- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
15 az. 25 iyidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkatli olmak lazım..Gitmesine karsiyim..ancak 25,40 milyon yazanlar neyin kafasini yasiyor..simdiye kadar kac kaleci o fiyatlara gitmis?sakIn bana buffon'u örnek vermeyin..
Abi ingiltere de takım bulunur 20-25 satılacak,Olası Muslera nın DKsında iyi performansında.De Gea 20ye gitti, Liverpool bu yaz kalecisi Mignolet e 15 milyon bütçe ayırdı.Hangisini Musleraya tercih edersin bunların.
Gitmesine karsiyim..ancak 25,40 milyon yazanlar neyin kafasini yasiyor..simdiye kadar kac kaleci o fiyatlara gitmis?sakIn bana buffon'u örnek vermeyin..
Gitmesine karsiyim..ancak 25,40 milyon yazanlar neyin kafasini yasiyor..simdiye kadar kac kaleci o fiyatlara gitmis?sakIn bana buffon'u örnek vermeyin..
Abi satmak derdinde degil ki kimse zaten. Bizde kalsin diye o kadar ucuk rakamlar koysunlar kontrata diyoruz
Tapatalk
Muslerayı zaten menajer ücretiyle birlikte 15 e yakın bir rakama aldık. Aldığımızda muslera ne durumdaydı şimdi ne durumda dünyanın en iyi 3 kalecisinden birini 15 milyona kimse bırakmaz.
Gülüm olay tercih meselesi degil..40 milyon yazarsan komik duruma düsersin..neuer bile 22-25 arasi gitti,gerisini sen düsün..
18e gitti. Ama 1 yil sözlesmesi kalmisti. Sezon sonu bedelsiz gitmesin diye sattilar.
Ama haklisin kaleciler icin o rakamlar cok fazla. O aralar parlayan De Gea bile 22ye gitti.
Bir ara sok oldum sende mi itiraz ediceksin diye..ama sasirtmadin benineuer'de sampiyonluk bonusu vardi,bonuslarlan 22,23 buluyor hakan...
15 milyona serbest mi kalir? Saka mi bu? O menajeri bulun sabah a kadar agizini burnunu kirin.
1 kaleci en fazla onu eder zaten. neuer bile 19 milyon euro etti.
Ya ne demezsinBiz ne yaziyoruz deminden beri
Benim derdim satmamiz degil 25 koy kimse verip almasin en azindan.