Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

ya hocam millet kulüpte koca kafa yüzünden kulüpte kargaşa huzursuzluk var diye sevinen adama tepki vermeyecez mi
kargaşa varsa bunda her iki tarafından payı olduğu belli sen şunu destekliyorsun fblisin sen bunu destekliyorsun şöylesin demek bence doğru değil her iki taraf da Galatasaray'a hizmet ediyor sonuçta

Ne lan bu Terim düşmanlığı. Burada Terime düşman olanların çoğu Terim sayesinde gsli olmadıysa bende bişey bilmiyorum. Ne oluyor olum size? 3-5 premier lig maçı 2-3 futbol kitabı okumayla futbol alimi mi oluyorsunuz? S... çek başkan, kov başkan, eleman, dangalak falan siz kime diyorsunuz lan? Daha sıçtığı bok denize gitmeyen tiplerin kulübün efsanesine ettiği laflara bak. Gidin lan kendi forumunuza adamı hasta etmeyin. Sevmiyorsanız adam gibi üslupta yazın hakaret etmeyin
ya bunlara küfrü ve hakaretin alasını basacagım da,neyse.bi s.olup gidemediler şurdan

Getirin ordan bir alman hoca şunlara. Italyanda olur vizyonlu gözüksün tamam işte maksat kendi egolarını tatmin etsinler.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçinden insanları, onların sözlerini, yaptıklarını ve felsefesini çıkarırsan Galatasaray sadece bir kelime olarak kalır. Terim de siz isteseniz de istemeseniz de Galatasaray'ın dnasına işlemiştir. Bugün avrupa fatihi, mayıslar bizimdir, winner takım, son saniyeye kadar pes etmeme, konsantrasyon gibi sloganların üzerimize oturmasının en önemli sebebi hocanın yaptıklarıdır. Bu tarz isimler iz bırakır gider ve bunları silemezsin. Bu mirasın yanında 20 tane de kupa bıraktı hoca bugün itibariyle gittiğini varsayarsak. Bu isimler saygı kazanırlar normalde ve kredileri vardır. Ama hocaya sayıp söven tayfayı görünce başkanın Ali Sami Yen, 10 numaran Metin Oktay olsa onlara da sövebilecek kalibrede taraftarımız olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorum.

Bunları sallamayın taraftar falan olamazlar. Sadece tüketiciler. Galatasaray bir ürün onlar için. Aslında her sene en başarılı, en planlı, en süper scouting yapan takımı tutsalar sürekli mutlu olma opsiyonları var. Bu sene Liverpool seneye City gibi.

Biz burada adam gibi tartışıyoruz terimciler geliyor siz Galatasaraylı değilsiniz siz nankörsünüz yol yabdı hüloğğ diyorlar.
Ahbab bak bu mesaj da gerginliğe sebebiyet veriyor mesela şimdi çeşitli imalarda bulunmayalım, hatayı hatayla örtmeye gerek olmadığını düşünüyorum

Hocanın hiç birşeye saygısı yoksa klüp başkanlığı makamının ağırlığına saygı duyup içine atıp devam edecekti.

Fatih Terim’le calismak zor olabilir Ama eger yönetim görevdeyse Bunun sebebi Fatih Hoca’nin kazandigi 2 sampiyonluktur

Daha önce unal aysal dönemi 2 sampiyonluk kazandi Hoca,kovulduktan sonra gelen 2 italyan basarisiz oldu ve unal aysal kacmak zorunda kaldi

Dedigim gibi Fatih Terim zor olabilir Ama mustafa cengiz faruk süren ve unal aysal gibi adamlarin sampiyonluklar kupalar Kazanmalarinin sebebi Fatih Terim’dir,buna göre hareket etmeleri gerekir aksi takdirde unal aysal gibi kacmak zorunda kalirlar

Benim icin önemli olan bu ....

"20 milyon Euro'luk açığımız var şu an. Bunu kapatmaya çalışıyoruz."

Bu nasil olustu ? Nasil kapatacaksin baskan bu açığı? Az rakam degil bu bizim icin

Olaylara sağlıklı bakamıyor çoğu kişi.Bu kavgada ne Fatih terim haklı ne Cengiz.Ama hocanın gitmesi sadece fenerlileri sevindirir.Mustafa cengizin Rodop gibiler ile iş tutması ne kadar doğru ? Rodop çıkıp ben Terimden bile daha bilgiliyim transferde diyor.

Biz burada adam gibi tartışıyoruz terimciler geliyor siz Galatasaraylı değilsiniz siz nankörsünüz yol yabdı hüloğğ diyorlar.
yav azıcıkk aklınla siyasi benzeşmeler yapıyorsun ya bitiyorum yasin.
ulan aynı mantıkla her kötülüğün anasını cehape ve atena gökhan olarak gören zihniyetden bi farkın yok seninde..
hem bu mevzular senı ne ilgilendiriyorki sen sivassporu desteklemiyor muydun biz şampiyon olmayalım onlar şampiyon olsun daha çok mutlu olurum demiyor muydun? eee daha ne ne güzel başkan hoca birbirine girdi tam istediğin olay

Fatih Terim: “Bundan sonra yapılacak iki şeyden birisi idari karara saygı duymaktı, diğeri başka bir şeydi. Galatasaraylılara söz verdim diğerini bir daha yapmayacağım.." (Ocak 2019)

mustafa cengiz kendi gidebilir,hoca Galatasaraya ait.

Fatih TERİM bu yönetimi yer. Eğer hocayı bir gram tanıyorsam, Mustafa CENGİZ ve ekibini yemek için çalışmalara başlamıştır. Zaten Yusuf GÜNAY'ın Fatih TERİM'den hazzetmediğini herkes biliyor.

Hala şoktayim bu konu buraya nasil geldi beyler? Iyice batirdilar..

transfer dönemi bitince,normale döner hersey sampiyonluk telasında.hoca bi twit atar bugun yine

Fatih Terim’le calismak zor olabilir Ama eger yönetim görevdeyse Bunun sebebi Fatih Hoca’nin kazandigi 2 sampiyonluktur

Daha önce unal aysal dönemi 2 sampiyonluk kazandi Hoca,kovulduktan sonra gelen 2 italyan basarisiz oldu ve unal aysal kacmak zorunda kaldi

Dedigim gibi Fatih Terim zor olabilir Ama mustafa cengiz faruk süren ve unal aysal gibi adamlarin sampiyonluklar kupalar Kazanmalarinin sebebi Fatih Terim’dir,buna göre hareket etmeleri gerekir aksi takdirde unal aysal gibi kacmak zorunda kalirlar
Ee nolacak yani Fatih Terim olmasa Galatasaray'ın yönetimi mi olmayacak? Bu kadar mı aciz takım o olmadan ne demek istiyorsunuz o bir gün yine olmayacak zaten size göre biz biteceğiz herhalde ne anlatmak istiyorsunuz? Terim olur veya olmaz Galatasaray da yönetimi de var olacak başarılı olur başarısız olur o ayrı konu. Terim değil x isim de olsa Dursun Özbek yönetiminden sonra gelen herhangi bir yönetimi zaten kolay kolay düşüremezdi her şeyin dibini gördüğümüz için o yüzden başarıdan bağımsız yine kalırlardı konu ile çok alakasız yani. Yönetim Terim'e bir şey borçlu değil zira yönetim zaten bir şeye sahip değil şu an liseliler istemiyor, taraftarın yarısı sen gibi düşünüyor geri kalan da önemli değil zaten.

Geri
Üst Alt