Muslera'ya Talip Var!

1 sene olmamıştır rüyamda 26 küsür milyon euroya Liverpool'a gidiyordu. Dünya kupası performansı sonrasıysa ihtimali çok azdır bu olayın.

Iyi para valla.O paranin cok daha azina ortalama bir kaleci bulunur diye dusunuyorum.Yalniz takimin seviye atlamasi icin Fasli kekonun dehlenmesi sart.Bu olmazsa yapilacak hamleler havada kalir.

Trezeguet için 5.9 lazım, ücret kafi.

3 yersek Trezeguet 5 atacağı için no problem.

musleranin cl ve wc performanslarini inceleyen herhangi bir buyuk takim kendisini zaten tercih etmez
gidip de jahovicin skuleticin sutlarini nasil kurtardigina bakacak halleri yok
giderse watford ayarinda bir takima gider
onlar da kaleciye ne kadar verir bilinmez
mesela palace mandandayi belese almisti
oyle her mevkiye para sacmiyorlar, hele kanat olan oyuncunun bedeliyle karsilastirmak abes bir fikir

1465423.jpg

@Serkan Sabri

Ne dersin üstad bu teklife
@Aydın Aslan başkanım biliyorsun ki muslera iki sezondur süregelen rezil performansını dünya kupasında yediği gubidik gol ile taçlandırmış durumda.Bizde çok para alıyor az iş yapıyor yediği hatalı goller bizi şampiyonluktan edecekti neredeyse.

O yüzden ben diyorum ki Yallah Tayzik.

Mondragon’dan sonra Leo Franco, De Santcis falan derken çok bocaladık. Zapata diye bir karpuzcu getirdik yahu o derece. Kaleci bulamıyoruz biz. Yeri dolmayacak topçu yoktur da biz becerebilecek miyiz işte sorun o.

İyi kaleci bulması zor bu piyasada başaltı ve orta sıra takımların. Çok yetenekli kaleci yok bence şu anda bu tip takımlar için. O yüzden yaşı genç olmasa da Muslera için 15 milyon az olur. 25 falan koparmalıyız satacaksak. 15e satsak Muslera ayarında bir kaleci almak için tamamını kullanmamız lazım. O zaman niye satalım?

Gelen parayla aynı ayarda bir kaleci ve bir 8 numara falan alabilelim en azından ki sattığımza değsin.

40 milyon dolardan 1 cent asagiya teklif bile dinlenmez baska kapıya.

32-33 yaşına geldi. Son 2 sene de kötü performans sergilediğini düşünürsek. 20m çok çok iyi para.

Bu piyasa da iyi bir pazarlik ile 20 milyon'a satilabilir

15 milyon degil de 20 milyon euro'luk bir teklif gelecek olursa cogunlugun bu teklife ses cikarmayacagini ve Kabul edecegini dusunuyorum

musleranın gitmesini istemem simge oldu artık teklif edilen parada kulüp çıkarları daha önemli katılıyorum ama 20 milyon ve üzeri verilmedikçe gitmesi saçma bence onuda kimsenin vereceğini sanmıyorum..
yakın zamanda wonderkid olarak lafont 8.5 milyona transfer oldu...
teklif gelceğini hiç düşünmüyorum ama bikaç defa izledim bence iyi kaleci lecomte...

Fransa macinda yaptigi hatadan sonra birakin 20 milyonu 10 milyonu vereni bile zor buluruz.

Geri
Üst Alt