig’de sezonun yıldızlarından Trabzonsporlu Selçuk İnan da yine herhangi bir ücret ödenmeden kadroya katılmıştı. Ancak ne olduysa bu iki transferin ardından oldu.

Sarı-Kırmızılılar, önce bizzat başkan Ünal Aysal’ın katıldığı Madrid seferinden sadece Ujfalusi’yi alarak dönebildi. Reyes ve Forlan’ın ikna edilemediği bu durum camia içinde bile ‘acemice’ olarak yorumlandı. Galatasaray geçtiğimiz günlerde de Brezilyalı kaleci Lauro’yla da söz kesti ancak başkan Ünal Aysal’ın vetosuyla rota yeniden Muslera’ya döndü.

Transferde rotasını Güney Amerika’ya kıran Cimbom, dün öğle saatlerinde Sao Paulo’lu Luis Fabiano ve Lazio’lu Fernando Muslera transferleri hakkında borsaya yazı gönderdi ve “Oyuncular ve kulüpleriyle görüşüyoruz” dendi.

Muslera’dan olumlu dönüş alınırken akşam Sao Paulo resmi sitesinden Aslan’a gözdağı verdi. Bildiride şu ifadeler kullanıldı: Luis Fabiano için hiçbir kulüple görüşme yapmadık. Yapmayı da düşünmüyoruz. Fabiano satılık değil. Oyuncu ile kulübünden habersiz doğrudan görüşmek FIFA’nın katı kuralları çerçevesinde suçtur ve bu yolu izleyen kulüpler cezalandırılır. Bu sert cümlelerin ardından G.Saray’ın tavrı merak ediliyor.

Fabiano tehdidi! - En Son Futbol Haberleri - HTSpor.com

Bu haber ne şimdi , koskoca Galatasaray resmi internet sitesinden Fabiano ile görüşmelere başladık , borsaya bildirdik diyor , Sao Paulo resmi siteden Fabio için kimseyle görüşmedik , görüşmeyide düşünmüyoruz diyor , Fifa ya şikayet ederiz diyor , Forlan ve Reyes olayı daha soğumamışken , şimdide Fabiano olayı patlak verdi , bu yönetim neyin peşinde ?

Muslera transferi bitti gibi duruyor. Benim edindiğim izlenim o. İtalya'da başarılı olmuş kaleci her türlü iş yapar.

Adamı çok tanımıyorum. Bir çok forum üyesinin de maçlarını izlediğini sanmıyorum. Geneli ismen aşinadır. Kaleciden beklentim yan toplarının iyi olması. Yan toplardan çok gol yiyoruz. Bu nedenle bir yan top canavarı bizi çok rahatlatır. Ama önümüzdeki sezon saç baş yolmayacağımız garanti en azından.

Forvet transferine gelirsek bence çok elzem değil. Takımda yıldız futbolcu arıyor yönetim. Bu bölgenin üzerinde bu kadar durulmasının sebebi o. Yoksa 6-7 milyona Baros gibi çok verim verebilecek adamlar var bir sürü. Açıkcası formayı kapma olasılığı olan bir Türk futbolcuyu tercih ederim. Sercan mesela. Fabiano ismine ise soğuk bakıyorum. Sakatlıklardan çok çektik. Artık sakat adam görmek istemiyorum takımda.

Ama şu an kaleciden sonra 2 tane acil ihtiyaç var. Bir defans hattına Garay gibi bir kumandan, bir de sağlam bir orta saha oyuncusu. Bu iki acil ihtiyaçtan sonra bile forvet transferinden önce gelen 2 transfer var benim gözümde. Bir 10 numara, bir de sağ açık. Elimizde forvet mevkiinde oynatabileceğimiz Baros, Elmander ve Anıl var. Fakat orta sahada ofansif olarak oynatacağımız sadece Emre Çolak bulunuyor. Bu futbolcuya her ne kadar çok inansam da tek başına olmaz... Üstelik stadı bu bölgeye alacağımız bir yıldızla doldurabiliriz. Açıkcası Fabiano beni İzmir'den İstanbul'a getirtmez de Ronaldinho'yu izlemeye ayda bir giderim. Sağ açıkta Kazım tamam. Geçen sezon iyi idare etti. Ama o da tek başına olmaz. Pino'yu adamdan saymıyorum. Gitsin küçük takımlarda topu alsın tek başına oynasın. Galatasaray yönetimi bu bölgeye skor gücü yüksek takım oyununa yatkın bir adam bulmalı.

Takım hakikaten çok eksik. Adam lazım değil diyebileceğimiz bölge çok az. Sağ bekde Sabri sakatlanırsa B planımız yok. Sol bekte Çağlar, Hakan ikilisi kabus gibi. Ama özellikle sol bek sorununu görünüşe göre bu sezon transferle çözmemiz mümkün değil. Belki gençlerden bir alternatif yaratabilir Fatih Terim buraya.

Geri
Üst Alt