- 6 Eylül 2014
- 94.137
- 64.919
- 4.608
15 gün yok. Kirikla çatlak nasil aynı oluyor la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
metatars kiriklarinda ortalama futbola donme zamani iki ay civarindadir : https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/23259671221078308
resmi saglik kurulu aciklamasi yok ama metatars catlagi dediklerine centik tarzinda deplase olmayan incomplete bir fracture ( tam kat olmayan kirik ) var bu da iyilesme suresini hizlandiran bir faktor.
dedikleri gibi ise ben 2 hafta kacirir diyorum ama agrisi olur muayenede guven vermezse bu sure bir aya kadar cikacaktir.
catlak kavrami aslinda biraz halk arasinda kullanilan bir terim fissure daha doru bir tanim olsa da doktorlar olarak yine kirik olarak tanimliyoruz biz.
tarak kemigi catlagi bildirilen William Saliba - Injury history 77 gun kacirmis
ama musleranin sakatligi cok daha hafif gibi..
Patavatsızlık yapma. İş durumu için söylüyorsan 2 hafta iş görmezlik raporu vermişti doktor.maça çıkabildi mi
2-5 hafta diyollaÖnümüzdeki 1-1.5 ay kimlerle oynuyoruz : (
metatars kiriklarinda ortalama futbola donme zamani iki ay civarindadir : https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/23259671221078308
resmi saglik kurulu aciklamasi yok ama metatars catlagi dediklerine centik tarzinda deplase olmayan incomplete bir fracture ( tam kat olmayan kirik ) var bu da iyilesme suresini hizlandiran bir faktor.
dedikleri gibi ise ben 2 hafta kacirir diyorum ama agrisi olur muayenede guven vermezse bu sure bir aya kadar cikacaktir.
catlak kavrami aslinda biraz halk arasinda kullanilan bir terim fissure daha doru bir tanim olsa da doktorlar olarak yine kirik olarak tanimliyoruz biz.
tarak kemigi catlagi bildirilen William Saliba - Injury history 77 gun kacirmis
ama musleranin sakatligi cok daha hafif gibi..
Aaa olur mu buradaki tıp duayenleri çatlak da bir kırıktır diyor.Birşeyin çatlak ile kırılması arasında ki farkı bilmiyormusunuz arkadaş sorduğunuz soruya bak.
Niye ara fenerle mı oynuyoruz13 subat Gaziantep - Gs
20 subat Gs - Kasimpasa
26 subat Konya - Gs
1 mart Gs - Basaksehir (Turkiye Kupasi)
5 mart Gs - Adana Demir
Ondan sonra uzunca bir ara var fiksturumzde.