Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Başkan haklı olsa da üslubu çok sertti daha yumuşak daha politik konuşabilirdi hoca büyük ihtimal istifa eder biz de ligi 5. 6. falan bitiririz bi koca kafa yüzünden iş nereye geldi kuşlar sevinçten uçacaklar neredeyse kendi ayağımıza sıkmakta üstümüze yok

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başkan geç bile kaldı. Dünya'nin neresinde görülmüş bir teknik direktörün böyle garip garip hareketler yapıp, yönetimi baskı altına alması ve bunu her hafta, her olay da, her mikrofon buna verildiğinde tekrarlamasi.

Fatih Terim, kariyeri boyunca Mustafa Cengiz kadar kendisine özgürlük tanıyan, her dediğini yapmaya çalışan bir Başkan bulmamıştır bulamaz da.

Buna rağmen Başkan'ın ayarlarıyla oynamayı başardı.

Tutup başkanın konuşmalarına yanlış konuştu dersen, o Başkan da sırf kendini ve Başkanlık makamını ezdirmemek için sana böyle ağır konuşur.

Fatih terim sen istifa etmeyeceksin hocam. Yine bırakıp gitmeyeceksin bu taraftarı. Sen söz verdin, bu egosu şişmiş yönetimin karşısında duracaksın. Mayısta onlar gider sen kalırsın. Sen bu kulüpte kalacaksın. Bizim kaybedecek bi 5 senemiz daha yok. Bizi geçmişe götürmeye çalışanlar başarısız olacak.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav sen ne anlatıyon egosu sismis yonetim ha :asd:

Bu başlık güzel:
Mustafa Cengiz'den Terim'e rest: Ayrı fikirdeysek ayrı yollara gitmeliyiz

Daha önce yazdığım zamanında malum sonla sonuçlanan Aysal'ın açıklamalarına benziyor lafını geri alıyorum, Mustafa Cengiz eleman vs demeden çok daha ağır şeyler söyledi. Hoca kesinlikle altta kalmaz, muhtemelen istifa da etmez ama kulüp birbirine girecek orası kesin.

Bildiğin senin eline Türkiye için çok iyi bir kadro verdik sen beceremedin beceriksizliğinin bedelini bize ödetmeye çalışıyorsun, veya bizi hedef gösteriyorsun demiş burada. Öyle demek istemediyse bile bu şekilde algılanacağını biliyordur heralde.
aynen öyle ve gerçekten de ligin üstünde kadro transfer etti ve toplam 30 a yakın transfer yaptık hoca için dedi sanırım

Tek argumaniniz bumu gercekten?

Avrupada napti?

5 attilar hic yorulmadan avrupa takimlari, aldigirdi oyuncular hepsi fiyasko 1-2 haric.

taktik desen yok

butun maclar bicak ustunde gidiyor, hic bir mac normal gecmiyor.

2 senedir takimin basinda olan bir teknik adam, suan takimi makine gibi isliyor olmasi lazimdi.
başka hoca gelse napcaz yarı final mi oynayacağız avrupada? ayrıca bura türkiye burda lig şampluğu clye gidip para kazanmak,ligde şamp olup para kazanmak ve prestij kazanmak açısından önemlidir. arkadaş doğru diyor yabancı hoca gelsin de, bi italyan falan 2 sene 4üncü 5 inci olalım

Fatih hocaya kızgınım. Ünal aysal döneminde yaptığı şeyin aynısını yaptı. O zaman yönetime kızarak hata etmişim. Bu adam gitmek isteyince başkana laf sokup mazeret yaratıyor, çok akıllı adam. Yine aynı şekilde istifa edecek yada gönderilecek. Amacına ulaştı. Arda yı çok iyi kullandı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yazıklar olsun sadece. Bu kadar nankör bir taraftar oluşumu olamaz. Ama ben inanıyorum ki taraftar bölünmedi, taraftarın çoğunluğu Fatih Terim'in değerini bilir. Bunu her yerde gösterir.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nankör demeyelim. Dikkat çekmek isteyen fikirsiz çok zikirli troller ile rakip takım taraftarı olup bol yağlı ve sivilceli ergenlik vakitlerini burada harcayanlar dışında kimsenin elma ile armutu ayıramayacağını düşünmüyorum.

Ünal Aysal zamanında yaşadığımız ego probleminin bir benzerini tekrar yaşıyoruz. O dönemde kaybettiklerimizi çabuk unutuyoruz sadece. Arda Turan meselesi sulh ile çözülebilirdi ama görülüyor ki karşımızda yine bir ego problemi ve yine kaybolması muhtemel yıllar.

Şayet bu gerçekleşirse can çekişme eğilimi gösteren GS ve futbol sevgimi uzun bir süre askıya alacağım. Çünkü aptal insanların yönetmeyi beceremediği krizlerin streslerini çekmekten bıktım.

Evet vizyoner rtaşlar yeni hoca kim olacak? Hııımmm marco rose mu?? Ya daaa Tedesco mu?? Yok yokkk Hannes wolf olsun. Hemen bi de sportif direktör. Offff ne güzel. Sene başı bi de 50 m euro transfer bütçesi ohhh be yeme yanında yat

İşte bu kaos bekleyenler yine yanıldı Arda da gelmeyecek Fatih hoca da devam edecek dünkü açıklamaları hoca kendini kovdurmaya çalışıyor diyenler oldu ya bu arkadaşlar art niyetli ya da site çocuğu yazdık biz sonra kızıyorsunuz ben demiştim deyince ama demiştim yani ;)

Bunlar medya önünde konusulacak seyler degildi. Fatih terim basladi mustafa cengiz fena bitirdi. Cok agir konustu baskan

fatih terimden kurtulmak isteyen gs taraftarı
onun yardımcısı hamza hoca geldi anca taraftarla birlikte şampiyon oldu
sonra hepiniz ağladınız yok o bu gelsin alman hoca transfer he

oldu ki terim istifa etti en çok sevinecek taraftar fenerbahçe taraftarı iken
burada kurtulacağız diyen gs taraftarları var
kurtulun da bi 5 sene şampiyonluk görmeyin

Fatih hoca giderse ortalık karışır burdaki fatih terim düşmanlarına bakmayın onların bir kısmı fenerli bir kısmı sevmiyor hocayı ki olabilir neden sevmiyorsun demem.ancak genel taraftar profilimize baktığımızda fatih terim öyle gitti bitti denilecek birisi değil.olurda giderse başkanin işi çok zorlaşır en ufak başarısızlıkta taraftar ayaklanir şu an susuyorsa taraftar fatih terim var diye.

Biz mi suçluyuz? Yoksa futbolu kafasında bitiren 33 yaşındaki karaktersiz topçuyu isteyen hoca mı? İnsanlara boş boş hakaret etmeden önce bunu sorgula. Burası 115 yıllık bir kulüp, bir kişinin çiftliği değil.
Nankorluge devam edebilirsiniz fatih terimden sonra bol bol hoca degisecegi icin Cengizde en fazla 1 sene dayanir.Unalda oldugu gibi bi senelik 2 senelik adamlar icin Klubun efsanesini degismem ben bu kadar basit Fenerden cok kupan varsa bu adamin aldigi sampiyonluklar sayesindedir

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt