Muslera'nın Duran Top Zaafı Ne Olacak?

Duran toplarda kalas gibi bekliyen hatta eğilip karşı tarafa asist yapanlar olduğu sürece muslera ne yapsın.

Çarpılcaksınız valla ne diyeyim Allah akıl fikir versin

Kilidi konuya kazandıralım.

Her şey bitti, defansta adam paylaşımı mükemmel de Muslera'nın duran top zaafı kaldı...

Neuer olsa o da hata yapar bu savunma anlayışıyla.

kesinlikle katılıyorum hiç topa çıkmıyor ceza sahası dışına yumruklasa falan topları çok iyi olacak ancak bu defans yüzünden her topa çıkması gerekir buda daha büyük risk.

Bence başlık doğru, duran top zaafı var. Yan top zaafiyeti dersek haksızlık etmiş oluruz çünkü hareketli oyunda ki yan toplarda bence gayet iyi Muslera. Ama duran toplarda birçok hatası var. Ki bana göre en belirgin olanı kornerlerde arka direğe adam koydurmaması. Gereksiz bir özgüven veya egosu var o konuda. Ki sırf bu yüzden yediğimiz goller de az değil. 5 senedir bunu görüp de uyarı bile yapmayan Taffarel'i de ayrıca konuşmak lazım.

Tapa

CL de yaptığı bu tarz hatalar yüzünden bir ton gol yedik

Neyi tartışılmayacakmış ?

Daha top yumruklamıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim takıma Neuer'i koy sapıtmazsa bende birşey bilmiyorum.

Aynısı ön tarafta mesela Messi için geçerli.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Herkes olaganustu bi musleranin yan top zaafiyeti mi var takimimizda problem ?? :)

Muslera alaninda Dunyada senin satin alabilecegin en iyi kaleci, sneijder de en iyi 10 numara.

Dursunla ruyanda bile goremeyecegin adamlar.

Nereye varmak istenildigini anlamadim bu yazida??

CL de yaptığı bu tarz hatalar yüzünden bir ton gol yedik

Neyi tartışılmayacakmış ?

Sen ne ayaksın birader ? Daha doğrusu sen kimsinde Muslera'yı tartışıyorsun ? Her iki lafından biri Sneijder - Muslera. Yetti ama artık. Adminlere de söylüyorum herif bilerek trollüyor. Bunlar kendi düşüncesi falan değil. Ya bu adama önlem alın ya da az kaldı kayıcam çok fena.

Sen ne ayaksın birader ? Daha doğrusu sen kimsinde Muslera'yı tartışıyorsun ? Her iki lafından biri Sneijder - Muslera. Yetti ama artık. Adminlere de söylüyorum herif bilerek trollüyor. Bunlar kendi düşüncesi falan değil. Ya bu adama önlem alın ya da az kaldı kayıcam çok fena.

Basbayağı kendi düşüncesi,troll falan değil Aydın.

Bana göre muslera yan toplarda çok iyi. Frikiklerle zaten gol yemiyor kolay kolay

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
dalga mı geçiyorsunuz arkadaş defansındaki 6 kişi topa mal gibi bakıp kafa vurdurursa muslera ne yapsın

sen kim oluyorsun?

Geri
Üst Alt