Muslera'da Çatlak Tespit Edildi

15 gün yok. Kirikla çatlak nasil aynı oluyor la

metatars kiriklarinda ortalama futbola donme zamani iki ay civarindadir : https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/23259671221078308

resmi saglik kurulu aciklamasi yok ama metatars catlagi dediklerine centik tarzinda deplase olmayan incomplete bir fracture ( tam kat olmayan kirik ) var bu da iyilesme suresini hizlandiran bir faktor.

dedikleri gibi ise ben 2 hafta kacirir diyorum ama agrisi olur muayenede guven vermezse bu sure bir aya kadar cikacaktir.

catlak kavrami aslinda biraz halk arasinda kullanilan bir terim fissure daha doru bir tanim olsa da doktorlar olarak yine kirik olarak tanimliyoruz biz.

tarak kemigi catlagi bildirilen William Saliba - Injury history 77 gun kacirmis

ama musleranin sakatligi cok daha hafif gibi..

metatars kiriklarinda ortalama futbola donme zamani iki ay civarindadir : https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/23259671221078308

resmi saglik kurulu aciklamasi yok ama metatars catlagi dediklerine centik tarzinda deplase olmayan incomplete bir fracture ( tam kat olmayan kirik ) var bu da iyilesme suresini hizlandiran bir faktor.

dedikleri gibi ise ben 2 hafta kacirir diyorum ama agrisi olur muayenede guven vermezse bu sure bir aya kadar cikacaktir.

catlak kavrami aslinda biraz halk arasinda kullanilan bir terim fissure daha doru bir tanim olsa da doktorlar olarak yine kirik olarak tanimliyoruz biz.

eyvallah doktor

Birşeyin çatlak ile kırılması arasında ki farkı bilmiyormusunuz arkadaş sorduğunuz soruya bak.

Konya macina 20 gun var. Yetisirse cok iyi. 2 mac Okan idare eder, ki biri icerde Pasa maci.

Kasimpasa macina tam 15 gun var. Kasimpasa macinda Muslera genis kadroda olur. Riske edilir mi edilmez mi o gun belli olur bence.

1675628675304.webp

Bol bol kelle paça yedirin, acilen iyileşmesi lazım

2-4 hafta ise sadece iyi

Birşeyin çatlak ile kırılması arasında ki farkı bilmiyormusunuz arkadaş sorduğunuz soruya bak.
Aaa olur mu buradaki tıp duayenleri çatlak da bir kırıktır diyor. :cautious: Adamlar bir maç diye haber yapmış burada adama sezonu kapattırdılar. "Hemen şimdi yeni kaleci" diyorlar bir de. Allah akıl versin. Fikir arkasından gelir.

tanrı baktı çok kolay şampiyon olacak diyerek işleri biraz zorlaştırmak istedi yine de insaflıymış.

Maç çıkışı ayakkabı giymiş. Koltuk değnekleri vardı ama önemli bir durum olsa ayak davul gibi şişer ve sargılı olurdu muhtemelen. Bu durumda ayakkabı giydirmezlerdi. Ben taş çatlasın iki maç diyorum. Belki de öyle umuyorum...

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt