Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.440
- 106.061
- 4.738
serkan demirkolÖnümüzdeki 3-5 yıl yeri dolmayacak bence inşallah yanılırım
Türk Futbol tarihinin kaderini değiştiren adamdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serkan demirkolÖnümüzdeki 3-5 yıl yeri dolmayacak bence inşallah yanılırım
O yıllarda aynı böle izliyordum muslerayıBence de. O boşluğu kendisi bile dolduramaz ama artık, prime Muslera başka bir şeydi hakikaten.
O yıllarda aynı böle izliyordum muslerayı
Susss yüreksiz adam !!mevcut kontratı feshedilip daha yüksek maaştan yenisi imzalanmalı
Mizahımı nasıl buluyon?
ewt maalesef. hele yerli bir sepetle devam edersek işler hayli yaşÖnümüzdeki 3-5 yıl yeri dolmayacak bence inşallah yanılırım
Sepet sepettir yav yerlisi yabancısı mı olur, Mondragon gittikten sonra da bocalamıştık biz nedense yerli iyi kaleci bulamıyoruz rakipler gibi tuhaf.ewt maalesef. hele yerli bir sepetle devam edersek işler hayli yaş
bizde yerli kaleci tutmuyor yaw. 92-93 hayretin'den beri kaleciye benzer bir yerli yok kaledeSepet sepettir yav yerlisi yabancısı mı olur, Mondragon gittikten sonra da bocalamıştık biz nedense yerli iyi kaleci bulamıyoruz rakipler gibi tuhaf.
Tuhaf Caps niye bilemedin mehmet amcana ha ?bizde yerli kaleci tutmuyor yaw. 92-93 hayretin'den beri kaleciye benzer bir yerli yok kalede
paketim yok dedim ya. vidyo açmıyomTuhaf Caps niye bilemedin mehmet amcana ha ?
Mehmet amcanın ciddi postunu gördüğün anca caps bilemeye özen gösterelim.paketim yok dedim ya. vidyo açmıyom
İyi bir yerli kaleci bulursak tutar işte onu diyorum, göle maya çalmaya çalışmıyoruz ki neden olmasın hıııağğmbizde yerli kaleci tutmuyor yaw. 92-93 hayretin'den beri kaleciye benzer bir yerli yok kalede