Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Tutturmuşsunuz Fatih Terim ve egosu diye..

Fatih Terim'i efsane bir hoca yapan egosu dur, bunu unutmayalım. Yoksa oynattığı bir taktik felan yok. Böyle insanlar Türkiye'de başarılı oluyor. Nokta.

Fatih Terim gitsin, eyvallah. Ama yerine kim gelirse gelsin en az beş sene şampiyonluğu ve hatta şampiyonlar ligini unuttun. Bunu mali zararını da hesaba katmaya unutmayın.

Bu arada Fatih Terim istifa etmez. Ya kovulur ya da taraftar baskısıyla yönetime protesto yaptırır.

Kimse istifa falan etmez, böyle gerginlikler olması bizi daha fazla kenetler. Konya maçını alır devam ederiz. Konuyu zaten uzattıkça uzatacaklar biz yapmayalım bari. İyi forumlar.

geçmiş olsun aysal zamanının aynısına döndü ortam

ortada bir şey yokken liseli ergenler gibi kameraların önünde birbirlerine laf sokup duruyorlar

arda gelmeden gs için sezonu bitirdi

Başkanı doldurmuşlar aga net :D Ne diyelim, Allah utandırmasın.
Reyz baskani dolduran da hoca. Adam yeteri kdr sustu. Biz burada pasif baskan diyorduk. Sabır da bir yere kadarmis demek. Adam ben floryadaydim keske medyaya baskan boyle yapmamaliydi demek yerine gelip bana nasil yapmami soyleseydi gibi seyler soyluyor dikkat edersen. Dedigim gibi her sey bir yere kdr.

Arda gundemimizde yok dedigi an mevzu kapatilmaliydi, ne yazik ki uAya bile aciklama yaptiracak duruma geldi. Sovdukleri adami sahiplendiler. Sonra yine veto yedi. Sanirim son toplanti uAnin aciklamasindan sonra yapilmis. Bu defa da cikip mac sonu konustu hoca.

Yazik. Koca kulup 3 yildir futbol oynamayan arda alinmiyor diye bu hallere geldi. Kucuk bi kar tanesi, buyuyup cığ oluyor

bi de fatih teirm kaçacak mevzusu nedir ya?ulan anası mimli,babası yüzelli umumhane cocukları sizden mi korkup kaçacak?hakem sayesinde 9-10 puan alıp yine de sivasın 6 puan gerisine düşen şikeci köpekler sizin neyinizden korkup kaçacak?15 maça yakın ceza aldı gecen sezon,hükümet takımı basaksehirin kıcını yaldınız tüm sezon,siyasete ve fenerasyonuna ragmen adam 11 puan geriden gelip şampiyon yaptı.

kaçacakmış?ulan aklllı bi söylemde bulunun,akıllı bi slogan yaratın beynine osurduklarım.bu gerizekalılıkla nasıl yasıyosunuz nefesi haram zıkkım olanlar

Yarina kalmadan istifa yada tek tarafli fesih gelirse tadindan yenmez. Galatasaray’i dusunmeyen bir teknik kadronun gorevde kalmasi zarardan baska birsey getirmez. Helal olsun Baskan.

Ünal Aysal dönemine benzetenler var ama bu dönem farklı.çünkü o dönemde fatih terim bu kadar güçlü değildi arkasında güçlü bir destek olsada şu dönemki kadar değildi ve ünal aysal yaptığı yaptığı transferler konuşma tarzı vs ile o da çok güçlüydü.fakat aynı güç mustafa cengiz de yok terim giderse cengiz o koltukta zor oturur şimdiden twitter'da yönetim istifaya çağrılıyor burdaki üç beş kişiye bakmayın fatih terim düşmanlığı yapan

Galatasaray'ın en büyük düşmanı Galatasaraylılardır.

Ulttaslan'dan ortami yumusatan bi aciklama bekliyorum .

Geri
Üst Alt