Mustafa Cengiz: "Düşmanı yenemeyenler birbirini yer, herkesin vazifesini yapmasını bekliyorum"

Hocanla atisan serefsizlere laf sokma, hocaya laf sok...
Bu taraftar senin biryerinden tavana asar la cengiz bence ayik ol

Nerede gözden düsmüs oyuncu varsa iyi kötü veya bedava onlari gidip aldik iste. Hoca Oynekuruyu son ana kadar bekledigini bile bilmyorsundur mesela ve bu yönetim Falcao görüsmelerinde Onyekuru konusunda Monacoya yardimci olup o beklentiyi bosa cikardiginida bilmyiorsundur herhalde. Banega cok istediki cok dogru istek oldugunu bugün görüyouz belahndayi görünce.

Stoper istedi...ne oldu ? yok yok...yeterki hocaya karsi art niyetli ve ön yargili nefret duygularini salaya bil buralarda. Kimse bir sey demiyor zaten bu günlerde.

Onyekuru'yu neyle alacakti yonetim? sise kapaklariyla mi? Yonetim savunacak degilim de Onyekuru'yu Catne'yi satmadan almamiz mumkun degildi. Stoper istedi:). Harikasiniz gercektek. FT'yi savunurken akil ve mantiginiz dumur oluyor. Marcao ile Luyindama stoper degil mi? Banega'ya bonservis lazim, Onyeluru'ya bonservis lazim. Ama para yok ffp'den. Burda yonetimin sucu var olmasina da, asil takimi kuran FT'nin hic mi kabahati yok?

Hocanla atisan serefsizlere laf sokma, hocaya laf sok...
Bu taraftar senin biryerinden tavana asar la cengiz bence ayik ol

"tarihin en pahalı takımlarından birini oynatama, takım kaleye gidemez hale gelsin sen gel başkanına laf sok"

bu nasıl olur

Fatih Terim' i illaki hakli cikaracaksak transferler niye kampa yetismedi diyebiliriz.
Yahu istedigi her oyuncu neredeyse alindi. Madem FFP var o zaman Belhanda'nin satilmasina neden izin vermedi? 9 milyon ile cok rahat 2 tane bek bulurduk. Bana gore istifanin yolunu yapiyor. Twitterda boyle duyumlarda yok degil

Fatih Terim giderse manchester city gibi top oynarız artık şampiyonlar liginede 5 sene ambargo koyarmıyız.Bütün sorun Terim zaten.Prandelli mancini tudoru özlüyoruz hepimiz o rezil korkak futbolu özlüyoruz.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yoo hicte özlemiyoruz sagolsun terim o rezil korkak futbolu iliklerimize kadar yasatiyor zaten ama sen ve senin gibiler bunu soyleyecek yurekte değilsiniz çünkü kulturunuz biat kulturu

Onyekuru'yu neyle alacakti yonetim? sise kapaklariyla mi? Yonetim savunacak degilim de Onyekuru'yu Catne'yi satmadan almamiz mumkun degildi. Stoper istedi:). Harikasiniz gercektek. FT'yi savunurken akil ve mantiginiz dumur oluyor. Marcao ile Luyindama stoper degil mi? Banega'ya bonservis lazim, Onyeluru'ya bonservis lazim. Ama para yok ffp'den. Burda yonetimin sucu var olmasina da, asil takimi kuran FT'nin hic mi kabahati yok?

Fatih terimin sucu var ama transferlerde yok pek. Yönetiminde yok okadar, onyekuru konusunda haric. Onyekuruyu kiralik olarak alacaktik tekrardan ki kimse o parayi vermeye yanasmadi ona monaco haricinde ki o konuda biz yardimci olduk iste. Bu transferlerin hemen hemen hepsi iyi ve kalteli olsada avrupanin bidon denilen adamlarini biraktilar bize veya gözden düsmüs kisileri. Falcao saymiyorum ki o bile planda yoktu üstelik.
Fatih terim elestirlecekse su anki durumdan dolayi elestirmek gerekir cünkü türkiye lgine göre cok üst seviye kadro var elinde öyle veya böyle ve takim rezalet ötesi oynuyor. Bu en basta Teknik heyetin sorunu sonrada mücadeleyi macina göre secen Futbolcularda. Hadi kötü taktik, bilmem hoca yanlis kadro cikarti....Hic bir oyuncunun ama bu denli mücadele etmeme hakki yoktur ve olmamali.

