Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

bu yazın modasıda borsaya bildirip taraftarı heyecana getirmek herhalde...

"KAP'a bildirildi, geçiniz."

Ben yarın muslera transferinde resmi açıklamayı bekliyorum. Bence bu iş yarın biter.

Bugun Fatih Terim açıkladı göruştuğumuzu ceza almamak için bildirilmiştir bence KAP'a. Tabi göruşmeler iyiye doğru gidiyordur buyuk ihtimal FT açıklamazdı aksi halde.

Umarım Forlan ve Reyes olayına dönmez bu olay ve en kısa zamanda bitiririz bu transferleri.

Santosun yaptığı açıklamaya inanmak istemiyorum :)

Onlar Cana'yı alacaklar gibi, Kalecide machettiyi düşünüyorlar.

Marchetti Muslera'dan daha iyi. Cana-Ledesma orta sahasını kuracaklar. Adamların transfer politikası çok iyi gerçekten.

3-4 milyona alacaklar hem de Marchetti'yi.

Marchetti Muslera'dan daha iyi. Cana-Ledesma orta sahasını kuracaklar. Adamların transfer politikası çok iyi gerçekten.

ne Marchetti ,Muslera'dan daha mı iyi peh ya yapmayın etmeyin nolur biz alsak bu kim diyecektiniz.Marchetti resmen orta sıra takımı kalecisidir takip eden biri olarak söylüyorum bunu,ayrıca 28 yaşında.

Nontvspor adamın yediği tüm hatalı golleri video yapıyor bizimkilerde gaza geliyor,Vander Sar ın Fulham dayken yediği golleri koysam şuraya bu hangi ligin kalecisi dersiniz.

Bizim Oğlan neyse de

Fabiano sakat-formsuz diyorlardı

beklentilerin altında kalırmı sizce Fabianoyu alırsak ?

KAP = Yalanlamak

Gelir ya bunlar muhtemelen.Fatih Terim açıklamazdı yoksa.

Fabiona yi bilmemde Muslera nin olma olasiligi daha yuksek. Lazio, Madrid gibi reyes ve forlanda oldugu gibi muslera nin takimda kalmasi icin bir caba gostermedi.yalanlamadi da yani. Zaten ordan ayrilacagi kesindi. eee bildigim kadariyla ciddi bir sekilde baska bi takimla da adi hic basinda anilmadi. Kap a bildirildi, gelsin artik yani!

Fabiona yi bilmemde Muslera nin olma olasiligi daha yuksek. Lazio, Madrid gibi reyes ve forlanda oldugu gibi muslera nin takimda kalmasi icin bir caba gostermedi.yalanlamadi da yani. Zaten ordan ayrilacagi kesindi. eee bildigim kadariyla ciddi bir sekilde baska bi takimla da adi hic basinda anilmadi. Kap a bildirildi, gelsin artik yani!

Avrupada olmamamız sorun yaratmıyordur umarım.

o poltika iyiyse ben bişey bilmiyorum,inşallah dediğin marchettiyi alırlar ve cana da oraya gider,hem cana hem marchettiyi görürüz ,o cana değil italya anca arnavutluk liginde oynar,seneye lazio da acı gerçeği görmüş olur bu forumda sürekli can cana diyenler de

Devamlı görüşüyoruz da netice yok ne hikmetse.

Umarım son anda bir şey olur ve Muslera gelmez.

Geri
Üst Alt