Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

Cevap: Muslera ve Fabiano ile Görüşmelere Başlanıldığı Borsaya Bildirildi

33 luk Forlan yerine 31lik Fabianoyu tercih ederim.

Beyler abartmayin.

Fabiano daha 30 yasinda, Niang'dan daha genc.

Her türlü is yapar, sakatligi düzelirse ki, doktorlarla konusmadan transferi bitirmezler zaten.

Bu sefer hayırlı olsun diyelim ikinci defa aynı hataya düşmeyiz ön anlaşmalar yapılmıştır...

linderoth vakasi vol2 olacak bence ama insallah olmaz.

oleeeeeeeeeeeeeyy be yönetime atip tutanlar ciksin tek tek

İnşallah Reyes , Forlan , Ujfalusi olayına benzemez görüşmelere başlandı denildi biri geldi hemde aralarında olan en alt gömlekteki oyuncu bu haberdede en az biri gelirse şaşmayın yada hiç biri ...

muslera çok iyi oldu hakikaten, lauro muhabbetinden sonra. fabianoya gelince bence sözleşmesine sakatlıkla ilgili bir madde koymak lazım. linderoth gibi olmasından korkuyorum, yoksa adamın kariyerine ve kalitesine laf yok.

Hayırlı olsun, taraftarda akıllı olsun! Fabiano lan, kaç senedir iki ayağı kırık Cisse için ağzı sulananlar Fabiano 1 ay sahalardan uzak kalacak diye istemiyorlar :D

Erkenden sevinmeyelim. Bence Kap'tan ceza yememek için borsaya bildirdiler.

Fabiano gelirse şayet 34 maçta 22-23 oynasın yeter.Kafa hakimiyeti ve düzgün şutları ile yaklaşık 15 gol atar .Zaten geçen seneler gibi forvette tek Baroş yok alternatifli olacak. onun için yazdığım sayıda maç oynasın yeter. Fatih Terim'in oyun stilinde bir Hakan Şükür benzeri forvet her zaman vardır.Bu şekilde düşünerek Arda'nın verimini de artıracaktır . ortaya bir oyuncu daha alıp(Selçuk'la beraber) Arda'nın yükünü de azaltacaktır.

Galatasaray'ımıza hayırlı olur inşallah.

Linderoth geldiğinde MR bile çektirmemişti.

Ben cevaplamaktan bıktım, siz yazmaktan bıkmadınız. :)

Yok öyle bir şey, tamamen palavra. Linderoth bize gelmeden önce de ciddi sakatlıklar yaşamıştı nitekim Everton'da tutunamamasının en büyük sebebi de budur.

Fabiano için Ağustosta topla çalışmaya başlayacak demiş doktorları. Yani bu demktirki oynamaya hazır hale gelmesi Eylül ayını bulur. Olsun eğer milli aradan sonra oynamaya başlasa bile o zaman kadar Baros-Elmander idare eder. Dua edelimde sakatlığı tekrarlamasın.

Fabiano gelirse şayet 34 maçta 22-23 oynasın yeter.Kafa hakimiyeti ve düzgün şutları ile yaklaşık 15 gol atar .Zaten geçen seneler gibi forvette tek Baroş yok alternatifli olacak. onun için yazdığım sayıda maç oynasın yeter. Fatih Terim'in oyun stilinde bir Hakan Şükür benzeri forvet her zaman vardır.Bu şekilde düşünerek Arda'nın verimini de artıracaktır . ortaya bir oyuncu daha alıp(Selçuk'la beraber) Arda'nın yükünü de azaltacaktır.

Galatasaray'ımıza hayırlı olur inşallah.

Fabiano müzmin sakat bir oyuncu değil zaten bu sebeple çok maç kaçıracağını düşünmüyorum o yönde bir sıkıntım yok; sakatlığından oldukça geç dönecek olması ve kalıcı hasarla ayrılabilme, eski performansına ulaşamama endişesi beni en çok düşündüren.

Erkenden sevinmeyelim. Bence Kap'tan ceza yememek için borsaya bildirdiler.

öyle olsaydı cambiasso'yu da bildirirlerdi...

bence iki oyuncu için de kulüplerle anlaşıldı... iş futbolculara kaldı...(bkz. forlan reyes... ikisi için de kulüple anlaşılmıştı...)

Fatih hocanın açıklamaları olmasa şuan bu haberi başka şekilde yorumlardık.. Bencede mecburi bir bildiri :) Umarız çözümlenir.

Bence transferler bitmedi, yönetim KAPtan ceza almamak için erken davrandı bu sefer.

bu haberle birlikde şuda artık açık şekilde ortaya çıktıki terim çift forvete dönüyr :) aten bunu terim geldiği ilk günden söylemişdim,forvette 3 adam var,1 tane daha alınırsa zaten ortalık forvetten geçilmeyecek,terimde yedekde yabancı oturtan bir adam değil dolayısı ile 4-4-2 sistemine geri dönecke terim,siz bunda 4-2-2-2 diyin yada 4-2-1-1 diyin ama şu bir gerçekki çift forvet oynatacak terim.

fabiano ve muslera iyi tercihler,burda can sıkan olay fabianonun durumu ama sadece türkiye ligi için yeterli gelecekdir fabiano,20-25 maç oynasa bizim için kafidir,15 gol rahat atar fabiano.muslera içinse artık kem küm etmeye gerek yok,aksi halde lauro lara kalacağız..

Geri
Üst Alt