Sende elestirince cok mantik cevresinde yürüyorsun masallah.

Son düzenleme:
Birazcık utanması olan insan, cevabını oynattığı futbol ile verir.

Futbol namına hiçbirşey veremiyor, maç sonrası ilk başta oyunculara sonra da yönetime taş atıp kendini sıyırma peşinde.

Yemezler hoca. Başkan çok güzel söylemiş.

İŞİNE BAK, CEVABINI SAHADA VER HOCA.!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basın önünde olması hoş olmuyor bunların.

İki taraf da kendine göre haklı, ama şeklen haksız. Bir başkası Cengiz’i bir başkası Terim’i daha haklı bulabilir.

Ama mevzu bu olmamalıydı. İçeride masada yumruklansa dışarıda sükunet ve bütünlük şart.

Terim’in işler kötü gittiğinde sinirlenip kontrolü kaybettiği olmuştur. Ama geçen hafta ki o poz olmasa muhtemelen susardı. Hoş bence yine de susmalıydı.

Fatih terimin sucu var ama transferlerde yok pek. Yönetiminde yok okadar onyekuru konusunda haric. Onyekuruyu kiralik olarak alacaktik tekrardan ki kimse o parayi vermeye anasmadi ona monaco haric ki o konuda biz yardimci olduk iste. Bu transferlerin hemen hemne hepsi iyi ve kalteli olsada avrupanin bidon denilen adamlarini biraktilar veya gözden düsmüs kisileri. Falcao saymiyorum ki o bile planda yoktu üstelik.
Fatih terim elestirlecekse su anki durumdan dolayi elestirmek gerekir cünkü türkiye lgine göre cok üst seviye kadro var elinde öyle veya böyle ve takim rezalet ötesi oynuyor. Bu en basta Teknik heyetin sorunu sonrada mücadele macina göre secen Futbolcularda. Hadi kötü taktik bilmem hoca yanlis kadro cikarti....Hic bir oyuncunun ama bu denli mücadele etmeme hakki yoktur asla.

Sende elestirince cok mantik cevresinde yürüyorsun masallah.

Ingiliz takimi Onye'yi satmak varken neden kiraya versin? Biz alacaktik ama monaco'ya kolayli gostwrdik argumani gercekci gelmiyor. M

Avrupa'nin bidon dedigi adamlari oynatamayacaksa neden aldirir o halde? Neden garanti olsun diye bu kadar yuksek maasli adam istihdam eder? Belhanda'yi sattirmaz, Selcuk'a sozlesme yeniletir. Bu mudur yani FT'nin vizyonu?

Ayni sekilde yanindaki akla zarar teknik ekibi kendi istihdam etmistir. Bilmiyor mu bu adamlarin bir halta yaramadigini?

Başkanın bu tarz açıklamasını bekliyordum en sonunda patlamış demek. Galatasaray'dan büyük yok bunu herkesin hatırlaması lazım. Hoca herkesi arkasına aldı, arkasında da olundu ama gene o egosuna yenik düştü. Aysal zamanıda değil millet Cengiz'in sövülmedik sülalesini bırakmadı forvet alamadı diye, öyle arkasında kimsede yok ama helal olsun.

maxresdefault.jpg

Hep böyle olmadı mı? Tam Bayern olcaz diyoruz hop biri saçmalıyor ve kaos.
Burda başkana hak veriyorum Terim işini yapsın, 5 maç 1 golü düzeltsin önce.
Terim bu takım ile sezonu 10. Bitirmek istemez, 1-2 maç sonra kaçar bu bahaneyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt