Mustafa Cengiz Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat Ünsal

Şereftir Seni Sevmek
Tek Yumruk
Mustafa Cengiz: "İflas etmiş tüccarın eski defterleri karıştırması babında, federasyona yapılan bu başvuruyu ciddiye almadık çünkü müflis bir tüccar hareketi bu. Amaç gündem değiştirmek."

Mustafa Cengiz: "Bu beni ilgilendirmez. Bu Galatasaray'da yapılsa, beni ipe çekerler, sokakta yürütmezler. Bizimkilerin gündemini hemen değiştiremezsiniz."

Mustafa Cengiz: "Biz bir komite kurduk, hemen hazırlandık. Altı sayfaya yakın bir dilekçeyi maalesef TFF'ye vermek durumunda kaldık."

Mustafa Cengiz: "Ben ömrümü ifade özgürlüğü uğrunda harcamış bir insanım. Her Galatasaraylı kendini başkanlıkta düşünür ama ben düşünmezdim. Kendimi Galatasaray başkanlığında buldum. Bundan büyük onur ve şeref olamaz."

Mustafa Cengiz: "Orada yorumcu denen zat hem bu 29 şampiyonluktan söz etti hem de Nihat Özdemir'e 'İnşallah bu haklı itirazı olumlu değerlendirirsiniz' dedi. Sen şimdi hem savcı hem yargıç hem bilirkişi oldun. Üstüne karar verdin hakim oldun."

Mustafa Cengiz: "Ey yorumcu sen kimsin? Senin işin orada soru sormak. Hüküm verip sayın TFF başkanını zor duruma düşürdü ama sayın TFF başkanı o zora düşmeyle öyle bir cümle kurdu ki bizi ürküttü."

Mustafa Cengiz: "Haklı ve doğru olan bir şeyi savunmak kadar zor bir şey yok. Sen haklısın, her şey meydanda. Daha önce tahkim ve TFF reddetmiş. TBMM'de de reddedilmiş."

Mustafa Cengiz: "Daha önce gelmiş ve reddedilmiş bir şey, çok kuvvetli karine ya da umulmayan bir delil olduğunda tekrar yargılanabilir. Öyle bir şey de yok. Devamlı bunu kaşıyorlar."

Mustafa Cengiz: "Şecaati arz ediyor, şecaat arz ederken sirkatini söylüyorlar. Ben onlara hırsızsınız demiyorum ama bir şeyi yanlış yapıyorlar."

Mustafa Cengiz: "Yarın bu gelişir, 1959'dan öncesi olabilir. Öncesinde Siyah Çoraplılar vardı, İngiliz kulüpleri vardı. Onlar da hak iddia edebilirler."

Mustafa Cengiz: "1-0 yendiğimiz maç, statlarına gittik. TFF, sayın vali, İçişleri Bakanı, savcımız, emniyet herkes var. Karşıda dev bir pankart; 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' yazıyor."

Mustafa Cengiz: "Dünyada bir tek makamın önünde 'Cumhuriyet' sözcüğü vardır: 'Cumhuriyet Savcısı.' O kadar savcı var orada, bu nedir ya?"

Mustafa Cengiz: "Deklarasyon, o yönetimi bağlar. Bu ne cesaret? Bizim aldığımız eğitim böyle bir reddi gerektiriyor. Fenerbahçe'nin camiasında çok değerli hukukçular, devlet adamları var. Neden itiraz etmedi Beşiktaş?"

Mustafa Cengiz: "Diplomatik 'tanıma' sözcüğü, devletlere aittir. Bir deklarasyon yayınladılar. Orada 'Biz Beşiktaş'ın da 20 şampiyonluğunu tanıyoruz' dediler. Evet, tanımak devlete aittir."

Mustafa Cengiz: "İşte burada Fenerbahçe Cumhuriyeti, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu tanıdı. Sen kimsin? Bakın, Fenerbahçe camiası sözlerimi lütfen ayırsın. Ben yönetimin yazdığını söylüyorum."

Mustafa Cengiz: "İletişimimiz zayıf. Riva sözleşmesini yeniden yazdık. Florya'dan, Riva'dan çok büyük gelir ve hukuki bir durum elde ettik. Eski yönetime teşekkür ederim ama biz daha iyi duruma getirdik."

Mustafa Cengiz: "Yapılandırma yaptık. Abdurrahim Albayrak'la, 200'e yakın şahsi kefaletimiz var. Hanım dinliyorsa, şimdi öğrendi."

Mustafa Cengiz: "Kendi başarısızlıklarınızı örtmek için bir strateji çizersiniz. Az söyleyeyim, çok anlayın."

Mustafa Cengiz: "TFF'de kişisel ya da özel bir baskı olmadı herhangi bir konuda. Asla olmadı. Oldu diyen onuru varsa çıksın söylesin."

Mustafa Cengiz: "Cumhurbaşkanımızın bana en ufak telkini ya da yön göstermesi yoktur. Tam tersine, Galatasaray Spor Kulübü'ne iyilikleri vardır. Teşekkür etmek durumundayım."

Mustafa Cengiz: "62 yıl, bir ömür. Peki niye Fenerbahçe bizden öndeyken başvurmamış? Himmet ve duayla onları geçtik... Öyle diyorlar, bu utanmazlığı da yapıyorlar. Biz de soruyoruz. Onlar varken, güçlüyken biz alamadık."

Mustafa Cengiz: "Fenerbahçe camiasına saygı duyarım ama eski başkanları bu konunun üstünde çok durmazdı çünkü tecrübeliydi. Çoluk çocuk değildi, bu işi bilen bir adamdı."

Mustafa Cengiz: "Onun adalet ve hukuk anlayışı farklıydı. Bu tip Bizansları sevmezdi."

Mustafa Cengiz: "Biz onların hiçbir şampiyonluğuna laf etmeyiz. Haksız da olsa tescil esastır deriz. Gerçi, şu yıl şampiyonu şu takımdır dedik bizim bayrağımızı yaktılar. Böyle acı deneyimlerimiz de var."

Mustafa Cengiz: "Yasa ve düzen koyucular aptal mı? Neden Milli Lig demiyor da Milli Küme diyor? Çünkü öyle olmadığını biliyorlar. Sanki bu işi bilmiyorsunuz, niye Milli Lig koymadınız diyorsunuz. Milli Lig ne zaman kondu? 1959."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başkan adaylığını mı açıklayacak ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cengo başgan yeniden adayım diyecektir.

Bugün yine 1959 öncesi şampiyonluk yalanı hakkında tweet attılar, çok rahatsız oluyorum artık bunun hakkında konuşur umarım

Yine yalandan Tff’ye sallar. İki gün sonra yanlış anlaşıldık, geçmiş olsun, özür dileriz vs

Kim yine yönetimi eleştirdi?

Hiçbir şey için geç değil başkan.
Yarın tekmeyi basarsan eğer onumuzdeki 5 seneyi çöpe atmamış oluruz.

Serbay bey yok izlenmez.
B1CEBC85-5AE2-43E7-A6F9-4D6770377E6D.webp

Mustafa Cengiz: "Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk talebi ile ilgili olarak TFF'ye 6 sayfalık dilekçe verdik."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt