Muslera'dan Taraftara Tepki

Kitle ne mal ya.
Gayet tabiiki isliklama haklari var. Olmamasi icin nerde bisi yazio? Sonucta insnalar var belli beklentileri var hayatlarinda nadir cikar yollarindan biri olarak gs yi koyan insanlar var. Unitler beklentiler ve ayni seyleri tekrar tekrar gorup hayal kirikliklarindan bunalmis insanlar da var. Isteyen isliklar. Mal gibi seyler dondu sahada cunku. Kac senedir bir gidim top oynamayan adamlar var. Taraftar tabiki elestiri yapicak. Dilekce yazsinkar o zaman orandelli takima okusun her hafta. Her bok ne abartiliyor millet ne triplere girio belli degil yok simariklikmis yok otmus bokmus. Ortada hersey sanki cok gullik gulistankik cok ferahta da gayipten ayyuka cikartiliyo.
Romantikler

hakkı olan taraftar????

pek sevgili güzel kardeşim... benim ıslıklamaya hakkım var ama ıslıklamıyorum... neden ıslıklamadığımı anlatayım sana...

ben uefa kupası sayesinde galatasaraylı olmadım... ben galatasarayı 14 sene şampiyon olamamış takımken sevdim... eskişehir maçında prekazi golü attığında tribünde az daha ezilecek çocuktum... sokağa çıkma yasağı varken inönüde yer kapmak için maçka parkında yatan çocuktum... sabahın 6sında coplanmaya rağmen 3 kere 5 kere kuyruk yapan çocuktum... eski 302 mercedeslerle antep deplasmanına 2 günde giden taraftarım ben... bugün pasolig var diye rakip taraftarın bile olmadığı stada gitmeye erinen taraftarın mı ıslıklamaya hakkı var???... beklentisi gerçekleşmediği için mi ıslıklamaya hakkı var???... çocukluğunda ali sami yen'in beton tribünlerinde katlanmış gazete kağıdı üzerinde oturup hiç şampiyonluk görmemiş ama yine de sevmekten vazgeçmemiş taraftar ıslıklamıyor ama sinemaya gider gibi maça gidip ısıtmalı tribünlerde koltuğunda oturap taraftarın mı ıslıklamaya hakkı var?...

benim ıslıklamaya hakkım vardı... ama ıslıklamadım... çünkü ben başarılı olduğu için değil, Galatasaray olduğu için sevdim... ben başarıya değil Galatasaray'a gönül verdim...

taraftarın ıslıklamaya hakkı olabilir ama bu taraftarın değil...

bunlar sana köhne gelebilir... onlar eskide kaldı diyebilirsin...
o zaman metin oktay ruhuyla filan gelme bana...

hakan şükür ruhu veya hasan şaş ruhu filan olur... onlar ıslıklar bak... ama metin oktay ıslıklamazdı...

Burda önemli olan Muslera her sart'ta, gerekse taraftar'i da karsisina alarak, takim arkadaslarinin arkasinda durmasi.

hakkı olan taraftar????

pek sevgili güzel kardeşim... benim ıslıklamaya hakkım var ama ıslıklamıyorum... neden ıslıklamadığımı anlatayım sana...

ben uefa kupası sayesinde galatasaraylı olmadım... ben galatasarayı 14 sene şampiyon olamamış takımken sevdim... eskişehir maçında prekazi golü attığında tribünde az daha ezilecek çocuktum... sokağa çıkma yasağı varken inönüde yer kapmak için maçka parkında yatan çocuktum... sabahın 6sında coplanmaya rağmen 3 kere 5 kere kuyruk yapan çocuktum... eski 302 mercedeslerle antep deplasmanına 2 günde giden taraftarım ben... bugün pasolig var diye rakip taraftarın bile olmadığı stada gitmeye erinen taraftarın mı ıslıklamaya hakkı var???... beklentisi gerçekleşmediği için mi ıslıklamaya hakkı var???... çocukluğunda ali sami yen'in beton tribünlerinde katlanmış gazete kağıdı üzerinde oturup hiç şampiyonluk görmemiş ama yine de sevmekten vazgeçmemiş taraftar ıslıklamıyor ama sinemaya gider gibi maça gidip ısıtmalı tribünlerde koltuğunda oturap taraftarın mı ıslıklamaya hakkı var?...

benim ıslıklamaya hakkım vardı... ama ıslıklamadım... çünkü ben başarılı olduğu için değil, Galatasaray olduğu için sevdim... ben başarıya değil Galatasaray'a gönül verdim...

hakan şükür ruhu veya hasan şaş ruhu filan olur... onlar ıslıklar bak... ama metin oktay ıslıklamazdı...

Anlatmani istemedim ki senden. Beni ilgilendirmez. Tercihindir isliklamaman nasil aksi baskasinin terchi oldugu gibi.

