Muslera'dan Taraftara Tepki

Kimse masal anlatmasın

Bu kankalar Galatasaray'a açıkça zarar veriyorlar

Ayrıca Muslera taraftara kızıp tepki göstereceğine

o formayı hak ettiği halde bir türlü alamayan

takım arkadaşları için tepki göstersin

Kısaca boş bir tepki olmuş

hepınız burda selcuka buraka demedıgınızı brakmıyorsunuz staddakı taraftara laf edıyorsunuz valla helal olsun..elestırecegınıze stadı doldursaydınız keske

musleranın bu hareketını desteklıyorum dıyenler burakla selcuka gram laf etmesın bı zahmet...rezıl futbolu gordukten sonra ne yapsın taraftar sacmalamayın hıc stadda mac ızlemedınız heralde..

haftaya burak balıkesire 3 tane atar sonraki hafta arena da alkışlanır... bu iş böyledir...

taraftar iki yüzlüdür... anında dönüverir... yüksek çıkan sesi hemen taklit eder... alkışlar fazlaysa alkışlar... ıslıklar fazlaysa ıslıklar...

bu yönetimle, bu teknik kadroyla, bu futbolcularla bu takım bu sene şampiyon olur... çeyrek final de görür... ama bu taraftarla değil...

Daha neler... Hem de 3 tane :)

hepınız burda selcuka buraka demedıgınızı brakmıyorsunuz staddakı taraftara laf edıyorsunuz valla helal olsun..elestırecegınıze stadı doldursaydınız keske

İstanbul'da olsam gitmeme gibi bir durumum söz konusu olamaz.

Ayrıca imkanı olup da gitmeyenleri de eleştirmek lazım. Dolmalıydı o stat.

başkası olsaydı dümdüz giderdim de musleraya bişey diyemiyorum. taraftarın da bi sabrı var. bukadar rezilliğe çok dayandılar bile. bence az bile yuhladılar.

Burak ile Selçuk için aklımdan geçenleri yazsam forumdan süresiz atılırım. Ama adam haklı. Eğer o an o maç sırasında protesto ediyorsan ,sen o gole sevinmeyeceksin susup oturacaksın. Adam da onu diyor demin ıslıklıyordun bize sırtını dönmüştün, şimdi gole seviniyorsun ne iş diyor.
İstediğin protestoyu maç bitsin tribünden çıkma yap ama maça oynanırken yapma. Yoksa tepkin böyle komik olur.

haksiz degil sen stadin yarisini zar zor doldur sonrada kendi topcunu islikla CL macinda

hic yakismadi

Beyler bakın bu tepkinin sonuna kadar arkasındayım Burak'ın bir pozisyonu var vurması gerekiyor ve pas vermeyi tercih ediyor tek sebebi bugünkü saçma sapan protestolar belki orda 1-1'i yakalayıp öne geçerdik Selçuk başta o ıslıkları almasa 20cm daha sağa bir frikik çakarak kaleyi hedefleyebilirdi tamam herşeyi yazıyoruk ediyoruz ama yakışmıyor Selçuk yuhlanıyor Sneijder alkışlanıyor 5dk geçmeden Sneijder uzaya top atıyor madem adaletiniz var bunuda yuhlucanız sadece oyuncuların kafasını yorup yapması gerekeni yapmasını engelliyorsunuz bu protestolar devam ettikçe ne Burak eski formuna döner nede Selçuk eski frikiklerini atar bunlardan artık futbolcular o kadar korkmuşki sadece maçı tekrar izleyip bazı şeyleri düşünün hiç aklınıza gelmedimi frikikte Sneijder top başına gelmedi 2 sebebi vardı 1. Selçuk'un morali yerine gelsin 2.si atamazsam benide topa tutarlar ben bu yüke girmeyim demiştir herhalde eskiden frikiklerde 10 kişi gelirdi top başına ama böyle giderse ne Burak kaybeder ne Selçuk adamlar 3'er lira koyar cebine biz CL'den koparız 4. yıldızıda ancak geceleri havada görürüz k.bakmayın.

ayrıca stadı doldurmayan taraftara laf edeceğinize pasolig saçmalığını tarafatara anlatamamış yönetime ve pasolig saçmalığını millete dayatıp kombine sayılarının düşmesine neden olan tff ye laf edin. bu taraftar geçen yıl ki başarısızlıkta en çok seyirci ortalamasını yakaladı. bizim kulüpte zaten hep suçlu taraftar ilan edilir, ondan sonra da futbolcular bu yüzden bukadar şımarık olurlar. şikecilerde bi futbolcuyu her maç ıslıklasalar bile kimse tarftarı suçlamaz, adamlar taraftarını herzaman haklı görüyor. bizde ise herzaman suçlu taraftar. ama biraz da suç bizde futbolculara fazla yüz verdik

muslera gitsinciler de çıkar yakında.. bu şaşkın taraftar zümresini melo durdurur ancak çok sert tepki lazım. fener taraftarı bu kadar zarar veremez böyle bir takıma. malesef gerçek bu

musleranın bu hareketını desteklıyorum dıyenler burakla selcuka gram laf etmesın bı zahmet...rezıl futbolu gordukten sonra ne yapsın taraftar sacmalamayın hıc stadda mac ızlemedınız heralde..

Burak ile Selçuk'a tepki göstermek maç esnasında tüm takımın moralini bozacak ıslıklamak gibi saçma hareketleri gerektirmez.

Burada oyuncuları eleştirmem orada ıslıklayacağım anlamına gelmez.

Bu tür protestolar sadece eksi olarak döner.

İstanbul'da olsam gitmeme gibi bir durumum söz konusu olamaz.

Ayrıca imkanı olup da gitmeyenleri de eleştirmek lazım. Dolmalıydı o stat.

stadın dolmasını fılan gectım de burda gorende burak selcuk cok ıyı oynuyor nıye ıslıkladınız nası taraftar muslera haklı dıyorlar..senın ıcın konusmuyorum yahu forumda konuyu bı gezın bakalım sız ne yorum yapıyorsunuz...sız ızlemek ıstıyor musunuz selcugu? hayır stada gıden taraftarda ıstemıyor nası tepkısını koyacak baska turlu? sonuna kadar haklı taraftar

Şu hareketleri çıkıp Burak golden sonra yapsaydı heralde televizyona uçan tekmeyle girerdim sinirimdende sen olunca konu demeyecem bişey

Burak ile Selçuk'a tepki göstermek maç esnasında tüm takımın moralini bozacak ıslıklamak gibi saçma hareketleri gerektirmez.

Burada oyuncuları eleştirmem orada ıslıklayacağım anlamına gelmez.

Bu tür protestolar sadece eksi olarak döner.

eksi olarak dondu ki takım gol yedıkten ıslıklandıktan sonra bıraz gayret gosterebıldı..bıraz cabalamaya calıstılar..valla kbkmasın kımse her kım o stadda olsa burakla selcugu ıslıklardı yuhlardı..hayır ben yapmam dıyen yalan soyler...unutmadık formayı atıp gıtmelerını

stadın dolmasını fılan gectım de burda gorende burak selcuk cok ıyı oynuyor nıye ıslıkladınız nası taraftar muslera haklı dıyorlar..senın ıcın konusmuyorum yahu forumda konuyu bı gezın bakalım sız ne yorum yapıyorsunuz...sız ızlemek ıstıyor musunuz selcugu? hayır stada gıden taraftarda ıstemıyor nası tepkısını koyacak baska turlu? sonuna kadar haklı taraftar

Yahu bu zamana ıslıklandı da ne oldu? Islıklandı diye kesik yedi mi? Hayır. Aksine geçen seneden bu yana gittikçe kötüye giden 2 oyuncumuz oldu.

Eğer gerçekten sonuca yönelik bir şeyler yapılacaksa o sonucu alın, gitsinler takımdan. Ama böyle olmaz.

Ata'lar ne güzel söylemiş

kör ölür badem gözlü olur

Ulan şimdi de bu kankiler için bir ajitasyon bir ajitasyon

Neredeyse ben bile etkileneceğim o derece yani

Chedjou, Sneijder, Melo, Tarık, Bruma'da bi olumsuzluk göremedim ben. Sorun bu çırpınanlarda o zaman.

Yahu bu zamana ıslıklandı da ne oldu? Islıklandı diye kesik yedi mi? Hayır. Aksine geçen seneden bu yana gittikçe kötüye giden 2 oyuncumuz oldu.

Eğer gerçekten sonuca yönelik bir şeyler yapılacaksa o sonucu alın, gitsinler takımdan. Ama böyle olmaz.

gecen sene ıslıklandı 2. oldugumuz kesınlestı bayada olay oldu adam formayı yerlere attı ama hooop baskan sozlesme uzattı ustune zam yaptı..taraftar ne yapabılır buna? cıkıp adamı arabasında mı dovsun anlamıyorum ne bekledıgınızı?.durduk yere ıslıklanmadı bu adamlar gecen senede zaten kotu oldugu ıcın ıslıklandı hala da kotu gıdıslerı devam edıyor...alkıslasalar ıyı olacaklarsa onu deneyelım?taraftar ne yapabılır buna? cıkıp adamı arabasında mı dovsun anlamıyorum ne bekledıgınızı?

Benim için maçtaki en güzel anlar:
1) Chedjou'nun beraberliği kurtarması.
2) Selçuk'un oyundan alınıp ıslıklanması.

Geri
Üst Alt