Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

2 senedir sampiyonuz ve 2. Yari kurulan kadro umit verici Avrupa filan hikaye Avruda basarili olacak takim yok bu ulkede beni Avrupa ilgilendirmiyo

Amacımız İngilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek.

Sampiyon oldukta noldu bir anlatsana? Paralar uctu gitti, Diagne fiyaskosu 13m euro gomuldu, 11m euro toplam 33 yasindaki Babeli yatirildi, bunlari hep Terim istedi. Emre Mor, Jimmy, Emre Tasdemir, aldirdigi butun bonservisli oyuncular fiyasko cikti, Luyindama haric.

Nerde bunun 2011 de kurdugu scout ekibi? ''seviliyle gec kalmiz yeaa'' tweet atarak oyuncular bulunmuyor. Nerde bu Emre utkucanin scout transferleri? 2011 de Terimin torpiliyle geldiler, ve 8 senede buldugu oyuncu sayisi en fazla 2-3, fiyasko.

Yabanci hocayi gelince. Dogru hocayi bulacaksin, sikeciler gibi hollandali aykut kocamani degil. ben gelmeden bu adam olmaz demistim cunku oyun sistemi tutmaz burada. Nasil zamaninda, Derwall ve Daum bu lige supurduyse sende oyle yabanci hoca bulacaksin.
şamp olduk mu olduk. her takım boş tranfer yapıyor paralar uçuyor bu durum avrupada bile olabiliyor,bu işin içinde bu var. Alman hoca konusunda haklısın, alman hocaların sistemi bu ligde tuttu, daum,feldkamp vb

Arda konusunda baskan sonuna kadar hakli, hoca niye bu kadar zorlamak istiyor anlasilir gibi degil. Konu kapandi derken yine acti.

Hocanin söyledigi gibi basina bilerek haberler sizdiriliyorsa (baskan bence bunu yapmaz, yönetimden baskasi yapmis olabilir) bu yönetime yakismaz. Bunu yapan kisi de görevinde durmamali.

Basin toplantilarda böyle kavga edilmesi zaten sacma. Baskan 70, hoca 66 yasinda cocukca davranmaya gerek yok. Ayrica hocanin anlasamadigi ilk yönetim degil bu, biraz da kendisini de sorgulamali hep diger taraf suclu olacak degil.

Bu aciklamalar sonrasi iyi anlasmalari zor gibi.

Başkan çıkarıp masaya vurmuş yine! Kulübün elemanları haddini bilecek. Karışmadığı rezillik kalmayan bir şahıs için kriz yaratmak saygısızlık ve kendini bilmezliktir.Başkanın sözünün üstüne söz olmaz.

Reyz baskani dolduran da hoca. Adam yeteri kdr sustu. Biz burada pasif baskan diyorduk. Sabır da bir yere kadarmis demek. Adam ben floryadaydim keske medyaya baskan boyle yapmamaliydi demek yerine gelip bana nasil yapmami soyleseydi gibi seyler soyluyor dikkat edersen. Dedigim gibi her sey bir yere kdr.

Arda gundemimizde yok dedigi an mevzu kapatilmaliydi, ne yazik ki uAya bile aciklama yaptiracak duruma geldi. Sovdukleri adami sahiplendiler. Sonra yine veto yedi. Sanirim son toplanti uAnin aciklamasindan sonra yapilmis. Bu defa da cikip mac sonu konustu hoca.

Yazik. Koca kulup 3 yildir futbol oynamayan arda alinmiyor diye bu hallere geldi. Kucuk bi kar tanesi, buyuyup cığ oluyor
abi baskan da toplantı yapacagına gidip fatih hocanın yüzüne söyleseymiş derdini,fatih hoca öyle davrandı diye baskan da cocukca hareket ediyo.saçmalık.bu mevzudan bişey cıkmaz

abiler birbirinize hakaret etmeyin lütfen
x,y savundu diye de fbli ilan etmeyin
herkesin görüşü bir olmak zorunda değil yani birisi bir tarafa laf atınca öteki de aynı karşılık veriyor gereksiz polemik
Biz burada adam gibi tartışıyoruz terimciler geliyor siz Galatasaraylı değilsiniz siz nankörsünüz yol yabdı hüloğğ diyorlar.

