Muslera’dan Sonra Sıra Luyindama ve Marcao’da!

millet euro hala 5 algısında yorumlar yapıo sanırım inanılmaz. adam zaten oynarken devlet sayesinde maaşı zamlanıyo gidipte 1,4 falan mı vercez

ikisi de 1.1 uygundur. bunu kabul etmeyenlerle sene sonu vedalaşalım.

1.3-1.5 M € arasında sözleşme imzalarız herhalde, zaten 1 yıllık kontratları var +3 yaparız muhtemelen. Marcao için 20 M € civarında serbest kalma bedeli olmasını bekliyorum ben çünkü yurt dışı piyasası oluşacak bence.

konu para işlerine gelince @Onur Yücel hemen arazi oluyor.

futbol kulübü yönetmeyi sadece maç izlemek sanıyor :düdük:

:) valla haklısın. Para konuşsak da değişen bir şey yok. Ülkede takımların %95'i batık halde gidiyor bir şekilde

4-5 sene önce severdim de baktım değişen yok takmıyorum, keyif almaya bakıyorum

Marcao- Luyindama yıllık maaşları 1.2-1.3 idealdir fazlası hatadır.

Neden ayni paralara uzatmiyoruz? Afedersiniz bizi 2 sene sampiyon yapip, 3. sampiyonluga mi kosuyoruz?

Sözlesme uzatalim da bozmayalim bu ikiliyi. Sol bek, sag kanat ve bir ic oyuncusu transfer etmeliyiz yaz döneminde.

İkisi maksimum 1,3 milyon almalı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcao 850 bin € aliyordu indirimden önce, %15 indirimden sonra bu rakam yaklasik 725 bin € civari olmasi lazim. Luyi 1,05 Milyon aliyordu, %15 indirimden sonra burada ise yaklasik 890 bin € civari olmasi lazim.

Ikisini de 1 Milyona ikna etsek iyi olur ama bizim vasifsizlar ikisine de minimum 1,2 Milyon verecektir diye düsünüyorum.

Luyindama olmazsa olmaz değil. Yerine biri alıp gönderilmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt