Muslera'dan Taraftara Tepki

Muslera haklı, hiç bir desteği olmayan oturmaya gelmiş taraftarlar vardı.

taraftar çok kötüydü bitse de gidip uyusak modundalardı sanki zorla maça gelmiş gibiydiler

Senin gibi asalak, sirf forma aldi diye kendisinde insanlara ana baci kufur etme hakkini bulan, destek yerine tek tek butun oyuncularin basliginda pisligini kusan, daha ilk CL macinda stadin yarisini bos birakip sirf homurdanan daha mac bitmeden isliklayip porotestosuna baslayan aslakalara gostermis hakli tepkisidir Muslera'nin ki..

Hralı desteklemeye devam et o zaman sen ben desteklemiyorum.

Kimseye ana bacı küfretmiyorum ama aldığı paranın 10 da birini haketmeyen oyunculara elbette eleştirimi yapacağım. Şu rezil futbolu izlemek için de stada gitmem sen git.

Nando haklı. Sonra çıkıp fenev son dakikalarda neden gol atıyor hacuuu diye inleriz burada.

Tepki gelecekse oyunun ilk dakikalarında gelmeli. Son dakikalarında değil.

Son düzenleme:
Bizim taraftar profilimiz maalesef Fenerin taraftar profilinde düşük.

GS taraftarı sadece başarı geldiğinde takıma destek olan geri kalan sürede susarak maç izleyen yada oyuncusunu sezonun ilk maçında ıslıklayan ergenlerden kurulu.

unun suçlusu yine GS. çünkü şuan tribünde olanların bir çoğu UEFA kupası ile GS'lı oldular.

Helal olsun Muslera'ya Taraftara hak ettikleri tepkiyi vermiş.

Bu sene takım kötü ama taraftar ve mantalitesi daha kötü. YAZIK...

Muslera, performansının dışında karakter olarak da ne kadar müthiş bir insan olduğunu takım arkadaşına verdiği destek ile bir kez daha gösterdi. Ben taraftarın tepkisinde haklı olduğunu düşünüyorum. Taraftarın bugüne kadar tepki vermiyor olması esas ilginç olan. Hatta daha ilginci, bugüne kadar böylesine rezil bir performans gösteren adama bu kadar tahammül gösterilmesiydi. İki senedir gösterilen kötü performanslara rağmen uzun süreli ve yüksek bütçeli sözleşmeler yapıldıktan sonra da bu karaktersiz oyuna devam ediliyor olması. Yapılan bu anlaşmanın nasılsa yerim garanti zihniyetine büründürerek takıma zarar verilmesi bu tepkinin esas sebebidir. Aynı durumda başka oyuncular bulunsa şimdiye çoktan takımdan gönderilmişti. Nitekim Engin Baytar'ın son hali ortada... Galatasaray hiç bir oyuncusuna bu kadar şans vermemiştir. Vermiş ise de oyuncular kendilerine çeki düzen vermişlerdir. Ancak bu adamlar saha içerisinde ne yaptıklarının farkında bile değiller. Bu arada enter tuşuna basıyorum ama paragraf yapamıyorum. Kusura bakmayın böyle sıkışık yazdığım için...

Tepki maç bittikten sonra gelmeli...

Ya da maç bittiksen sonra doğru.

Hakan Şükür'e, Bülent Korkmaz'a, Tugay'a vs. oncalarına geldi böyle tepkiler. Diğer maçta ya da 2-3 hafta sonra oyuncu ile taraftar maç öncesi ısınma yaparken barışırdı. Sanırım taraftar portresi değişti. Ahh Ali Sami Yen sen başkaydın.

Taraftar sonuna kadar haklı abi, bu kadar rezil futbol oynamaya hakkımız yok.

Bugün toplam maas bütceleri kıyaslansa, Anderleti 2'ye katlarız. Oyun olarak ise onlar bizi katlıyor. Burda bir anormallik var.

Abi taraftar niye gelmedi anlamıyorum. Eğer passolig için protesto ediyorlarsa TFF amacına ulaşmıştır taraftar Galatasaray'ı yalnız bırakmıştır . Maçta harbiden taraftar kötüydü. Ultraslanın üst tribündeydim . Ne oyun bizi gaza getiriyordu ne de taraftar. Bir kere o boşluklar maç başlarken moralleri sıfıra indirdi bizde. Bir de yarım saat boyunca aynı tezahüratı yaptılar zaten yavaş sakin bir tezahürat iyice soğuttular bizi oyundan. Yani her zaman ultraslanı destekleyen ben bu maç performanslarını beğenmedim. İnşallah şu passolig bizim taraftarı engellemeye devam etmez. Kaybeden Galatasaray oluyor. Yemişim rantını parasını adamlar her türlü kazanacak Çalık holding ENKA ' nın daha önce havada kaptığı bütün işleri yavaş yavaş alıyor hükümet sayesinde. Bundan da vazgeçirmezler. Olan bize oluyor .

Oynadığımızın futbolun rezilliğini zaten savunacak kimse yok da oraya giden taraftarda zerre kadar ruh yoktu. Takımı ateşlemek adına gram hareket edilmedi. Muslera sonuna kadar haklı. Kaldı ki yuhlayıp durdukları takımda yırtınan, mücadele eden isimler var. Katlanamayıp takım yuhlayacak adam gitmesin stada bu kadar basit.

dünyanın hiçbir yerinde MAÇTAN SONRA ELEŞTİRİ OLMAZ.....

adam çıldırttı milleti tek olumlu hareketi yok eleştirilecek tabiki...yok maçta olmazmış halı sahada eleştirsinler olmadı...ucuz laflardan bıkmadı şu futbolcular

sonuna kadar haklı,dünkü taraftar Galatasaray taraftarı olamaz ,sanki araya sızmalar olmuş gibiydi,her pas hatasını ıslaklayan bu kadar aciz bir topluluk görmedim dünkü taraftar bizi mdeğildi

Taraftar Takım kötü oynadığı zaman onu uyandırıp baskı kuran topluluk değil midir?

Ali Samiyende Böyle değil miydi? Şimdi maç başlamadan önce Maç başlasa da Selçuğu ıslıklasak diye bekleyen ergenlerle dolmuş.

Dün Takım çok kötüydü, ama TARAFTAR REZİLDİ ( not bende tribündeydim )

Beğenmediğin oyunculara münferit küfür edersin ama sezonun ilk maçında takım kaptanın oyundan çıkarken ıslıklamazsın...

Aklıma gelmişken yazayım.

Bugün Selçuğa Futbolcu değil diyenler;

geçen sene Drogba içinde aynı şeyleri söylüyordu, gitsin bu nasıl futbolcu diye ona sallıyordu.

Sonuç bizim şuan ki taraftar profili sadece başarılarda bağıran ve takımını destekleyen bir oluşum...

Abi işte gün geliyor devran dönüyor.

Ama REZALET bir taraftar sahibi olduğumuzu değiştirmiyor.

Geçen sene günah keçisi ilan edilen Chedjou şimdi "aslan parçası" oldu, Selçuk ise oyundan çıkarken ıslıklanıyor.

Selçuk'u savunmuyorum da e be mal ıslıklayan güruh, sen Selçuk'u ıslıklarken sadece onu mu etki altına alıyorsun. Sneijder, Melo hatta Muslera bir daha eskisi kadar rahat oynar mı bu takımda. Adamın hata yapma şansını elinden alıp seni yakarım diyorsun bir yandan da.

Bireysel küfür et, maç sonu çağırma tribüne ama böyle olmuyor.

Son olarak mesela bakıyorum, herkes neden Selçuk ilk 11 oynamamalı yazıyor ama kimsenin Selçuk'u nasıl kazanırız hakkında bir fikri yok.

Abi işte gün geliyor devran dönüyor.

Ama REZALET bir taraftar sahibi olduğumuzu değiştirmiyor.

Geçen sene günah keçisi ilan edilen Chedjou şimdi "aslan parçası" oldu, Selçuk ise oyundan çıkarken ıslıklanıyor.

Selçuk'u savunmuyorum da e be mal ıslıklayan güruh, sen Selçuk'u ıslıklarken sadece onu mu etki altına alıyorsun. Sneijder, Melo hatta Muslera bir daha eskisi kadar rahat oynar mı bu takımda. Adamın hata yapma şansını elinden alıp seni yakarım diyorsun bir yandan da.

Bireysel küfür et, maç sonu çağırma tribüne ama böyle olmuyor.

Son olarak mesela bakıyorum, herkes neden Selçuk ilk 11 oynamamalı yazıyor ama kimsenin Selçuk'u nasıl kazanırız hakkında bir fikri yok.

Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like
:k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19:
Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like
:k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19:Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like
:k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19:Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like Like
:k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19::k19:

Herkes çok gergin...
Taraftarlar, futbolcular, yöneticiler...
Umarım sonu iyi olur...

Geri
Üst Alt