- 10 Mart 2013
- 120.749
- 152.676
- 4.938
Onuda bozdu yahu,daha geçen itlik etmeyin demedi mi bunlara,ben mi yanlış hatırladım ?
Cengiz mi dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onuda bozdu yahu,daha geçen itlik etmeyin demedi mi bunlara,ben mi yanlış hatırladım ?
O dönem öyle konuşması gayet normal. Aysal da Terim de kendi hatalarıyla kulübü devamında gelen kaosa sürüklediler..
Nerede gözden düsmüs oyuncu varsa iyi kötü veya bedava onlari gidip aldik iste. Hoca Oynekuruyu son ana kadar bekledigini bile bilmyorsundur mesela ve bu yönetim Falcao görüsmelerinde Onyekuru konusunda Monacoya yardimci olup o beklentiyi bosa cikardiginida bilmyiorsundur herhalde. Banega cok istediki cok dogru istek oldugunu bugün görüyouz belahndayi görünce.
Stoper istedi...ne oldu ? yok yok...yeterki hocaya karsi art niyetli ve ön yargili nefret duygularini salaya bil buralarda. Kimse bir sey demiyor zaten bu günlerde.
Hocanla atisan serefsizlere laf sokma, hocaya laf sok...
Bu taraftar senin biryerinden tavana asar la cengiz bence ayik ol
Yoo hicte özlemiyoruz sagolsun terim o rezil korkak futbolu iliklerimize kadar yasatiyor zaten ama sen ve senin gibiler bunu soyleyecek yurekte değilsiniz çünkü kulturunuz biat kulturuFatih Terim giderse manchester city gibi top oynarız artık şampiyonlar liginede 5 sene ambargo koyarmıyız.Bütün sorun Terim zaten.Prandelli mancini tudoru özlüyoruz hepimiz o rezil korkak futbolu özlüyoruz.
SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O kadar açık it demedi tabi olur mu öyle şey onu kastediyorsanCengiz mi dedi
Onyekuru'yu neyle alacakti yonetim? sise kapaklariyla mi? Yonetim savunacak degilim de Onyekuru'yu Catne'yi satmadan almamiz mumkun degildi. Stoper istedi. Harikasiniz gercektek. FT'yi savunurken akil ve mantiginiz dumur oluyor. Marcao ile Luyindama stoper degil mi? Banega'ya bonservis lazim, Onyeluru'ya bonservis lazim. Ama para yok ffp'den. Burda yonetimin sucu var olmasina da, asil takimi kuran FT'nin hic mi kabahati yok?
Fatih terimin sucu var ama transferlerde yok pek. Yönetiminde yok okadar onyekuru konusunda haric. Onyekuruyu kiralik olarak alacaktik tekrardan ki kimse o parayi vermeye anasmadi ona monaco haric ki o konuda biz yardimci olduk iste. Bu transferlerin hemen hemne hepsi iyi ve kalteli olsada avrupanin bidon denilen adamlarini biraktilar veya gözden düsmüs kisileri. Falcao saymiyorum ki o bile planda yoktu üstelik.
Fatih terim elestirlecekse su anki durumdan dolayi elestirmek gerekir cünkü türkiye lgine göre cok üst seviye kadro var elinde öyle veya böyle ve takim rezalet ötesi oynuyor. Bu en basta Teknik heyetin sorunu sonrada mücadele macina göre secen Futbolcularda. Hadi kötü taktik bilmem hoca yanlis kadro cikarti....Hic bir oyuncunun ama bu denli mücadele etmeme hakki yoktur asla.
Sende elestirince cok mantik cevresinde yürüyorsun masallah.