Mustafa Cengiz, Arda Turan Defterini Kapattı

Dik dur başkan, Arda konusunda tamamen arkandayız. Başkanlık makamının ağırlığını artık kullan ve neredeyse şuurunu kaybetmiş hocamıza rütbesini göster artık bir zahmet.

Hiç bir Galatasaray teknik direktörü Galatasaray başkanına posta koyamaz, bu kişi Fatih Terim olsa bile.

Şu noktadan sonra eğer Arda nın transferine göz yumarsan da istifanı bas ve defol git.

sent via GSC

Dik dur, o lafları / tükürdüğünü YEME!!!

Başkan sakın ha duruşundan taviz vereyim deme! Arda'yı Florya'nın kapısından içeri sokma.

Transfer dönemi bitiminde göreceğiz bakalım Terim’inki mi yoksa Başkan’ınki mi büyük?

Bekleyip göreceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

arda gelirse baskanin imaji yerle bir olur.. o zaman terimi baskan ilan edebiliriz

Arda gelirse umarim erken secime gidilir. Öyle laflardan sonra aslinda emekli olmasi gereken oyuncuyu birdrn kabul ederse, gitsin menemensporda kukla baskanligi yapsin

Baskanin kim oldugunu gosterme zamani sn. Cengiz.

Faruk Surene FT bu dayatmalari yapamazdi.

Bu Ardayi istemesi hocamizin şuur kaybini tescillemistir bana gore. Arda bizim hangi isimize yarar? Kac yildir Arda ne yapiyor futbol adina? Ben onu magazin basininda veya ana haberde sabaha karsi 5 te hastane basip kursun atarken goruyorum sadece. Futbol adına icraatı sıfır!!

Bu hamle sadece Arda nın futbolu GS da birakmasini saglar ve onun isine yarar bizim isimize yaramaz.

Hoca malesef yillardir Selcugu da kendi adami olarak gorup yillar once malulen emekli olmuş adamin hala GS dan maaş almasini sagliyor.

Iste baskan tam dur deme zamani. Heee hoca da cok sevsem de gitmek isterse onun da yolu acik olsun.

GS a emeklilerden kurulu takim kalmasina musade etmeyin.

Burasi darulaceze degil, koca Galatasaray !!

Transfer dönemi bitiminde göreceğiz bakalım Terim’inki mi yoksa Başkan’ınki mi büyük?

Bekleyip göreceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkes zaten Başkanı küçük görüyor...gerçek başkan Terim diyorlar..

Başkan için tam bir kendini kanıtlama Fırsatı.

Bakalım "Başkan" mı, yoksa "Terim'in köpeği" mı.

Arda yoksa, Terim yok diye sorsalar bana...ben düşünmeden Arda yı sutlardım.

Bunca mevzudan sonra arda gelirse başkan için kötü olacak. Otorite olayı. Bunları dert etmeyen biriyse (ki terimle çalışmak zordur) sıkıntı olmaz. Ama arayı albayrak yapıyor başkan homutdnamaya başladıysa ilk yönetim. Sonra terim gider net. Gelecek herhangi birinin terim ile çalışacağını sanmıyorum.

Dik dur başkan! Başkanın lafının üstüne söz söyleyen kişiyi de gönder.

Cengizin yönetimi çok çıtkırıldım bir yönetim maalesef...
Terimi kovmak gibi bir hareket 1000000% bir dahaki seçimi kaybettirir...
Bence Ardayı sineye çekebilir Başkan...

Fatih Terimin bu durumu kullanması ilginç... Sanki başkası için seçim çalışması yapar gibi...

Ftoru kovup KralArda'yı ekibimize kazandirmasi Cengiz beyin Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerinin yaninda ikinci Efsane olarak yer etmesini sağlayacaktır.

Geri
Üst Alt