muslera'nın kaptan olması sorunsalı

kaptan orta saha oyuncusu olmalı bence muslera hakeme derdini anlatmak için orta sahaya koşunca bir de sarı kart yiyor

trabzon'da onur kıvrak da aynı sıkıntıyı yaşıyordu

kaptan diye itiraza gidip sarı görüyordu

Alın şunun kaptanlığını.
Her olayda kalesinden ayrılıp sarı kart görmesini geçtim birde bu kuralı bilmiyormuş gibi hareket etmesi insanı delirtiyor.

Marcao ya verip geçin
Çikildao da yapar bu işi seneye

As kaleci olması daha buyuk sorun.

Muslera'nın bu görevi ben de yapamadığı düşünüyorum. Ayrıca şöyle bir durum daha var bizim oyuncular hakemi baskı altına alamıyor. Fb maçı Berkan pozisyonu gibi penaltı olan pozisyonda kimse adam gibi itiraz etmedi. Malum bizim ülkede hakkını vermiyorlar kendin alman gerekiyor

Terimin hala teknik direktor olması kdr saçma bu durumda.

Marcao dışında birine verilebilir kaptanlık. Takım arkadasını sahada döven adama kaptanlik mi verilir.

Adam dün gitti kavgayı ayırdı sarı gördü. Birsey yapmadığı halde Cüneyt çakallık yaptı. Saçma olan bu adamın kaptan olması değil adam kaptan olarak gorevini yapıyor ama sagolsun hakemler bunu idrak edemiyorlar. Kaptanlığı yapıyor yapamıyor olayı başka.

Melo geliyorsa ciddi ciddi, geldigi gibi verilmeli pazubant. Ardindan da marcao alır, tam bir kaptan havasi var.
En kötü, muslera hariç birine verilmeli, kaptan olmasının yararı yok, zararı çok.

Nelsson'da oturaklı, akil bir adam havası var, o da olur yalnız tarz olarak agresif, biraz kırık bir kaptan daha çok işe yarar ligde sanki. Marcao hala favorim.

Geri
Üst Alt