Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

Mustafa Cengiz: "Pandemi olmasaydı 50 kere seçime giderdik."

Mustafa Cengiz: Galatasaray'ın 598 milyon TL limiti var. "Niye kullanmıyorsunuz?" diyorlar. Güzel kardeşim, o bütün ücretler dahil. Harcayacağınız para değil o... Bütün teknik kadro, sporculara, menajerlere ödenenden sonra elde kalan para.

Daha önce bir başkanımız vardı. Ekonomik başarı sportif başarıdan öncedir diyen. Sonunu hepimiz biliyoruz, neredeyse küme düşecek bir takm bırakıp rezil oldu, camiadan kapı dışarı edildi nerdeyse. Mustafa başkan iyi niyetli olabilir ama ekonomi masalları anlatmasın. Takım tepetaklak düşüşe geçerse o ekonomi masallarını kimse yemez. Ayrıca takımın eksiklerini tamamlamamanın ekonomiyle ne ilgisi var. Gider bütçene göre oyuncu alabilirsin her türlü. Transfer yapmayı beceremiyoruz deseydi doğru olurdu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer konusunda basarisiz oldugumuzu dusunmuyorum diyor dalga gecer gibi. 2 ay taraftari iyi oyaladiniz. Mikrofonlardan iyi kactiniz. Devamli kendini ovdun be baskan devamli. Sanki dort dortluk bir transfer donemi gecirdik birak bu isleri yav.

Son düzenleme:
Zamanında Dursun Özbek denilen çapsızdan bizi kurtardığın için destekledik.
Sonrasında ise olmadı başkan, yapamadınız işte. Fazla ısrarcı olmanın hiç bir anlamı yok. Çapınız yetmedi. İstifa! Defol!

Rezalet. Transfer dönemi kapandı. Oyuncular artık kadroda ve kalkıp Falcao’nun maaşı üzerinden adamı eleştiriyor. Adamın zaten mental sorunu var. Bir de üstüne bu açıklamalar. Yazık. Bu kadar düşeceğini beklemezdim. Falcao üzerinden savunma yapması rezalet. Kaldı ki o adamı alan da kendisi.

Eskiden Allah ömür versin babam çok kullanırdı "DÜDÜK MAKARNASI" diye bu söylediklerini duyunca aklıma söz geldi...

Hıncal Uluç: "Kulübü acınacak duruma düşürdükten sonra, utanıp saklanacağına ekrana çıkıp espri yaptığını sanıyor. Alay ettiği Galatasaray camiası, alenen. Ama o camia gerzek değil Mustafa!."

Hıncal Uluç : "İşte transfer rezaletin meydanda. İşte takımın hali meydanda. "Hata bende" diyorsun. "Hata bende" diyen bedelini öder, Mustafa. Palavrayı bırak. Suçlu isen gereğini yap. Yalanı da bırak."

Şikecilere ceza verilecekse güzel açıklama aksi taktirde istifa. Türkiye'de hak hukuk adalet olmadığı için kimse limite bakmaz bu şikeciler artık her șeyi kim sesini çıkarmadığı için ulu orta yapıyor

Mustafa Cengiz: "Şimdi bu ironiyi bıraktıktan sonra şunu net olarak söyleyebilirim: Bizim bu göreve gelmemizin bir tek nedeni var. Mali anlamda 157 milyon euro 11 futbolcuya harcanmıştı, vergiler hariç. Biz bunu düzeltmeye geldik."

Dogru ama en azindan o futbolcular 2 sampiyonluk aldi

Allah saglik versin baska birsey demiyorum

kaymağı hangi liseli yiyecek bakalım

Tabi bir de bu boyut var. Başkan FFP kıskacından kurtardı. Haklısın. Ancak 3 sene oldu. Bir oyuncu satamadı. Yeni bir oyuncu kiralayamadı bile! Bu kadroya düzgün bir ön libero alsalardı bu tepkiler bugün gösterilmeyecekti. Sadece bir oyuncu. Kiralık da alabilirdi! Yapamadılar. Abdurrahim Albayrak yapamadı.

Başkan burayı okuyorsa 2 ayda bir tane transfer yapmamak nedir Allah aşkına. Kendi kendimize transfer yasağı cezasımı verdik. Endandik takımlar bile boş geçmedi oyuncu aldı. Hakettin başkan kendi sonunu hazırladın.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gördüğüm en kötü açıklama zaten bunları biliyoruz neden adam alamıyorsun veya satamiyorsun onu acikla

Mustafa Cengiz: "Menajerlere %90 verdiniz dediler. Beni ilgilendirmez. Bir futbolcu maliyeti 2. Bu 2'ye ben bakarım, onay veririm en baştan. Bu 2'nin, menajerle futbolcu arasında yüzde 90'ı menajeri alıyormuş beni hiç ilgilendirmez! Ben, benden çıkan paraya bakarım."

Başkan Mustafa Cengiz: "Biz, futbolcularımıza -3 tanesi hariç, 1 tanesi bizde değil, ikisi bizde- Ekim ayına kadar bütün borcunu ödedik. Çıksın başka kulüpler de söylesin. Bizim 550 milyon TL verginin 320 milyon TL'sini ödedik. Diğer kulüpler de söylesin."

Tabi bir de bu boyut var. Başkan FFP kıskacından kurtardı. Haklısın. Ancak 3 sene oldu. Bir oyuncu satamadı. Yeni bir oyuncu kiralayamadı bile! Bu kadroya düzgün bir ön libero alsalardı bu tepkiler bugün gösterilmeyecekti. Sadece bir oyuncu. Kiralık da alabilirdi! Yapamadılar. Abdurrahim Albayrak yapamadı.
o konuda savunulacak bişey yok zaten reis haklısın.
apo birazda nasılsa gidiciyiz diyip eli cebe atmak istemedi heralde. yinede her türlü satış yapmamız şarttı

Geri
Üst Alt