Mustafa Cengiz: “Basketbolda transfer yasağı vardı. Voleybol şubemiz borç batağındaydı. 330 tane davamız vardı. Taraftarımızın bize sahip çıkmasıyla 4 ayda bu kaos ortamından çıkmasını bildik.”
Mustafa Cengiz: “3 yıllık dönemimde Galatasaray Adası'nı hukuken yeniden alacağız inşallah. Devlet bize destek verdi. Çünkü Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kitlesi ve taraftar topluluğu. Devlet de bizim yanımızda.”
Mustafa Cengiz: "Belli bir kesim tabii ki bizden çok rahatsız. Göz ne görmek isterse onu görür, kulak ne duymak isterse onu duyar, ağız bölümüne geçmiyorum.”
Mustafa Cengiz: “Denk bütçe değil gerçekçi bütçe yapmak istiyoruz. Arkadaşlarım, Galatasaray için 10 günden beri uykusuz çalışıyorlar. 2 yıl içinde artı bütçeye geçmek istiyoruz.”
Mustafa Cengiz: “Kesin gözüyle bakılan UEFA cezasını engelledik. İnişten çıkışa geçtik. Tek bir hata yapmadık.”
Mustafa Cengiz: "Genel Kurul'da aklı selim, Galatasaray menfaatlerini düşünen kitleye sesleniyorum, lütfen 29 Eylül Cumartesi günü orada olun."
Mustafa Cengiz: "Galatasaray Adası'ndaki 2500 mt karelik alan bize ait. 2 tane kız mahkemeye vermiş, mahkeme de 'Hadi işinize!' dedi. Medya mensupları ne yazıp çiziyor anlamış değiliz."
Mustafa Cengiz: "Metro taşıma kapasitesi arttırıldı, merdivenler genişletildi, Vadi İstanbul geçişleri ayarlandı. İBB'ye bunlar için çok teşekkür ediyorum. Bunlar bizden önce yoktu."
Mustafa Cengiz: "Biz er ya da geç, Galatasaray Adası davasını kazanacağız. Galatasaray Adası bizim. Bunun peşini bırakmayacağız. Asla ve asla satmayacağız, kiralamayacağız!"
Mustafa Cengiz: "Lokomotiv Moskova maçında hakem düdüğü çalana kadar rahat değildik. UEFA'nın bize karşı verecek olduğu cezadan dolayı..."
Mustafa Cengiz: "2 yıl sonra öyle bir proje yapacağız ki Galatasaray büyük sıçrama yapacak. Hiç kimse Galatasaray'ın yanından bile geçemeyecek, kimseye muhtaç olmayacağız."
Mustafa Cengiz: "Eğer biz, bu UEFA'dan tekrar ceza alırsak Allah yardımcımız olsun. Çok büyük sıkıntılar bizi bekliyor."
Mustafa Cengiz: "2015 yılında Dursun Özbek'in 'Ada Sosyal Tesis Olsun' projesini hep beraber destekledik."
Mustafa Cengiz: "Sevgili Fatih Terim dedi ki 'Benim bir hayalim var.'. Benim bütün hayalim Galatasaray'ı görev aldığım 3 süre boyunca borçsuz yere getirmek. Avrupa'nın en üstüne çıkartmak... Benim hayalim bu. Fatih Hoca'nın hayaliyle örtüşüyor."
Mustafa Cengiz: "Galatasaray'ın dünya çapında bilinirliği ve kabul edilişi çok yüksek. Ben yurt dışında bunu çok görüyorum. İnşallah Galatasaray dünyanın en üst tepesine oturur."
@gsstatistictr