Mustafa Cengiz: "Ali Koç, sen haddini bileceksin"

Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a: "Buyursun sayın Ali Koç, Rizespor ile hareket etsin. Hep Rize tarafında zaten. Bir gün anlatırım neler olduğunu çok şaşırırsınız. Mahkemelerde karşımızda gelsin Ali Koç. Bütün gücünü de kullansın."

Mustafa Cengiz: "Buyursun sayın Ali Koç, Rizespor ile hareket etsin. Hep Rize tarafında zaten. Bir gün anlatırım neler olduğunu çok şaşırırsınız. Adli mahkemelere, UEFA'ya FIFA'ya, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gelsin" (GS TV)

Ali koca 2 saatte cevap. taraftara haftalardir olu numaeasi yapacaginiza, transfer yapacaz ya da yapmayacaz diye aciklama yapin.

Bu forumda geçen seneden beri mustafa cengiz ve yönetimin ne kadar çapsız olduğunu söyledim ve istifa etmeleri gerektiğini söylüyordum.Çoğu kişi pohpohlarken.

Şu an bence transfer üzerinden bu konuya girmek hata olur.
O konu başka bu başka..

Mustafa Cengiz: “ Rize ile beraber hareket edip neler yaptığını açıklasam hepinizin ağzı açık kalır. “

Burda iyi geçirmiş, tebrik ederim kendisini.

bundan sonra gs'ye her kim başkan olacaksa, önce bu kahpeye karşı tutumunu görmeliyiz. ondan sonra ne bok yiyecekse yesin.

Mustafa Cengiz: "Sayın Ali Koç, Rizespor tarafıyla birlikte hareket etsin. Adli mahkemelere, UEFA'ya FIFA'ya, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gelsin. Karşımızda bütün gücünü kullansın."

Gaza geldiysen git transfer yaptir. Fener bu sene sampiyon olamazsa bir daha kolay kolay olamaz.

Güzel konuşmuş ama transfere gelince uyuklamaya başlar.

Şike yapmanın bir bedeli vardır, bir takım buna dikkat etmiyordu şeklinde bir açıklama güzel olurdu.

Rize-koç ilişkisiyle alakalı konuşması lazım ne varsa anlatsın yoksa azizin çıkışlarına benzer yaptığı.

Şike yapmanın bir bedeli vardır, bir takım buna dikkat etmiyordu şeklinde bir açıklama güzel olurdu.

Rize-koç ilişkisiyle alakalı konuşması lazım ne varsa anlatsın yoksa azizin çıkışlarına benzer yaptığı.
Daha tehlikeli savas acmis olmaz mi yav oyle.

Ama hepimiz biliyoruz sanirim iste gecen sene muriqi transferi, sponsor parasi vs.

Şerefsiz, iğrenç kulübün kendini bir bok sanan başkanlarının açıklamalarını dinlerken ben de sinir oldum! Bu olayı gündeme getirmek ne hadlerine? Demek ki Rize'den aliyorlar bilgileri. Hatta Rize'yi de bunlar dava açsın diye gaza getirmediyse bende bir bok bilmiyorum.

Şımarık Yalı çocuğu iyice pervasızlaştı bence bu gerizekalıyı KOÇ ismi üzerinden vurmalıyız,gerekirse kulüp ve Ultraslan üzerinden heryerde KOÇ mallarını boykota çağıralım nedir bu ya Aziz Yildirima rahmet okutacak cinsten biri..

Tebrik ederim seni renktaş.bende bu yorumu yapacaktım. geç bile kaldık.
Şu yorumun şurada sadece bir iki kişiden gelmesi bile bizim taraftar olarak ne kadar tepkisiz olduğumuzu gösteriyor.

Geri
Üst Alt