Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bankalar Birliği anlaşmasını imzalamadık mı demiş başkan twitte okudum, hani imzalamıştık ödemeler başlayacaktı doğru mu bu

Bankalar Birliği anlaşmasını imzalamadık mı demiş başkan twitte okudum, hani imzalamıştık ödemeler başlayacaktı doğru mu bu
İkinci yapılanmayı imzalamadık. 10 yıla çıkacaktı. Muhalefet her şeyi devlete bırakacaksınız diye baskı yapıyor. Yeni yönetim imzalar büyük ihtimalle

Oha irfan + gedson alinacakti

Müthiş bir iş yapmış olurduk zaten başkanın amaç da 2019 yazının sonu günü gibi(lemina gelmişti) gedsoni pastanın çileği olarak almakti..taylan-irfan-gedson kağıt üstünde gayet iyi görünüyor açıkçası 6 numara yerine böyle birşeyi daha çok isterdim

Eşekler adam olur bu FB adam olmaz. Bonuslar hikaye yok CL gruplarından çıkmak felan sizin ağzınız neler söylüyor öyle curete bakın. :)
Deniz Türüç'e 3,5 verdiler aslında totalde İrfan 13,5 olmuş oluyor. İrfan minimum 1,5 milyon euro maaş alır. 4,5 yıldan düz 7 milyon euro maaş total maliyet 20 milyon euro denilebilir. YANİ 200 MİLYON TL.

Ulan bu adam 10 gol 10 asist yapsa tek sezonda yine bu maliyete değmez ki ömründe bu istatistiğin yanından geçememiş hele sistem takımı olan Başakşehir'de oynamasına rağmen.

Mustafa Cengiz Kampanyandan memnun degilim. Beklenen ilgiyi gormemis galiba

irfanı alacaktık da neden alternatifi yoktu ki

keşke olsaydı

Müthiş bir iş yapmış olurduk zaten başkanın amaç da 2019 yazının sonu günü gibi(lemina gelmişti) gedsoni pastanın çileği olarak almakti..taylan-irfan-gedson kağıt üstünde gayet iyi görünüyor açıkçası 6 numara yerine böyle birşeyi daha çok isterdim
Irfani fbye cakmislar iste. Irfan da paragöz cikmis sonunda

Hiç birşey çıkmaz fenerin hesabından çıkan 7 el altından 3 verdiğinde kim bilecek

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki el altindan verdigi parayi diger kulüp ne olarak gösterecek, kara para aklamak gibi birşey cuddi bir araştirmada hersey ortaya çikar, misal Alman maliyesi (Finanzamt) dan 2 tane siradan memuru gönder bunlarin bütün ipligini ortaya çikarir,ama TFF ve Türkiyede bu hasir alti edilir haklisin..

Peki el altindan verdigi parayi diger kulüp ne olarak gösterecek, kara para aklamak gibi birşey cuddi bir araştirmada hersey ortaya çikar, misal Alman maliyesi (Finanzamt) dan 2 tane siradan memuru gönder bunlarin bütün ipligini ortaya çikarir,ama TFF ve Türkiyede bu hasir alti edilir haklisin..
Sende haklisin dediğimiz gibi it ıti ısırmaz

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sponsor parası olduğunu yazmıştım.

Son gün o parayı Boupendza'ya denediler ama yetişmedi muhtemelen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt