Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Samimi degilsin Cengiz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gündem Arda hoca tartışmaları ancak dünkü limit arttırımı hakkında konuşmayacaksa toplantı sonunda istifa ettiğini duyursun. İç meselemizden daha önemli bir konu o!

Hoca Galatasaray'dan ayrıldığı gün yalı cocugu kurban kestirir fatih terim kadar korktukları kimse yok o yüzden istiyorum ki hoca feneri şampiyonluktan etsin ve yalı çocuğunu sepetlesin

Başkan da hocayı kovabilecek ne karizma ne karakter ne güç ne iktidar var. Terim bırakırsa kendi gider.

Hocayı göndereceğini sanmıyorum zira ayağına sıkmak olur zaten devre arası da bitti hoca değişikliği bu sezon için fayda sağlamaz artık hocanın gideceğini düşünüp sevinen kuşlar da avuçlarını yalarlar arda konusuna da son noktayı koyar diye düşünüyorum

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Limit muhabbetine yardıracak, hocayla atayı yumuşatacak olacaklar bunlar.

Japon harajuku kültürünün ve Çin in Wuhan şehrinden yayılan corona virüsünün global etkilerinden bahsedip, Türkiye nin deprem riskleri ile alakalı bir sunum yaparak toplantıyı kapatacakmış.

Fatih Terim yoksa Mustafa Cengiz de yok, kısa sürede yer bitirirler, tahminim ve temennim birilerine suçu atıp arayı düzeltmesi, birileri fitne sokmuş yalan söylemiş biz büyük aileyiz desin geçsin, garanti para vermemek kaydıyla da alsınlar Ardayı ne Ardaymış arkadaş gelsinde izleyelim bakalım ortalığı bu kadar bulandırmaya değecek performansı var mı yok mu görelim.

Sezon bitince sonuç ne olursa olsun Allah rızası için yönetim de Terim de bıraksın, doğru düzgün yapılanmaya gidelim.

Geri
Üst Alt