Mustafa Cengiz: "Düşmanı yenemeyenler birbirini yer, herkesin vazifesini yapmasını bekliyorum"

Bu açıklamaya kadar ayrılık olacağını sanmıyordum kamk.

Bu açıklama işin rengini değiştirdi, Hoca kuvvetle muhtemel karşılık verecektir.

Giderse bunlar hamzayı getirir bu arada. gönlümden geçen kimse yok

Sence?
Giderse eğer fransız bir hoca getirmeleri daha kuvvetli bir ihtimal. Takımda bazı yerliler dahil fransızca konuşan futbolcu sayısı fazla.

Ayni fikirdeyim.Nasil gecen sezona forvetsiz girdik diye Cengiz'e kizdiysak,bu sezon da takima su topu oynatip ligde bu konumda olan hocaya da 2 kelam etmeliyiz.Ayrica Cengiz Aysal gibi sark kurnazi biri de degil.Niye boyle bir sey demis anlamak guc.

Hoca kendine ve takıma olan sinirini başka yerlerden çıkarmaya çalışıyor bence

amacı yok, hedefi yok, şampiyonlar ligi şampiyonu olmanın bu bütçeyle sadece hayal olduğunu acı yoldan psg karşısında anladı, kaçmanın planlarını yapıyor, zeminini hazırlıyor, daha fazla zarar vermeden gitmeli

Giderse eğer fransız bir hoca getirmeleri daha kuvvetli bir ihtimal. Takımda bazı yerliler dahil fransızca konuşan futbolcu sayısı fazla.

belhanda, babel, mariano, nagatomo, selçuk. bunları istemeyen her hoca kabulümdür.

Cevap vermek doğal hakkıdır.

Lakin aynı uslübu uzun süre rakiplere göster emedi.

boşta olan tdler. Başkana elden ele iletelim.

Biri gitmek zorunda kalırsa hoca değil yönetim olur.

Senin teknik direktorune sicili bozuk diyen adamla sirf spor bakani var diye poz verirsen hoca da dogal olarak laf eder bu konu da hoca hakli

Ama baskan da yaptigi aciklamalarda hakli,Fatih hoca’nin daha fazla takima odaklanmasi gerekiyor

Hoca da ne yazik ki oyuncular gibi Mac secmeye basladi bu konu da formsuz
Aynı terim aynı sebepten tüpçüyle sırıtıyordu ama kelle gibi geç o işleri.Başkanın koç ile poz verip sırıttığını görmedim ben koç resmini çekmiş adamın

o zaman sayın cengiz ve ekibi transferleri adam gibi yapacaklardı
son güne bırakmayacaklardı
O zaman senin hocan ve ekibi 3 yıldır bu takımın neden tak gibi top oynadığını açıklayacaktı, suçu medyaya,tffye,rakiplere, oyunculara atmayacaktı.

Ancak Terimin şu anki istifası felaket olur bunu da öngörmemek saflık olur kusura bakmayın şu anda. Terimin takımı düzeltmesi sağlanmalı bir an önce ,buda yönetimin şu anki gibi net konuşmalarıyla olur,Terimin bu konuşmaya tepki gösterme hakkı kesinlikle yok, raconu bırakıp,şapkayı önüne koyup ciddi ciddi düşünmesi lazım artık

İyi demiş.

Hoca işine baksın takımı adam gibi oynatsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt