Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Birde pozitif düşünüp polyana cılık yaparsak ""Yaşasın Kaos""

Fatih Terim'in asla ayrılmasını istemem ancak yönetim tarafından istenmezken, taraftar yoluyla bu Arda'nın alınması için baskı oluşturmak saçma bir durum. Bu takımın önceliği de ihtiyacı da Arda Turan değil. Karakter olarka da futbol olarak da şu an bizim seviyemizde bir oyuncu değil. Daha gelmeden takımı karıştıran bu adam geldikten sonra da karıştıracaktır.

Yönetimin açıklamsı sert ama bu sert açıklamaya mecbur kaldı. Fikir ayrılığı varsa yolumuzu ayıralım sözü Cengiz'in idda ettiği gibi yanlış anlaşılmadı bence. Bana kalırsa Cengiz'in açıklaması Ünal Aysal'ınkinden çok daha sertti. O zaman ayrıldıysa Fatih Terim, bu sefer yarın istifasını vermesini gerekir.

arda yüzünden gibi gözükse de geçmişten beri bir huzursuzluk vardı terim/yönetim arasında. forvetsiz başladığımız sezondan, ozan kabak mevzusundan beri. o sene şampiyonluğun gelmesiyle hoca başkan ın götünü kurtardığının farkında. her şey de bu an başlamış olabilir. klasik terim ve altında şu saate kadar ezilen mustafa cengiz. sonra ali koç meseleleri başladı. sırf terim istedi diye açıklama dahi yapıldı bu süreçte. arda konusu da bu fikir ayrılıklarını doruk noktaya ulaştırdı ve sonuç; mevcut durum.

bundan sonra ikisinden biri kesin gider. terim in kalacağını düşünüyorum. başkan a yazık oldu. uzun yıllardır sevdiğim, konuşmasını, oturmasını kalkmasını bilen biri yoktu bu koltukta.

özellikle dursun malından sonra gelmesi kendisini daha çok sevmeme vesile olmuştu.

burda da çakmış terim'e.

Mustafa Cengiz: "Stoper çalışmalarımız var, teknik kadronun istediği en iyi kadroyu oluşturmak. Kadromuz, rakamsal açıdan baktığımızda Türkiye'nin çok üzerinde. 10 puan fark olan liderin herhalde 6-7 katı. İnşallah biz bu kadro kalitemizi de sahaya yansıtıp, şampiyon oluruz.”
Başkan fazlasıyla haklı bu konuda,kadromuz Tr liginin çok üstünde ne ligde ne de CL de hiç bir varlık gösteremedik.
Ortalama bir hoca bile bu kadroyu açık ara şampiyon yapar ama bizim hocamız hala birilerinin hatırı için futbol hariç her işe bulaşmış birini transfer etmek istiyor.

terimin hiç mi sucu yok deniyo ya,faruk süren döneminde yapılan beyanatlara,verilen sözlere kadar herseyi buraya tasırım arkadaşlar.olan size olur yapmayın :) faruk süren agır yalancı

kalkıp ben başkanın yerinde olsam böyle konuşmazdım demesi,benim nazarımda ismin kariyerin ne olursa olsun hadsizliktir.
Mustafa Cengiz bazıları sert konuştu diyor ama gayet sakin ve yumuşak biçimde karşılık vermiştir.Medya üzerinden atışmaları hiç hoş değil ancak Terimin saçma tavırları olayı bu noktaya getirdi.Mustafa cengiz bu olayda haklı durumdadır.

Nankorluge devam edebilirsiniz fayih terimden sonra bol bol hica degisecegi icin Cengizde en fazla 1 sene dayanir.Unalda oldugu gibi bi senelik 2 senelik adamlar icin Klubun efsanesini degismem ben bu kadar basit Fenerden cok kuoan varsa bu adamin aldigi sampiyonluklar sayesindedir
Geçmiş geçmişte kaldı. ŞL şampiyonluğu olan hocalar bile senelerdir kulüp bulamadıkları oldu. Her gittiği takımdan kovuldukları oldu. Misal Mourinho, Ancelotti. Önemli olan şimdi vereceği katkı. Biz hep geçmişte takılıp kaldığımız için geleceği düşünemiyoruz. Fatih hocanın geleceğe dayalı bir planı var mı? Oyunu geliştirmek, Avrupa vs. bir planı var mı?

Başkan fazlasıyla haklı bu konuda,kadromuz Tr liginin çok üstünde ne ligde ne de CL de hiç bir varlık gösteremedik.
Ortalama bir hoca bile bu kadroyu açık ara şampiyon yapar ama bizim hocamız hala birilerinin hatırı için futbol hariç her işe bulaşmış birini transfer etmek istiyor.
yüzde yüz haklısın da kağıt üstünde kurulan kadro saha da aynı performansı sergilemeyebiliyor.

Oyle zaten alper

Hakan duz gibi uyeler var mesela kurtulus falan yaziyor,troll amacli insanlari kizdirmak icin yapiyorlar iste burda yazilanlar gercek degil

Sokaga ciktigin zaman veya tribunlerde neyin ne oldugu belli zaten,ali koc agiziyla yazanlar var normal bi durum degil tabiki

Terim hic bir zaman ne gecmiste ne gelecekte, Galatasaray kulubunden buyuk olmayacak.

Bunu ogreneceksiniz.

Oyle zaten alper

Hakan duz gibi uyeler var mesela kurtulus falan yaziyor,troll amacli insanlari kizdirmak icin yapiyorlar iste burda yazilanlar gercek degil

Sokaga ciktigin zaman veya tribunlerde neyin ne oldugu belli zaten,ali koc agiziyla yazanlar var normal bi durum degil tabiki
Yav sokak çok farklı zaten. Burdaki adamın ne amaçla yazdığını anlamıyorsun. Herif belki de fenerli gelmiş provakatörlük yapıyor. Gerçekten adam gibi eleştirenlere saygım var. Ama bazıları acayip belli ediyor, bazı arkadaşlarımızda bunlara uyuyor.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplantı boyunca adını hiç anmadı hocanın. Sayın Teknik Direktör dedi.

yav baskanla teknik direktörün arası bozulur da,iyi de olur,laf dalası da olur.her zaman iyi geçinemezler,konunun üzerinde cok durmayın.arda mevzusu kapandıgına göre ,onlar kendi aralarında konusup barısırlar.biz stoperi bekleyip şampiyonluga odaklanalım

Apo filan aracı olup ortalığı yumusatmali kavganın zamanı değil.sikecilere laf vermeyin artık

Geçmiş geçmişte kaldı. ŞL şampiyonluğu olan hocalar bile senelerdir kulüp bulamadıkları oldu. Her gittiği takımdan kovuldukları oldu. Misal Mourinho, Ancelotti. Önemli olan şimdi vereceği katkı. Biz hep geçmişte takılıp kaldığımız için geleceği düşünemiyoruz. Fatih hocanın geleceğe dayalı bir planı var mı? Oyunu geliştirmek, Avrupa vs. bir planı var mı?
2 senedir sampiyonuz ve 2. Yari kurulan kadro umit verici Avrupa filan hikaye Avruda basarili olacak takim yok bu ulkede beni Avrupa ilgilendirmiyo

Fatih Hoca istifa eder net.

Geri
Üst Alt