- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Hiçbir zaman hiç kimseye bu kadar ileri giden bir tavrım olmamıştı. Bu hakaretleri hak etmedim.kolpanın, 3kağıtın, alçaklığın bu kadarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir zaman hiç kimseye bu kadar ileri giden bir tavrım olmamıştı. Bu hakaretleri hak etmedim.kolpanın, 3kağıtın, alçaklığın bu kadarı
Kubat usta mıMübaşir Oral Sever olsun
@Kubat Tokmakçı üstat senin tokmaga da ihtiyacımız var
Hiçbir zaman hiç kimseye bu kadar ileri giden bir tavrım olmamıştı. Bu hakaretleri hak etmedim.
Hiçbir zaman hiç kimseye bu kadar ileri giden bir tavrım olmamıştı. Bu hakaretleri hak etmedim.
@Keramettin TANRIVERDİ suç unsuru değil mi bu mesaj? Başka takımlı olma ithamı.FBli olduğun için hakettin
.@Keramettin TANRIVERDİ suç unsuru değil mi bu mesaj? Başka takımlı olma ithamı.

@Keramettin TANRIVERDİ suç unsuru değil mi bu mesaj? Başka takımlı olma ithamı.
konuyu yakından takip eden arkadaşlardan bir konsey kurulumu gerçekleştirdim. taraflar kabul ederlerse bu şekilde ilerleyebiliriz.Akşam için konseyi, jüriyi ve konuyu ayarla @Doruk Ata TANRIVERDİ

Avukat sakıncalı 1 konumda kalmış, iğne yemesi çok olasıkonuyu yakından takip eden arkadaşlardan bir konsey kurulumu gerçekleştirdim. taraflar kabul ederlerse bu şekilde ilerleyebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 145591
@Mehmet Eroğlu @Hakan düz @Uusuf kara @Oğuzhan Aşı Ol @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund