Muslera'da Sözleşme Sıkıntısı

15 az. 25 iyidir

Haber doğru ise, menecer ribery hamlesine hazırlık yapıyor olabilir. :sopa: Dikkatli olmak lazım..

Nando da bu hamleye izin verirse cehennemin dibine kadar yolu var. (Aynası işidir kişinin.).

Cimbom a kaleci mi yok..:ka19:

Gitmesine karsiyim..ancak 25,40 milyon yazanlar neyin kafasini yasiyor..simdiye kadar kac kaleci o fiyatlara gitmis?sakIn bana buffon'u örnek vermeyin..

Abi ingiltere de takım bulunur 20-25 satılacak,Olası Muslera nın DKsında iyi performansında.De Gea 20ye gitti, Liverpool bu yaz kalecisi Mignolet e 15 milyon bütçe ayırdı.Hangisini Musleraya tercih edersin bunların.

sacma habere bak, Muslera oyle sey istemez zaten, kilit..

Abi ingiltere de takım bulunur 20-25 satılacak,Olası Muslera nın DKsında iyi performansında.De Gea 20ye gitti, Liverpool bu yaz kalecisi Mignolet e 15 milyon bütçe ayırdı.Hangisini Musleraya tercih edersin bunların.

Gülüm olay tercih meselesi degil..40 milyon yazarsan komik duruma düsersin..neuer bile 22-25 arasi gitti,gerisini sen düsün..

De Gea 20 milyona gidiyorsa 15 milyon elbette az!

Gitmesine karsiyim..ancak 25,40 milyon yazanlar neyin kafasini yasiyor..simdiye kadar kac kaleci o fiyatlara gitmis?sakIn bana buffon'u örnek vermeyin..

Abi satmak derdinde degil ki kimse zaten. Bizde kalsin diye o kadar ucuk rakamlar koysunlar kontrata diyoruz :)

Tapatalk

Sözleşmesi 2015'de mi bitiyor?

Muslerayı zaten menajer ücretiyle birlikte 15 e yakın bir rakama aldık. Aldığımızda muslera ne durumdaydı şimdi ne durumda dünyanın en iyi 3 kalecisinden birini 15 milyona kimse bırakmaz.

Muslerayı zaten menajer ücretiyle birlikte 15 e yakın bir rakama aldık. Aldığımızda muslera ne durumdaydı şimdi ne durumda dünyanın en iyi 3 kalecisinden birini 15 milyona kimse bırakmaz.

aynen öyle renkdaş. 15 milyon muslera gibi bir kaleci için komik bir rakam. yıllık ücreti 3 değil 3.5-3.7 milyon euro falan yapılmalı bence. serbest kalma maddesi kesinlikle olmamalı. yani musleranın gidişi G.Saray'ın insiyatifinde olmalı. isteyen olursa muslera da gitmek isterse hemen trabzonspordan onur için yoklama yapılmalı. eğer gelirse muslera da 25-30 milyon euro gibi bir rakama satılabilir. onuru almadan muslerayı satmak gibi bir hata yapmayız umarım. arda da yaptıkları hatayı tekrarlamasınlar lütfen.

Gülüm olay tercih meselesi degil..40 milyon yazarsan komik duruma düsersin..neuer bile 22-25 arasi gitti,gerisini sen düsün..

18e gitti. Ama 1 yil sözlesmesi kalmisti. Sezon sonu bedelsiz gitmesin diye sattilar.

Ama haklisin kaleciler icin o rakamlar cok fazla. O aralar parlayan De Gea bile 22ye gitti.

18e gitti. Ama 1 yil sözlesmesi kalmisti. Sezon sonu bedelsiz gitmesin diye sattilar.

Ama haklisin kaleciler icin o rakamlar cok fazla. O aralar parlayan De Gea bile 22ye gitti.

Bir ara sok oldum sende mi itiraz ediceksin diye..ama sasirtmadin beni:)neuer'de sampiyonluk bonusu vardi,bonuslarlan 22,23 buluyor hakan...

Bir ara sok oldum sende mi itiraz ediceksin diye..ama sasirtmadin beni:)neuer'de sampiyonluk bonusu vardi,bonuslarlan 22,23 buluyor hakan...

Dogrusu olan bu Gökhan itiraz etmem söz konusu degil. Ben bunu gecen sezon da yazmistim. Hayal kuruyorlar bos bos.

Kalecilere genelde o rakamlar verilmiyor. Dogru tespit :)

Geri
Üst Alt