Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

Evet o sadce makete harcanan 10 milyon dolardı finansman için aig tuzağına düştük zaten libor +1 esprisi de o çok düşük faiz diye kalemleri karşılıklı imza sonrası rahmetli canaydınla takas etmişlerdi alın buyrun der gibi sonra bir daha iflah olmadık.

Neyse futbol sohbeti bitmez. Keyifler nasil?

Yönetim’i finansal konularda ve genel anlamda begeniyordum ama özellikle pandemi’den sonraki dönem ve baskan’in hastaligindan sonra konusmak disinda is yapmayan bir yönetim olmaya basladi

Her ne kadar az cok sponsorluk anlasmalari yapilmis olsa da transfer konusunda sinifta kalindi bu dönem,bastan aciklama yapmis olsaydilar bütce nin kisitli olacagini ve maas bütcesini asagiya cekeceklerini ozaman taraftar bunu anlayisla karsilardi ama bazi yöneticiler hayal sattilar transfer bitmez diye ve durum ortada

Özelikle finansal konularda belki de son dönemde en cok güvendigim yönetim olmasina ragmen pandemi’den sonra yazik ettiler ve zaten anladigim kadariyla da devam etmeyecekler secimi bekliyorlar

Seçim ne zaman ? Marttamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Secimde görücez birakicakmisin?

Son düzenleme:
Burada yazilanlara baktim da ayni Gomis, Sneijder, Melo arkasindan konusulanlar gibi.

Gazla hareket edip akli sokakta unutuyor millet.

1. Si başkan GS tarihinde Alp Yalmandan sonra ust uste encok kar aciklayan baskan, neredeyse tek gibi.

2.si dursunun biraktigi 140 milyon euro zarar ve uefa men cezasinin uzerinden geldi.

3. sü derbi galibiyetlerini tekrar hatirladik.

4.su ust uste 3 sene de sampiyon oluyorduk gecen sene pandemi olmasaydi.

He problemler var tabi. Hocanin dedigi gibi futbolcu satmayi beceremiyorlar.

Babel, Falcao cok buyuk hataydi. Gomisi yollamak en buyuk hatalariydi.

Ama objektif olun hangimiz Falcao yu istemedik?? Isteyen Falcao transferi asamasindayken "transfer nobeti" topic ine baksin.

Ben hep suna inannirim , o adam cogunlukla dogru yapmissa sadece hatalarina odaklanip, onlari buyutup o adami imha etmemelisin.

Ve daha da onemlisi imha edeceksen de yerine daha iyisini koymalisin , yoksa cok aglarsin!! Bkz. Falko, Stumpf, Mondragon, Sneijder, Melo, Gomis!! Genelde para icin yolladik ama yerlerine iyisini koyamadik, cok aci cektik. Cookk daha fazla para ve kupa kaybettik.

Ben Mustafa Cengizden daha iyi bir baskan adayi oldugunu dusunmuyorum. O giderse daha buyuk aci cekeriz.

Ama kadrosunu yenilemeli. Abdür, yusuf gonderilmeli. Fatih hoca da sene sonu daha iyisi bulunarak görkemli bir jubile yapilmali ve yerine mutlaka yabanci ve avrupada is yapacak yabanci hoca bulunmali.

Gaza gelmeden hareket etmek lazim.

Burada yazilanlara baktim da ayni Gomis, Sneijder, Melo arkasindan konusulanlar gibi.

Gazla hareket edip akli sokakta unutuyor millet.

1. Si başkan GS tarihinde Alp Yalmandan sonra ust uste encok kar aciklayan baskan, neredeyse tek gibi.

2.si dursunun biraktigi 140 milyon euro zarar ve uefa men cezasinin uzerinden geldi.

3. sü derbi galibiyetlerini tekrar hatirladik.

4.su ust uste 3 sene de sampiyon oluyorduk gecen sene pandemi olmasaydi.

He problemler var tabi. Hocanin dedigi gibi futbolcu satmayi beceremiyorlar.

