- 18 Temmuz 2009
- 82.761
- 242.553
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa alp güzel bir insana benziyor.. Azmini kutluyorum, belliki burada vakit geçirmekten hoşlanmış.. Ancak sürekli negatif yayması ve açığa çıkması sebebiyle gereğinin yapılması kaçınılmaz olmuştur..Napalım Oral bu herife
İsminin hakkını veren bir postMustafa alp güzel bir insana benziyor.. Azmini kutluyorum, belliki burada vakit geçirmekten hoşlanmış.. Ancak sürekli negatif yayması ve açığa çıkması sebebiyle gereğinin yapılması kaçınılmaz olmuştur..
Mustafa alp güzel bir insana benziyor.. Azmini kutluyorum, belliki burada vakit geçirmekten hoşlanmış.. Ancak sürekli negatif yayması ve açığa çıkması sebebiyle gereğinin yapılması kaçınılmaz olmuştur..
Son zamanlarda çok vicdan yapmaya başladın. Unutma senin lakabın bam bam bam!Napalım Oral bu herife
Kandirildik!ben demistim xd
ben demistim xd
Kartala da yanılıyor
O zaman şüphelendiğin diğer isimleri de alalım. Bir sonraki ifşaya şaşırmayalım.![]()
Mustafa alp güzel bir insana benziyor.. Azmini kutluyorum, belliki burada vakit geçirmekten hoşlanmış.. Ancak sürekli negatif yayması ve açığa çıkması sebebiyle gereğinin yapılması kaçınılmaz olmuştur..
Anal olur gibi ?Napalım Oral bu herife

Belki Galatasaray haricinde kabul etmemek için soruyorlar beybi.Öncelikle geçmiş olsun @Mustafa Alp Demirci . Benden sana bir tavsiye öncelikle gerçeği itiraf etmen. Ardından forumdan atılmaman için aşağıdaki fotoğrafı savunma dosyana koymandır. Bu forumda başka takımlı olmak yasak olsaydı üye formunda bu soru sorulmazdı.
Ekli dosyayı görüntüle 145585