Mahlas Kemali
Parçalı Üye
- 16 Şubat 2011
- 3.306
- 2
- 288
Kitle ne mal ya.
Gayet tabiiki isliklama haklari var. Olmamasi icin nerde bisi yazio? Sonucta insnalar var belli beklentileri var hayatlarinda nadir cikar yollarindan biri olarak gs yi koyan insanlar var. Unitler beklentiler ve ayni seyleri tekrar tekrar gorup hayal kirikliklarindan bunalmis insanlar da var. Isteyen isliklar. Mal gibi seyler dondu sahada cunku. Kac senedir bir gidim top oynamayan adamlar var. Taraftar tabiki elestiri yapicak. Dilekce yazsinkar o zaman orandelli takima okusun her hafta. Her bok ne abartiliyor millet ne triplere girio belli degil yok simariklikmis yok otmus bokmus. Ortada hersey sanki cok gullik gulistankik cok ferahta da gayipten ayyuka cikartiliyo.
Romantikler
hakkı olan taraftar????
pek sevgili güzel kardeşim... benim ıslıklamaya hakkım var ama ıslıklamıyorum... neden ıslıklamadığımı anlatayım sana...
ben uefa kupası sayesinde galatasaraylı olmadım... ben galatasarayı 14 sene şampiyon olamamış takımken sevdim... eskişehir maçında prekazi golü attığında tribünde az daha ezilecek çocuktum... sokağa çıkma yasağı varken inönüde yer kapmak için maçka parkında yatan çocuktum... sabahın 6sında coplanmaya rağmen 3 kere 5 kere kuyruk yapan çocuktum... eski 302 mercedeslerle antep deplasmanına 2 günde giden taraftarım ben... bugün pasolig var diye rakip taraftarın bile olmadığı stada gitmeye erinen taraftarın mı ıslıklamaya hakkı var???... beklentisi gerçekleşmediği için mi ıslıklamaya hakkı var???... çocukluğunda ali sami yen'in beton tribünlerinde katlanmış gazete kağıdı üzerinde oturup hiç şampiyonluk görmemiş ama yine de sevmekten vazgeçmemiş taraftar ıslıklamıyor ama sinemaya gider gibi maça gidip ısıtmalı tribünlerde koltuğunda oturap taraftarın mı ıslıklamaya hakkı var?...
benim ıslıklamaya hakkım vardı... ama ıslıklamadım... çünkü ben başarılı olduğu için değil, Galatasaray olduğu için sevdim... ben başarıya değil Galatasaray'a gönül verdim...
taraftarın ıslıklamaya hakkı olabilir ama bu taraftarın değil...
bunlar sana köhne gelebilir... onlar eskide kaldı diyebilirsin...
o zaman metin oktay ruhuyla filan gelme bana...
hakan şükür ruhu veya hasan şaş ruhu filan olur... onlar ıslıklar bak... ama metin oktay ıslıklamazdı...