- 2 Temmuz 2011
- 132.540
- 55.518
- 5.338
ya sevgili teknikdirektörümüz diyecek, ya sevgili fatih hoca,ya saygıdeger hocamız diyecek.iyi bi ifade bulmusToplantı boyunca adını hiç anmadı hocanın. Sayın Teknik Direktör dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya sevgili teknikdirektörümüz diyecek, ya sevgili fatih hoca,ya saygıdeger hocamız diyecek.iyi bi ifade bulmusToplantı boyunca adını hiç anmadı hocanın. Sayın Teknik Direktör dedi.
Bu iftiranı kanıtlamakla mükellefsin.burda sevinenerde febeli zaten renktaş
Tamam ama yinede yanlış. Tüm basın aralarında sorunlar var diyorken bu şekilde değilde Sn. Hocamız ya da Sn. Fatih Terim hocamız demesi lazım.ya sevgili teknikdirektörümüz diyecek, ya sevgili fatih hoca,ya saygıdeger hocamız diyecek.iyi bi ifade bulmus
Terim hic bir zaman ne gecmiste ne gelecekte, Galatasaray kulubunden buyuk olmayacak.
Bunu ogreneceksiniz.
2-0 önde götürdügün 10 kisilik ankaragücü macinda bile puan kaybettin, sonra tff ayagi diyorsun. teknik ekip SIVAMISTIR.
Reyz baskani dolduran da hoca. Adam yeteri kdr sustu. Biz burada pasif baskan diyorduk. Sabır da bir yere kadarmis demek. Adam ben floryadaydim keske medyaya baskan boyle yapmamaliydi demek yerine gelip bana nasil yapmami soyleseydi gibi seyler soyluyor dikkat edersen. Dedigim gibi her sey bir yere kdr.Başkanı doldurmuşlar aga netNe diyelim, Allah utandırmasın.
o mala ne laf anlatıyorsun üstad baktın o okumadan geçSen ilk olarak destekledigin takimin efsanesine saygili olmayi ögren de gerisine sonra bakariz
o mala ne laf anlatıyorsun üstad baktın o okumadan geç
ne bok olduğu belli değil
Sen ilk olarak destekledigin takimin efsanesine saygili olmayi ögren de gerisine sonra bakariz