Mustafa Cengiz Derbi Öncesi Stad Girişinde Bekletildi!

Ya başkanı orda bekletmek size utançtan başka ne verecek. Adamin rahatsızlığı var zaten. Ulan insan misiniz diye sorcam da neyse. Ne kadar akillsiniz ya aynısını sanki biz size yapamayız. Büyük birşey mi yaptiginizi sanıyorsunuz. Yada ders mi veriyosunuz. Bukadar basit mi peki ego tatmini yada ders vermek. Günlerdir rezil rüsva ortalıkta dolasiyosunuz. Aynısını insanlar size yapmadiysa bugüne kadar bu o insanların sizin gibi sahtekar sizin gibi terbiyesiz ve sizin seviyenizde olmadığı içindir. Yoksa istersek stadımızın kapısında size maç izlettiririz. 5 yaşında cocuklarin hareketleri bunlar. Okadar ego tatmini lazımdı. Hakemini seyircisini küfürünü kafirini ayarladiğiniz sahanizda, o beş kuruş etmez sahanizda yenseydiniz ya bizi. Kudura kudura sizlerde Aziz gibi tarihin tozlu ve kirli sayfalarina kendi taraftariniz tarafından gonderilceksiniz. Paranizda sizi orda tutamayacak. İşte o size en büyük utanç olcak. Eski hayatınıza asla dönemeyeceksiniz. Fenerin rezil yönetimi ve başkanı diye anilarak hayatınız devam edecek. Zaten bundan büyük ceza yok size. Bu hareket insanlığa sığmaz. Bu insanın rahatsızlığı var hepsini geçtim 30 milyon insanı temsil ediyor Mustafa başkan. E Allah sizi niye vuruyor hala anlamadiniz mi....

Son düzenleme:
Rambo denilen meczubun cirit attığı yerde böyle bir şey yaşandıysa artık sözün bittiği yerdir.

Bir de buna denk geldim. Tam bir rezillik.

Bir tarafinizdan cikacak bunlar. Derbi maglubiyeti bu olacak seylerin yaninda hicbir sey kalacak, terbiyesiz herifler.

yav dedigim gibi bunlarin analarini sey etseler bu kadar hirs yapmazlar ama konu gs olunca gözleri dönüyor

dün aldigimiz galibiyet her gecen gün daha da degerli bir hale geliyor

umarim teknik heyet isi batirmayip takimi sampiyon yapar

bu sereften yoksun insanlari anca bu sekilde alt edersin

gece gece midem bulandi yine

ama allah büyük her defasinda rezil oluyorlar

adalet hic sasmiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Daha neler gerecez bakalım sezon sonuna kadar merakla bekliyorum.Ama bu haraketler bizi ve hocayı hırslandırır.Mayıslar bizimdir.

Mutekabiliyet esaslarinca sn. Koc'a ayni sekilde davranilmali diyecegimde sonra bir gulme geliyor. Abdur ali koc stada girmeden kirmizi hali serer, hatta sari lacivert bile serebilir. Gs yönetimi hazir olda bekler.

Bunlara küfür edince de ceza alıyoruz. Ridvana küfür ettim ceza aldim koc a etsem ban atarlar
Forum kurallarında X'e küfür serbest diye bir madde yok şartsız şurtsuz "küfür yasak" ibaresi mevcut. Burası antu değil. Galatasaray kültürüne layık bir şekilde düşüncelerimizi paylaşabildiğimiz bir ortak alan. İlla küfür edicem diyorsanız da başka mecralar bunun için müsait.

Bisey yazacam da neyse. Cezam yeni bitti.

Şike yaptıkları sezondan daha pis, şerefsizce bir sezon. Bunlar bir de görünen taraf, Nihat’la falan neler konuşuyorlar siz tahmin edin. Acun, Rıdvan aracılığıyla başkalarıyla başka şeyler de konuşuyorlardır mutlaka. Bu seneki şampiyonluk en değerli şampiyonluğumuz olacak. Zaten her şampiyonluk bir öncekinden daha değerli oluyor bunlatın yaptıklarından dolayı.

Artık basit maçlarda kesinlikle puan kaybetmemeliyiz. Vura vura geçmeliyiz. Bunlara her maçta 2-3 penaltı verilir artık.

Geri
Üst Alt