muslera'nın kaptan olması sorunsalı

Valla admirim bu olay yaşandığından beri diyorumki Bülent Korkmaz sahada olsa böyle bir şey olur muydu? Muhtemelen olmazdı.

Kaptanlık mevzusu önemli dediğin gibi ama saha içi duruşuyla ve sakat olmadığı sürece ilk 11 oynaması gerekliliği göz önüne alındığında akla isim de gelmiyor.

Aanholt’a verseler Muslera tribe girebilir belki daha 2 günlük adam diye. Ama kaptanlık işini yürütebilecek bir adam karakter olarak. Taylan da tam olarak o duruşa sahip değil bence.

Aslında yazanlar da olmuş bu manyak Marcao o potansiyele sahipti ama bu saatten sonra mümkün değil.

Kaleci kaptana ben de karşıyım ama şu anda Muslera’dan daha iyi seçenek yok sanki.

Kastım sembolik aslında, pazubant Muslera'da olsun yine ama saha içinde de bir lider belirlensin.

Fernando falan olsa ona yaptırırdık, Maicon da fena değildi bu konuda.

özellikle türkiye ligi için olmuyor, kalesinden çıktı diye kaç kere sarı kart gördü. çoğu zaman da olaylara uzak kalıyor.

ek olarak kaptanlığın gerektirdiği liderlik vasfına da sahip olduğunu düşünmüyorum.

takım da yeni olduğu için başka seçenek de pek gözükmüyor ama bence bu konuda bir reaksiyon alınması gerekiyor, 2-3 senedir bu konuda çok sıkıntı yaşıyoruz.

penaltı oluyor oyuncular itiraz bile etmiyor, babel'in penaltısına itiraz edilse hakem var'a giderdi giresun maçında.

avrupa takımlarından kalecilerin kaptan olduğu örnekler vermeyin bana orada saha içi hiyerarşisi de genel olarak var mesela bayern'de neuer kaptansa muller ve kimmich de saha içi liderliği zaten yapıyorlar. bizim de en azından saha içinde bir lider belirlememiz lazım bu tip durumlar için.

ilk 11 oynayanları dikkate alırsak aklıma ya yeni gelen van aanholt ya da taylan geliyor, başka seçenek yok gibi.
aslinda cevabi kendin vermissin: mevcut kadroda muslera'dan baskasi da kaptan olmaz hele taylan falan hayatta olmaz. takimin yeni olmasi da bunda etken. hani melo tarzda bir karakter olsaydi belki o kisiye verebilirsin ama oyle biri yok.

benim gonlumden gecen marcao'ydu ama gecen olaydan sonra o da artik zor maalesef. cunku muslera'dan sonra takimda saha ici kaptanlik yapacak bir tek onu goruyordum.

Cagne yapılsın kaptan bu adama onemsendigi hissi verildiği zaman uçar gider. Bir kaç maç deneyelim

Cevabı kendi vermişin zaten kaptan değil lider oyuncu eksikliği var. Onlarda elimizde var feg ve luyindama ama mevcut teknik heyet ikisini de Küçük Emrah yapıp sindirdi sağolasın.
images

Adamın imza törenindeki hali şimdi 10 yaşındaki çocuk gibi azarlana azarlana Fevzi Tuncay gibi kafasına vuruyor

Son düzenleme:
Falcaoda adam akıllı bir baldır olsaydi aslinda tam ona uygun bir gorev olurdu. Hem yaş itibariyle saygiyi hak ederdi, hem ismiyle. Takımda baska bir oyuncu goremiyorum maalesef. Ama zamanla Berkan olur gibi, bizde uzun yillar forma giyerse

Evet çok doğru saha içi lider eksikliği de kanayan yaralarımızdan biri.

Mohammed de dil olsa o olsun derdim. En yakın isim bence Pva. Başka kimsede o liderlik özelliği yok.

Muslera bu isi icra edemiyor kaleci oldugu icin. Taylan bu tur durumlarda cok etkisiz, van Aanholt yeni geldi. Bilmiyorum kimse yok gibi kaptanlık gorevine uygun.

Hayatımda gördüğüm en kötü kaptan Selçuk'tan sonra Muslera hiç gözüme batmıyor bile.

sabri daha kötüydü. gene bunların hiç yoktan oyuncu kaliteleriyle sahada bir ağırlıkları var.

Sabri takımı sahipleniyordu arkadaşlarını ve takımın haklarını korumaya çalışıyordu en kötü. Selçuk pasif, ezik, sinsi, takım arkadaşlarına saldırılırken, hakem bizi doğrarken sinen bir adamdı.

Katiliyorum, Muslera'dan kaptan falan olmaz. Ilk 11de bir tek Marcao'da kaptanlik hirsi ve vasiflari görüyorum ama onda da belli ki öfke kontrolü var.

Önemle üüzerinde bastigim konulardan biriydi bu: tecrübeli ve liderlik vasiflari tasiyan bir OS transferi.

Sabri takımı sahipleniyordu arkadaşlarını ve takımın haklarını korumaya çalışıyordu en kötü. Selçuk pasif, ezik, sinsi, takım arkadaşlarına saldırılırken, hakem bizi doğrarken sinen bir adamdı.

sabri'nin de sahada pazubandıyla fark yaratabildiğini pek görmedim ama selçuk da çok üzerine koyulabilecek bi örnek değildi, haklısn.

Geri
Üst Alt