Babel, Falcao cok buyuk hataydi. Gomisi yollamak en buyuk hatalariydi.

Ama objektif olun hangimiz Falcao yu istemedik?? Isteyen Falcao transferi asamasindayken "transfer nobeti" topic ine baksin.

Ben hep suna inannirim , o adam cogunlukla dogru yapmissa sadece hatalarina odaklanip, onlari buyutup o adami imha etmemelisin.

Ve daha da onemlisi imha edeceksen de yerine daha iyisini koymalisin , yoksa cok aglarsin!! Bkz. Falko, Stumpf, Mondragon, Sneijder, Melo, Gomis!! Genelde para icin yolladik ama yerlerine iyisini koyamadik, cok aci cektik. Cookk daha fazla para ve kupa kaybettik.

Ben Mustafa Cengizden daha iyi bir baskan adayi oldugunu dusunmuyorum. O giderse daha buyuk aci cekeriz.

Ama kadrosunu yenilemeli. Abdür, yusuf gonderilmeli. Fatih hoca da sene sonu daha iyisi bulunarak görkemli bir jubile yapilmali ve yerine mutlaka yabanci ve avrupada is yapacak yabanci hoca bulunmali.

Gaza gelmeden hareket etmek lazim.

Ben de katılıyorum yazdıklarına.

Yönetimin hatası taraftara hayal satmaları.

En başından söyleselerdi transfer olmayacağını.

FT'nin hatası ise Babel, Feghouli, Belhanda'da ısrar etmesidir. Ben en son Kasımpaşa maçına kadar oynamalarını istedim ama yok olmuyor, gerçekten olmuyor. Bu hafta bakalım ne oalcak.

fenerbahçe kupa merasiminde madalyonları cengiz taksın

Ben de katılıyorum yazdıklarına.

Yönetimin hatası taraftara hayal satmaları.

En başından söyleselerdi transfer olmayacağını.

FT'nin hatası ise Babel, Feghouli, Belhanda'da ısrar etmesidir. Ben en son Kasımpaşa maçına kadar oynamalarını istedim ama yok olmuyor, gerçekten olmuyor. Bu hafta bakalım ne oalcak.

Iste oyuzden gereksiz ötüp duran abdür ve yusufun sutlanmasi gerekiyor diyorum.

O hayali satip futbolcu satamayan ve guvenlik kamerasina bile bos bos konusan tipler abdurle yusuf.

Herseyi baskan yapacak hali yok. Ama baskan da kadrosunu ona gore kuracak. Kendine oy kazandiracak sevgi pitirciklari yerine is yapacak adamlari bulup koyacak.

Sıvamak diye buna denir herhalde. Daha ne kadar rezil edecekler bakalım kendilerini. Enteresan olan eskiden taraftara karşı şirinken şimdi taraftarı takmıyorlar, suçluyorlar. Unuttular sanırım bu taraftar ve Terim sayesinde bu koltukta bu kadar rahat oturduklarını.

adama boş yapma diyeceğinize

söylediği lafın doğruluğu üzerinde tartışın

geçen seneden beri ertelenen ve verilmesi gereken cezayı konuşun

Durum buymuş.

Benim için bunu demesi yeterliydi, diğer açıklamalarında haklı ve haksız olduğu noktalar olsa da bu kısımdan dolayı yapacak bir şey yok.

Mayısa kadar yönetim bu

Doğru olduğu camianın susmasından da belli.Normalde yönetime nasıl saldırıyorlardı hatırlasana.Şimdi Mayıs'ı bekliyor hepsi belli ki.

Adam başkan olurken ne haldeydi, dünkü konuşmasında ne halde. Urlarim 1 senede oluşmuş diyordu dün. Üzüldüm durumuna, hastalıkla uğraşan bir insanın üzerine daha fazla gitmek doğru değil. Pandemi yüzünden gelir yok, şampiyonlar ligi geliri yok, geçmişten gelen ağır kontratlı düşük performanslı oyuncular var. Yapacak bişey yok, sıkıntı çekeceğiz

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt