Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

O kulupler sakat adamı alacak kadar enayi değiller çünkü.

Milan uzun süre ilgilendi bonservis konusunda anlaşamadılar. Onur adamın sakatlığı hakkında bilgin yok haybeye sallıyorsun böyle devam et.

Milan uzun süre ilgilendi bonservis konusunda anlaşamadılar. Onur adamın sakatlığı hakkında bilgin yok haybeye sallıyorsun böyle devam et.

Sanki sizin var, Sao pauloda bir maç oynayamamış.En erken ağustos başı sahalara dönecek diyor doktoru.Niye sakat adamı alalım? İyileşse bile performansı ne olacağı meçhul.Ne gerek var böyle bir adama 7-8 vereceğine Baros'a güven o zaman.

Onur ALBAKAR 'a sakinleştirici iğne yapılsın. Ya da joplayın :Z18:

Sürekli kap a bildirim yapiyolar ama gelen giden yok .

2 sene önceki Fabiano'ya teklif dahi yapamazdık; ama o nedense Avrupa'da her ülkenin elit takımlarında forma giyebilecekken ülkesine dönmeyi tercih etti. Şimdi ise orada hiç oynayamadan geri dönüyor. Yıllarca sakatlardan ve sakatlıklardan çok ama çok çekmiş bir kulüp olarak bu tercih gerçekten saçmalık ötesi. He Fabiano'yu beğeniyor muyum derseniz, benim için sahaya çıksın ayakta dursun yeter o kadar beğenirim ama daha da sakat adam görmek istemiyorum arkadaş. Eleman aylardır topa değmemiş, Ağustos'a kadar da öyle devam edecek.

Fabiano'dan çok Muslera'ya sevinirim, umarım istediğimiz neticeyi elde ederiz.

Bu adam Sao paulo da bir maç oynamadı, şuan bile sakat ve ne zaman dönceği kesin değil.Hangi akla hizmet alınmak isteniyor?

Kaldıki iyileşse bile sakatlıktan sonra ne durumda olacağı, performansının ne olacağını kim bilebilir?

Sao paulo bir enayi arıyordu verdi 8 mn euroyu çıkartacak çok şükür ki buldu, 5 ten aşağıda almazlar büyük ihtimal zararlarınıda minimize ederler.

5 Stancu +5 fabiano=10 mn euro zarar

Bu fiyata çok kaliteli sağlam bir adam rahat alınabilirdi.Ama bizim transferdeki Sakatatçı politakamız malum.

tamam kardeş yeterince felaket tellallığı yaptın mission complated. sana Stancu bile fazla

Sanki sizin var, Sao pauloda bir maç oynayamamış.En erken ağustos başı sahalara dönecek diyor doktoru.Niye sakat adamı alalım? İyileşse bile performansı ne olacağı meçhul.Ne gerek var böyle bir adama 7-8 vereceğine Baros'a güven o zaman.

Oynamadığını biliyorum, ağustos başı döneceğini de biliyorum. Bu durum adamı kronik sakat yapıyor değil mi ? Mesele bu da değil zaten, mesele senin bakış açın. Artık amacın neyse tek yaptığın adı geçen adamlar hakkında olumsuz konuşmak ki çoğu zaman dayanağın bile olmuyor. Böyle devam et ne diyeyim.

düşüncesinin temelinde haklı , ama geniş bir perspektiften bakmalı ayrıca aşırı agresyon var .

luisfabiano-110611-1.JPG

luisfabiano-110611-2.JPG

Marca spor gazetesi sao paulo-brezilya 11.06.2011 baskısından alınmıştır.

Alıntı

busefer aliriz ins. iki oyuncuyuda...reyes ve forlani bildirip alamamistik,daha dogrusu vermediler...3 oyuncudan 1ini almistik busefer 2 oyuncu ikisinide alacagiz :)

Muslera kesin faydalı olur gibi ama Fabiano çok riskli transfer.Drogba ya da Forlan mükemmel olurdu Fabiano bana göre soru işareti.Hem de baya büyük soru işareti.

Fabiano'yu begenmeyenler var yani ohaaaaa....Rooney falan istiyorsunuz siz herhalde. alacagimiz en iyi forvetlerden birisi Fabiano'dur..

fabianonun sakatlıgında büyük sorun olsa bu yönetim veya fatih terim onu almak istermi? hangisi riske girmek ister bu yönetimin. barosta gitmiyecek galiba.

fabianonun sakatlıgında büyük sorun olsa bu yönetim veya fatih terim onu almak istermi? hangisi riske girmek ister bu yönetimin. barosta gitmiyecek galiba.

Engin futbol bilgisine sahip filozof arkadaşlara ayıp ediyorsun. Tanrı sadece onlara akıl ihsan etmiş, geri kalana bir şey vermemiş. Yoksa bilmiyor muydun bunu?

Fabiano daha 30 yasinda.

Kendinden yasli Niang bile cosuyorsa bu ligde, kendisi tozunu attirir ama malesef sakatligi var, bu yuzden soru isareti.

luisfabiano-110611-1.JPG

luisfabiano-110611-2.JPG

Marca spor gazetesi sao paulo-brezilya 11.06.2011 baskısından alınmıştır.

Alıntı

[video=youtube;2cF4-rI_LjU]https://www.youtube.com/watch?v=2cF4-rI_LjU[/video]

2007- →Sunderland A.F.C.(Kiralık) 37(26)

2008- Panathinaikos 45(39)

;)

Fabiano daha 30 yasinda.

Kendinden yasli Niang bile cosuyorsa bu ligde, kendisi tozunu attirir ama malesef sakatligi var, bu yuzden soru isareti.

Her sakatlanan bir futbolcu gibi o da sakatlanmis.

Kalici birseyi yokmus.

Eger 1. lig macina tam olarak hazir bir sekilde yetisebiliyorsa, gelsin Fabiano.

Dedigin gibi hem yasli sayilmaz, Baros ile birlikte baya uyumlu olurlar. Cok da etkili olurlar.

Sakat adam lafına bitiyorum. Sanki kronik. Ya da önümüzdeki 8 ay sakat. Sakatsa normaldir, iyileşir,biter...

Geri
Üst Alt