- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Capraz baga benziyor bu ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizah için online imLigde koptuk oynasa ne olur
Uza hic tadim yokMizah için online im
Kendine gelince pm atUza hic tadim yok
Sadece 4-6 haftaysa rahat yetisir. Mart ortasi oynuyoruz. Ama video güzel degildiAvrupa maçlarına yetişemez sanmıyorum.Bir işimizde rast gitsin.
Bizimkilerini tanimiyormusun? Taktiklarinda ggNiye Hayrettin muamelesi görüyor yahu? Boku çıktı bu işin.
Tamamvedalaşalım.
FT ye toz kondurmazlar, Muslera'yı itin bir tarafına sokarlar.Bizimkilerini tanimiyormusun? Taktiklarinda gg
Bugün cok iyi oynadi yine
Tamam
umarin irfan, okan, jankat yapariz. irfan, ismail felan rezillik cikacakGeçmiş olsun.
Sadece sakatlığı süresince alacağı maaş 10 milyon TL, ayda 6-7 milyonu kimseye veremeyiz bundan sonra.
Ben artık kendisinin varlığından yoruldum, 10 senedir alternatifini bulamamak da bizim aptallığımız.
Yol yakınken yolları ayıralım artık kim yetişirse yetişir geriden. Bu sene başkasını koysak şu anki durumdan çok da farklı olmazdı zaten.
umarin irfan, okan, jankat yapariz. irfan, ismail felan rezillik cikacak
3. kaleci iste artik. Plase su batuhan sen (herkes iyi diyor)Jankat da İsmail'den farklı değil, rezalet bir kaleci.
onlari topla bir Muslera etmez, eski Muslera olmamasina ragmenumarin irfan, okan, jankat yapariz. irfan, ismail felan rezillik cikacak
Tabiki olmaz. Nandodan sonra zaten iyice boka saracak her sey. Daima herkes Nando ile kiyaslanacak. Ama maalesef yerli kurali isteonlari topla bir Muslera etmez, eski Muslera olmamasina ragmen