TD işini yapsa taraftar tepki koymaz. Adamlar oyuncuların kötü performanslarına rağmen sürekli oynatıyorlar.

muslera'nin icine oliver kahn kacmis..insallah ayni tepkiyi gerektiginde defans oyuncularina da gösterir..kaleci dedigin biraz sinirli olur:)

★☆★

Muslera'nin yeri ayri eger o bile tepki gösteriyorsa hata bizde/taraftarda.

Maci stream'den izledim ingilizce taraftar'dan ses cikmiyordu... diger yandan oynanan futbolda rezillik ötesi.

Stada giden ve dün o tepkiyi maç sırasında Dzemaili gibi yeni futbolculara gösteren Galatasaray taraftarları bu ülkedeki en rezil en futbol fakiri taraftarlardır

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yalniz futbolculara tepkiyi hakli bulan da haksiz bulan da Muslera'ya birsey demiyor, saygi duyuyor ya. O durum cok hosuma gitti. Buyuk oyuncu boyle oluyor iste.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Yalniz futbolculara tepkiyi hakli bulan da haksiz bulan da Muslera'ya birsey demiyor, saygi duyuyor ya. O durum cok hosuma gitti. Buyuk oyuncu boyle oluyor iste.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

2-3 tane hatalı gol yesin hemen yuhlamaya başlarlar bizimkiler.
Forumda bile hep Nando'yu eleştiren bir iki kişi var, hata yapmasını bekleyen.

hakkı olan taraftar????

Tüylerim tiken tiken

Bizim bu saf yabancı Sneijder, Muslera'nın bunları sahiplenip koruduğu kadar Türk oyuncular onları koruyor mu acaba? Hiç sanmıyorum.

Muslera bugün iyi diye ses çıkarmayan yığınlar var hem forumda tonla, hem de başka yerlerde.

Şu hareketinden sonra, ilk hatasında onu da çarmıha gerer bu taraftar.

O gün gelirse (ki umarım hep böyle devam eder ve görmeyiz bu saçmalığı da) gidip Muslera formamı alıp avatar yapacağım forumda kendime.

Bizim bu saf yabancı Sneijder, Muslera'nın bunları sahiplenip koruduğu kadar Türk oyuncular onları koruyor mu acaba? Hiç sanmıyorum.

Niye korusun ki, yabancı sayısı ne kadar az olursa cepler daha da dolacak. ;)
Hiç yabancı sınırı kalkmalı, eşit şartlarda yarışmalıyız diyen bir yerli futbolcu gördünmü?

2-3 tane hatalı gol yesin hemen yuhlamaya başlarlar bizimkiler.
Forumda bile hep Nando'yu eleştiren bir iki kişi var, hata yapmasını bekleyen.

Hic sanmiyorum. Bazi futbolcularin kredileri hala var, ve bu da belli oluyor. Mesela Sneijder son dk'da abuk subuk bir sut cekmisti, ama taraftar alkisladi. Selcuk sadece ilk senesinde oynadi, ama ilk tepkiyi ta gecen sezon'un son febe macin'da gördü. Sneijder, Bruma, Melo, Semih ve Muslera kolay kolay yuhlanacagini sanmiyorum. Muslera'nin bu tepkisini baskasi vermis olsaydi su an cok baska yorumlari konusmus oluyorduk.

Burak'a ve özellikle Selcuk'a verilen tepki'yi dogru buluyorum. Ne yönetim'dem, ne teknik ekip'ten, nede Selcuk'tan herhangi bir "düzeltme cabasi" yok - hepsi de su anki halin'den memnun gibi gözüküyor, ve bu durum kabul edilmez. Aciklamalarin'dan da görüldügü gibi Selcuk'ta gram öz elestirisi yok. Bu tepki sonrasi daha böyle düsünecegini sanmiyorum (gerci yuhlandigi febe maci sonrasi da öz elestiri yapmamisti, aksine hala ayni oynuyorum demisti).

Veysel ve Dzemaili'ye verilen tepki'yi fazla buluyorum yanliz. Veysel kisaca bu seviye'nin futbolcusu degil, Dzemaili de yeni gelmis. Burda dozu abartmislar.

Bana senede 3 milyon euro verin en buyuk hobim oln futbolu oynayayim hem de dunya capinda ama nooolur isliklamayinn :((
Kusura bakmasin kimse top oynamicaksin deli gibi para kazanican son model arabalara binecen sonra da alkis mi beklicen yok oyle dunya.
Musleraya lafim yok.

cingıl bels

Benim anlamadığım olay Cl müsabakası Yıldırım Demirören yeter diyorlar..
Yav kardeşim adama gülerler..
Ne alaka şimdi..
Tüpçüyü bir gram sevmem ama gereksiz..
Sen takımını ateşlesene ben dün taraftarında sınıfta kaldığını düşünüyorum..
Biraz taraftar takımı oynatır diye düşünüyorum..

Bütün pankartlar Türkçeydi. Öyle ya tüm dünya Türkçe konuşuyor, anlıyor. :D Biri şu ultra..ları durdursun :D

Geri
Üst Alt