Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

Arsız bunlar ya
Kiminle kavga ediyorsun kardeşim takımın güçlenmesi gerektiğini bunun için de takviye yapılması gerektiğini söyleyen taraftarla mı hocayla mı?
Ayakta duracak hali yok halen milletin küfürünü dinliyor. Bu neyin hırsı bu neyin kavgası. Sürtüşmeden adam gibi gitmesini bilemezsen rezilce gönderilir o kahırla da fazla yaşamazsın.

bunu başından söyleseydiniz ya .
maaşlar yüksek, kimse gitmeden transfer yapamayacağız, bbütçemiz yok transferi bitirdik.
Bu sene idare edeceğiz deseniz TARAFTAR BOŞUNA ÜMÜTLENMEZDİ...
Kesin vardı ya belhanda nin gitme ihtimali. Son dk bir şeyler oldu iptal edildi transfer. İstenilen para verilmemiş veya nice bu kazma sizde kalsın demiş olabilir. Belhanda veya menajeri parayı da beğenmemiş olabilir.

Tüm programı tek bir oyuncunun satışı üzerinden yaparsan olacağı bu.

Nası diagne böyle alındı aynısi yani. Bir gram ilerleyememisler kıt kafalar. Yonetememenin kitabını yazıyorlar. Zannediyorlar ki kafalar çalışıyor. 3 kuruş fazla verilip gomis şu takımda tutulsa belki hala firesiz gidiyorduk. Kıçımıza da 18 20m kacmamis olurdu. O paraya düzgün isimler alınırdı. Zannetmiyorum ya Belki... Diagne + falcao (bonservis +maaş)

GSCimbom Mobile App

Yönetime talip olurken nasıl bir rekabet koşulu ve federasyon bekliyordunuz ?

Yıldırım Demirören bjk yi kurtarsın, Nihat ta Fb yi kurtarsın diye getirildi.

Hiç bir kulübün rakiplerini ezmesini fark açmasını istemiyorlar. Bu sebeple rakibin imkansızlıkları üzerine değil kendi imkan ve kayanklarınızı göre strateji kurmalıydınız.

Ama siz fare giremediği deliğe kıçına kabak bağlarmış misali, falcao ve diagne ile tüm merminizi harcadınız, kötü oynayan ve takımı sabote eden belhanda ve feg i gönderip kaynak yaratamadınız.

Kimse size babanızın parasını niye harcamıyorsunuz diye kızmıyor, taraftar hey şeyin farkında.

İnşallah sağlığınıza kavuşur ve yönetimi daha iyi bir ekibi olan başkana devredersiniz.

Hoca belhandayı vermemiş belli ki.
Çok birşey çıkmaz bu seneden , verseydi keşke.
Maaşı ile 4 milyon filan zararımız olmazdı en azından.

2020 yılında bize 2000'li yılların ortasındaki ekonomik acziyeti yaşattığınız için teşekkür ederiz. Az bir saygım kalmıştı, şu son 2 ayda onu da kaybettiniz. Defolup gittiğiniz gün Dursun'un gittiği zamanki kadar mutlu olacağım.

kiralık oyuncuda mı alamadınız
bonservisi olmayan oyuncu mu bulamadınız
satın alma opsiyonlu kiralama da mı yapamadınız

madem almayacaktınız neden aylarca taraftarı uyuttunuz?

Haklısın başgan, Falcaoyu istemezdin zorla ben getirttim ve 7 milyon maaş bağladım. Falcaoyla birlikte yanak yanağa ben resim çekilip ben gazetelere servis ettirdim yoksa Falcao falan sen katiyetle almazdın.
O yüzden sende suç yok, tüm suç bende bizde taraftarda. Evet.

kiralık oyuncuda mı alamadınız
bonservisi olmayan oyuncu mu bulamadınız
satın alma opsiyonlu kiralama da mı yapamadınız

madem almayacaktınız neden aylarca taraftarı uyuttunuz?
Kiralığı hoca istememiş ama tabi bu bir savunma olmamalı

Başkan Mustafa Cengiz: Yönetim kurulundaki arkadaşlarımın moralini bozmayın. Taraftarlarımıza demiyorum. Karpuz kesmekle yürek soğumaz. Bunu yapmayın. Yöneticilerimizin aileleri var, bunu yapmayın değerli arkadaşlar.

siz neden taraftarın moralini bozuyorsunuz?

Valla utanan varsa utanmalı başkana haksız muhalefetten... Çok üzüldüm allha yardımcısı olsun ki ben kendisine gazete ilanıyla bile destek verdim zira GALATASARAY HAKEDENE KİN HAKEDENE VEFADIR!

Har vurup harman savuran Ünal Aysal ki kendisi de iflas etti akmerkez ofisini haczettiler yahut Özhan Canayadın sülalesi battı büyük başkan olacak Mustafa Cengiz, Duygun Yarsuvart gibi borç yapmayan ki Alp Yalman ve Mehmet Cansun'u da hep derim başkan da söyledi mali disiplin sağlayanlar ezik olacak!!! ??? Öyle mi?

Galatasaray tarihinde borç yapan ilk başkan Faruk Süren'dir ki düşük bir borçtur ve Dünya Sıralamasında 1 numara oldu. Ama Özhan Canaydın ve Ünal Aysal iki dönemde kulübü bu duruma düşürdüler :(
gazete ilanıyla nasıl destek verdin abi

Yav ffp varsa en başından beri vardı hem ''Galatasaray'da transfer bitmez'', ''Gelenler de olacak gidenler de'' diyen kendi 2.başkanın değil mi konuşturma beni başkan şimdi
Madem almayacaktınız en baştan söyleyecektiniz.

Yazık gerçekten yazık..
Ama bunlara tepkiyi geçen sene vermeliydik.İş işten geçti.Buradaki taraftarın çok büyük bölümü tapıyordu bu yönetime..

Bunlarında dursundan hatta alayından Farkı yok.
Başkan rahatsız olduğu için içimden hiçbir yazmak gelmiyor.Yemin ederim yazıllar olsun.

Bunların ben Galataaraylı oldupunu düğünmüyorum.

Bu şerefsiz şikeciler hakkındada gizliden konuşmayın arkadaş ne var ne yok açıklayın.Limiti nasıl deldiklerini tek tek açıklayın.

Ülke olmuş muz cumhuriyeti.
Adamların hiçbir transferi açık değil.Bonservisileri hesaplayıp artıdayız diyecek kadar kahbpe ve şerefsiz namussuz bir klüpdür bunlar.

Ama bizde böyle başkan ve yöneticiler olduğu sürecek herşeyi göstere göstere böyle yapar bunlar.
Çok yakında bizde fenerli yönetici bile görürüz.giidişat o yönde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav o kadar ağır hastalığa yakalanmışsın, istifa et git evinde dinlen. Yapamıyorsan zorlamanın ne anlamı var.

Dediği her şeye katılıyorum.
Ancak taraftara şirin gözükmek için şu kuşlara laf çakma huyundan vazgeçmeli başkan.

Bizi onlarla aynı seviyeye indirmemelisin başkan.
Biz kuşları yenip onları konuşarak başarılı ve mutlu olan bir camia değiliz.
Bizi güzel ve hırslı futbol ile Avrupa'da başarı mutlu eder.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Çünkü eldeki oyuncuları parlatan bir hocamız yok bizim ki tam aksine daha da dibe sokuyor oyuncuları.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Marcao
Saracchi
bu sezon Taylandinyo
gecen sezon Omer

gibiler var reis

Geri
Üst Alt