- 13 Şubat 2009
- 27.803
- 25.280
- 3.468
Yok yav duyduğum mevzu ile açıklamalar eşleşti kafamda.
Mevzu şu.
Terim bu sponsoru özellikle İrfan için ayarlamış yani bize değil hocanın özel isteğiyle o transfere sponsor oluyor.
Kimdi reis sponsor? Nef mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav duyduğum mevzu ile açıklamalar eşleşti kafamda.
Mevzu şu.
Terim bu sponsoru özellikle İrfan için ayarlamış yani bize değil hocanın özel isteğiyle o transfere sponsor oluyor.
Peki Irfan olmayinca, bari Boupendza icin mi kullanalim demisler gibi oluyor? Cunku ismi hic gundemde yoktu son 2 gun kala birden ortaya cikti.Yok yav duyduğum mevzu ile açıklamalar eşleşti kafamda.
Mevzu şu.
hoca yazın aldırabilir o manyagı ama fransaya gider galibaPeki Irfan olmayinca, bari Boupendza icin mi kullanalim demisler gibi oluyor? Cunku ismi hic gundemde yoktu son 2 gun kala birden ortaya cikti.
Sponsoru bilmiyorum ama mevzunun böyle olduğunu duymuştum. Parçalar oturdu.Kimdi reis sponsor? Nef mi?
Evet o olmayınca Boupendza için denendi.Peki Irfan olmayinca, bari Boupendza icin mi kullanalim demisler gibi oluyor? Cunku ismi hic gundemde yoktu son 2 gun kala birden ortaya cikti.
Hocanin kendi buldugu bir sponsormis diyorlar, yani araya hatir is sayilir gibi biri yardim etmek istemis.5.5 milyon euro yani 39 milyon tl.
bu parayı kim verir? sponsor olayını da anlamıyorum nerede reklam yapacağız da sonucunda 39 milyon tlden fazlasını kazanacak?
Fiyati 6-7 gibi olursa bizimkiler alabilir. Daha fazlasini vermezler cunku. Hele 10 milyon euro falan mumkun degil.hoca yazın aldırabilir o manyagı ama fransaya gider galiba
nasıl bir para bu farkında mısın hocam?Hocanin kendi buldugu bir sponsormis diyorlar, yani araya hatir is sayilir gibi biri yardim etmek istemis.
Sponsoru bilmiyorum ama mevzunun böyle olduğunu duymuştum. Parçalar oturdu.Evet o olmayınca Boupendza için denendi.

Peki nasil olacakti bu transfer sana gore? Sonucta bizde oyle bir para yoktu. Ama resmi bir teklif yapilmis ve son ana kadar ugrasilmis. Baska bir oyuncunun satisiyla bir ilgisi de yok ayrica.nasıl bir para bu farkında mısın hocam?
kimse havaya öyle bir parayı atmaz. kazandırmadan vermez. nacizane düşüncelerim.
TaylanBizim için maliyet çok uygunmuş ona üzüldüm K.O.Ç luk yapmasaydi 10/10 luk transfer dönemi olurmus
Bu hikayenin uzun versiyonunu anlatsam karşı yakaya söversin.Hoca TD’likten sonra başkanlığa da alıştırma yapıyor gibi o zaman![]()