Adam pandemi dolayısıyla seçime gidemiyoruz yoksa çoktan giderdik dedi.
Niye bırakmıyorlar demenin alemi yok bence artık.
Bunu kaç defa dediler zaten üstat çağlayanda avukatlar vesaire. Biz ibrasızlığa karşıyız çünkü içtihat var dediler. Ki var zaten. Seçimde de aday olabilirim olmayadabilirim biz sandıktan kaçmayız dediler iki divan ve bir genel kurulda üstat. Sürekli de yazıyoruz. Bizim duruşmamız ertelendi dediler tüm ülkede adliyeler kapandı 3 ay. Zaten normal süreleri de doldu bu sene son.
İbrasızlık da mümkün değil Adnan Polatın dosyası emsal zaten. Bu neyin yıpratması fenerli mi bu dernek tayfası ve ergen taraftar?
Paraları yok kasa kolaylığı için ki para verseler 4 seneden önce alamıyorlar yapılandırma bitmeden ki belki 10 sene yapacağız biz de 250 trilyon daha borç almak için.
Bence takıma sahip çıkalım zira kendini yaksa da fatih altaylı değişmez onun derdi başka o dursun özbeke de floryayı cinere satmadı tokiye verdi diye bilendi. Sorun bakalım talimhanede cinerden point otele yürümemişler mi kol kola? Mecbur muyuz başkanına satmaya ki yıllarca Galatasaray dünyanın en değerli antrenman tesislerine sahip havalimanı taşınıyor kat hakkı gelecek imar değişecek diye rahat 10 yıldır haber yapıyor, yazıyor adnan polat zamanından beri. Bir beşiktaşlı ve ligde takımı olan bir patrona insan sevdiği kulübü satar mı? Fatih ağabeyi fenerlilerden demir küllüklerle ayaklı olanlarından kadıköyde dayak yeyip yumruk atarken sevdik. Yakışmıyor. Ona pengüen buna pompacı.
Sürekli Faruk başkanı aradım telefonda eurosport tenis sesi, bisiklet turu geliyordu işte vizyon bu diyor. İyi de kardeşim Türkiyedeki üç beş aristokrattan biri Faruk Süren. Ne yapalım sanki 50 tane Süren var? Biz de seviyoruz da sen git ipini çeken İnan Kıraça kız ki ben de severim İnan Kıraçı ama Sürenin baş düşmanı o. Ona gücü yetmeyip zavallı Mustafa Cengize yüklenmek ne demek.
Bütün bunlar Alper Narman Faruk Sürene 3 tane loca niye aldın 1 tanesinin parasını ödesen kafiydi demesiyle başladı. Bel altı vurdu diye başkanın elini sıkmamaya götürmek ne demek?
Ayrıca da doğulu, karadenizli filan Galatasaraylı olmuyor mu? İlla dedesinin İtalyan sigortacı olması mı lazım 150 sene göçmüş olması mı lazım. Faruk Süren tarihimizin Ali Sami Yen'den sonraki en büyük başkanıdır ama kendisi bıraktı çünkü iflas etti. Durumu Mustafa Cengizden kötü ne yapalım yani işi battıysa. Ki Fatih Altaylı İzzettin Doğan Faruk Sürene karşı aday olduğunda Galatasararayı Alevi Dedesi mi yönetsin diyenlerdendi. Ama oğlu Sedat Doğanda gram gurur yok ki sonrasında iş tuttular. Ben de Mehmet Cansun kazansın İzettin Doğan aday olmasın istiyordum ama bu böyle olmaz.