- 20 Haziran 2011
- 61.143
- 69.654
- 4.758
Abdullah Avcının adınıda heybetli hoca Ziya Doğan mı yapsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan yaaa şuan böyleyim bu ismi duyuncaMaykıl şu ortamdan nasıl sağ çıktı
Karar çıktı mı?
benim adım neden oral sever diye sorgulamak yerine kararı mı düşünüyorsun reis ben senin derdini seviyorumKarar çıktı mı?
benim adım neden oral sever diye sorgulamak yerine kararı mı düşünüyorsun reis ben senin derdini seviyorum

Lavoratuvar zaten deney yapılan yer demek. Sonra mesela çok sık yapılan bir başka hatayı da yazayım, atlı süvari.. Süvari zaten atlı asker demek, atlı diye belirtmek manasız ve yanlış.Deney laboratuvarı mı ulan burası?
İhtiyar keyfin nası ?Lavoratuvar zaten deney yapılan yer demek. Sonra mesela çok sık yapılan bir başka hatayı da yazayım, atlı süvari.. Süvari zaten atlı asker demek, atlı diye belirtmek manasız ve yanlış.
Filli süvari falan olmaz mıLavoratuvar zaten deney yapılan yer demek. Sonra mesela çok sık yapılan bir başka hatayı da yazayım, atlı süvari.. Süvari zaten atlı asker demek, atlı diye belirtmek manasız ve yanlış.
Olmaz, onun da adı savaş fili.Filli süvari falan olmaz mı
Sakın bana bulaşmaDeney laboratuvarı mı ulan burası?
Tadım yok. Nasıl ama mizah dolu ortamı buz kestirdim?İhtiyar keyfin nası ?
E üstündeki adamın adı neOlmaz, onun da adı savaş fili.
Trabzon her Cimbomlunun ikinci takımıdır bunda ne var ki
Neresi burası Roskilde Yatılı Okulu Yatakhanesi mi ??
Menemene soğan doğrayan aslında Arap yemeği olan şakşuka yiyordur menemende soğan olmaz
Ha tabii eklenmez mi eklenir adı ne olur soğanlı menemen olur. Yani menemenciye gitsek sipariş versek bana bir soğansız demezsin bana bir menemen dersin soğanlı isteyen belirtir bana bir soğanlı diye. Mesela kaşarlı sucuklu pastırmalı falan da olabilir bu tercih
Bu sene yılbaşını kutladın mı?
Filli süvari falan olmaz mı
E üstündeki adamın adı ne
Trabzonlu birini ozlemeni yakistiramadimmotzu şimdiden özledim