GSCimbom
Mustafa Cengiz GSTV'de Önemli Açıklamalarda Bulundu
S

Mustafa Cengiz GSTV'de Önemli Açıklamalarda Bulundu Sayfa 2

Sinan Bilgin ·

Cevap
75
Okunma
4,1K
Sayfa
2/4
Mustafa Cengiz: "İBB, 2011'den bu yana 8. yılda ilk kez geldi her tarafı düzenliyor. Lokomotiv maçı sonrası neden daha hızlı dağıldı taraftar? Çünkü metro kapasitesi %50 arttı. İBB'ye ve görevlilerine çok teşekkür ediyorum." Mevlüt Uysal - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

yap yap sen
yarında diğer başkanlara git :)

Başkanım acilen terimden yetkilerini al .
Ona sadece takımı gaza getirme görevi ver.
Transferden ve ekonomiden kesinlikle uzak tut.
Yoksa emre gibi vitaminsizlerle dolduracak takımı ve biI forvetsiz bırakmaya devam edecek.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Başkanım acilen terimden yetkilerini al .
Ona sadece takımı gaza getirme görevi ver.
Transferden ve ekonomiden kesinlikle uzak tut.
Yoksa emre gibi vitaminsizlerle dolduracak takımı ve biI forvetsiz bırakmaya devam edecek.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!
başkan transferi FT'ye bırakmış öyle söylemişti

Mustafa Cengiz: "Eğer biz, bu UEFA'dan tekrar ceza alırsak Allah yardımcımız olsun. Çok büyük sıkıntılar bizi bekliyor."

Mustafa Cengiz: "2015 yılında Dursun Özbek'in 'Ada Sosyal Tesis Olsun' projesini hep beraber destekledik."

Mustafa Cengiz: "Bizim en büyük gücümüz taraftarımız. 1 kişinin verdiği €100M mu desen, 1 milyon kişinin verdiği €100M mu desen ikinciyi tercih ederim. Böyle camia olursun, diğer türlü şirket olursun."

Mustafa Cengiz: "İnsanı yaşamda iten motivasyonlardan biri itibardır. Tüm hayalim Galatasaray'ı 3 yıl gelmeden borçsuz hale getirmek, kredileri azaltmak ve şanlı bir şekilde Avrupa ve dünyanın tepesine çıkartmak. Benim de hayalim bu, Fatih Hocamın hayalleriyle örtüşüyor."

Mustafa Cengiz: “Basketbolda transfer yasağı vardı. Voleybol şubemiz borç batağındaydı. 330 tane davamız vardı. Taraftarımızın bize sahip çıkmasıyla 4 ayda bu kaos ortamından çıkmasını bildik.”

Mustafa Cengiz: “3 yıllık dönemimde Galatasaray Adası'nı hukuken yeniden alacağız inşallah. Devlet bize destek verdi. Çünkü Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kitlesi ve taraftar topluluğu. Devlet de bizim yanımızda.”

Mustafa Cengiz: "Belli bir kesim tabii ki bizden çok rahatsız. Göz ne görmek isterse onu görür, kulak ne duymak isterse onu duyar, ağız bölümüne geçmiyorum.”

Mustafa Cengiz: “Denk bütçe değil gerçekçi bütçe yapmak istiyoruz. Arkadaşlarım, Galatasaray için 10 günden beri uykusuz çalışıyorlar. 2 yıl içinde artı bütçeye geçmek istiyoruz.”

Mustafa Cengiz: “Kesin gözüyle bakılan UEFA cezasını engelledik. İnişten çıkışa geçtik. Tek bir hata yapmadık.”

Mustafa Cengiz: "Genel Kurul'da aklı selim, Galatasaray menfaatlerini düşünen kitleye sesleniyorum, lütfen 29 Eylül Cumartesi günü orada olun."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray Adası'ndaki 2500 mt karelik alan bize ait. 2 tane kız mahkemeye vermiş, mahkeme de 'Hadi işinize!' dedi. Medya mensupları ne yazıp çiziyor anlamış değiliz."

Mustafa Cengiz: "Metro taşıma kapasitesi arttırıldı, merdivenler genişletildi, Vadi İstanbul geçişleri ayarlandı. İBB'ye bunlar için çok teşekkür ediyorum. Bunlar bizden önce yoktu."

Mustafa Cengiz: "Biz er ya da geç, Galatasaray Adası davasını kazanacağız. Galatasaray Adası bizim. Bunun peşini bırakmayacağız. Asla ve asla satmayacağız, kiralamayacağız!"

Mustafa Cengiz: "Lokomotiv Moskova maçında hakem düdüğü çalana kadar rahat değildik. UEFA'nın bize karşı verecek olduğu cezadan dolayı..."

Mustafa Cengiz: "2 yıl sonra öyle bir proje yapacağız ki Galatasaray büyük sıçrama yapacak. Hiç kimse Galatasaray'ın yanından bile geçemeyecek, kimseye muhtaç olmayacağız."

Mustafa Cengiz: "Eğer biz, bu UEFA'dan tekrar ceza alırsak Allah yardımcımız olsun. Çok büyük sıkıntılar bizi bekliyor."

Mustafa Cengiz: "2015 yılında Dursun Özbek'in 'Ada Sosyal Tesis Olsun' projesini hep beraber destekledik."

Mustafa Cengiz: "Sevgili Fatih Terim dedi ki 'Benim bir hayalim var.'. Benim bütün hayalim Galatasaray'ı görev aldığım 3 süre boyunca borçsuz yere getirmek. Avrupa'nın en üstüne çıkartmak... Benim hayalim bu. Fatih Hoca'nın hayaliyle örtüşüyor."

Mustafa Cengiz: "Galatasaray'ın dünya çapında bilinirliği ve kabul edilişi çok yüksek. Ben yurt dışında bunu çok görüyorum. İnşallah Galatasaray dünyanın en üst tepesine oturur."

@gsstatistictr

Mustafa Cengiz: "Sabah kalktığımda bazen 'Ulan çoluk çocuk, torun var, rahat mı battı sana?' dediğim olmuyor değil. Sonrasında ben bunu çözdüm."

Mustafa Cengiz: "Forvet sözüne de çok kızıyorum, bizde forvet çok var, pivot santrfor yok. Altı tane forvet var, üzülüyor çocuklar forvet yok denince."

ha tmm

Geri
Üst Alt