- 26 Ocak 2021
- 41.405
- 40.688
- 3.078
26. mıhı yemek üzeresin gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
26. mıhı yemek üzeresin gibi.
Her seferinde beni hedef tahtasına oturtmaya çalışıyorlar yav... Ben alıştım artık!26. mıhı yemek üzeresin gibi.
Adminim konseyiniz mustafa alp motzsun kellesini bize teslim etsin acilen yoksa çok büyük yangın çıkar burda benden demesi !!!Cellat lideri : @Mehmet Eroğlu
Cellat asistanı: @Emre Ersoy
Cellat asistanı : @Onur Kara
İnfaz team @Mustafa Alp Motz için kendilerini hazırlıyor.
@Keramettin TANRIVERDİ müsaadenle @Oğuzhan Omicron ve @Serhan Altınok'u da ben infaz edeyim. Bayram hediyesi olur bana
Herkes bir yandan sana saldiriyor.Her seferinde beni hedef tahtasına oturtmaya çalışıyorlar yav... Ben alıştım artık!
Keramettin şahsıma bir günlüğüne admirliği verdiği gün, forumda mods mıhlama şenliği yapacağım.Herkes bir yandan sana saldiriyor.
Kurt kişi geçirir ama yediği aya2ğı unutmaz reis
Kanka ilk hangisinin kellesi gitsinBiri Ft dusmani diğeri hamsispor
Nerelerdeydin değerli ahbabım?Biri Ft dusmani diğeri hamsispor
Ulan herg !!!seneye şampiyonluga gidilirken sarper abiyle muhabbette olsunlar yeterli
Serkan ağabey teakanı mı hamsi yi mi infaz edecez yoksa ikisini birden mi söyle de hazırlığımızı ona göre yapalım
şiddete karşıyızSerkan ağabey teakanı mı hamsi yi mi infaz edecez yoksa ikisini birden mi söyle de hazırlığımızı ona göre yapalım
Ekli dosyayı görüntüle 157484