abiler birbirinize hakaret etmeyin lütfen
x,y savundu diye de fbli ilan etmeyin
herkesin görüşü bir olmak zorunda değil yani birisi bir tarafa laf atınca öteki de aynı karşılık veriyor gereksiz polemik
ya hocam millet kulüpte koca kafa yüzünden kulüpte kargaşa huzursuzluk var diye sevinen adama tepki vermeyecez mi

Ne lan bu Terim düşmanlığı. Burada Terime düşman olanların çoğu Terim sayesinde gsli olmadıysa bende bişey bilmiyorum. Ne oluyor olum size? 3-5 premier lig maçı 2-3 futbol kitabı okumayla futbol alimi mi oluyorsunuz? S... çek başkan, kov başkan, eleman, dangalak falan siz kime diyorsunuz lan? Daha sıçtığı bok denize gitmeyen tiplerin kulübün efsanesine ettiği laflara bak. Gidin lan kendi forumunuza adamı hasta etmeyin. Sevmiyorsanız adam gibi üslupta yazın hakaret etmeyin

Arkadaşlar sakin olalım. Forumu kapatın. Sakinleşin. Bugün cuma. Akın sokaklara. Eğlenin, yiyin, için. . .

2 senedir takimin basinda, 2 seneyi toplasan iyi oynadigimiz mac sayisi 5 falandir.

fiyasko

keske gercekten bi kaos olsaydı,keşke gercekten baskanla fatih hoca arasında bi SORUN olsaydı,cocukca atısmalar değil.burdan bize ne ekmek cıkar,ne şampiyonluk.

kaos ve ayrılıklar böyle sacma nedenlerden cıkmaz.

ama fenerli ibişler hastag vs açıp,fatih hocada konsatrasyon diye twit atarsa ortalık senlenir

Son düzenleme:
kimseye saygili olmak zorunda degilim, terime sevmiyorum ve saygilida degilim.
Saygılı olacaksın. Olmazsan bu platformda ve her yerde öyle cevaplar alırsın. Nasıl ki insanlar senin Fatih Terim düşmanlığına saygı duyup ona göre yorum yazıyorsa sende bu kulübün yaşayan efsanesine saygılı yorum yapacaksın.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav gitsin bakim Sivas deplasmanına görürüm total futbolu adamdan kan alırlar kan Gördük mancini yi.

Mancini’yi gördük diyorsunuz da Mancini döneminde ligte ikinci olduk, 7 yıl sonra lig kupasını aldık. Real ve juventuslu gruptan çıktık

Ulan şu zamanda uğraştığımız işlere bak.Neden olanlar utansın.

Ortada 2'ye bölünecek bişey yok ki, ilk başta adam çıktı dedi ki Arda gündemimizde yok geleceğe yönelik yatırım yapacağız. Herif gayet güzel bir üslupla bu açıklamayı yaptı. Sonra sinyor çıktı durduk yere galatasarayda oynamış futbolcuya böyle denmez hebelemebele diye adama laf attı. Sonra adam çıktı yine alabileceği kadar alttan alarak Terim galatasarayın efsanesidir hocayla beni karşı karşıya getirmeyin vs. diye bir ton yağladı adamı. Şimdi sinyor yine durduk yere yönetimle fikir ayrılığımız var diye açıklama yapıp adamı tribünlere hedef gösteriyor. Kardeşim kimse yanlış anlamasın da amip değiliz sanırım hiçbirimiz, hala gelip buraya nankörleeer zartzurt falan diye biatçılık sıçan var. 2 gram düşünme yetisi olan herkes bu adamın bu duruma zorlandığını görür zaten, sen zorla alttan almaya çalışan adamı bu adam da galatasaray başkanı zorlaya zorlaya bu raddeye getirdin. Ben galatasarayı tutuyorum Terimin tasmalı köpeği değilim giderse gider. Gitsin bakalım nereye gidecek, bizden başka kulüpte ne başarısı var bu arada merak ettim? Sanki biz mecburuz da adam bıraksa World Class takımlardan seçim yapacak. Terim'e sağlanan rahat ortamı başkasına versinler 1-2 sene o zaman bakalım.

Geri
Üst Alt