- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.477
- 5.103
yerini beğenmediysen değiştirebilir kankacımDavayı bıraktım size iyi eğlenceler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yerini beğenmediysen değiştirebilir kankacımDavayı bıraktım size iyi eğlenceler.
?Davayı bıraktım size iyi eğlenceler.
Gece 00.00ewt ne zmn başlıyor mahkeme
Edit. Neyse yav ben geriden okuyarak geldim, konu konuşulmuş üstüne çay bile içilmiş.
Afiyet olsun.Edit. Neyse yav ben geriden okuyarak geldim, konu konuşulmuş üstüne çay bile içilmiş.
Kartala da yanılıyor
İhtiyar buralarda fazla dolanma her an seninde bir açığın ortaya çıkabilir.Edit. Neyse yav ben geriden okuyarak geldim, konu konuşulmuş üstüne çay bile içilmiş.
Hayri abim Tahir'i iğneler mi demek istiyon? Ne demek istiyon hea? Açık konuşalım.Avukat sakıncalı 1 konumda kalmış, iğne yemesi çok olası
Cellat Hakan Düz olmaliydikonuyu yakından takip eden arkadaşlardan bir konsey kurulumu gerçekleştirdim. taraflar kabul ederlerse bu şekilde ilerleyebiliriz.
Ekli dosyayı görüntüle 145591
@Mehmet Eroğlu @Hakan düz @Yusuf Kara @Oğuzhan Aşı Ol @Tahir Mahir Koç @Hayri Cund
Bu kim bi sey anlamadim
☆☆☆☆
Sen de jürisin, akşam buralarda ol, halktan 3 bağımsız jüri lazım.Bu kim bi sey anlamadim
☆☆☆☆
Bir de ihanet icerisindeki tarafi dinlemek lazim adalet herkese lazimgsc üyelerinin hayat enerjisini emmeyi misyon edinmiş bir ts ajanı
diğer adı motz